Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
nekem is volt egy vicces esetem a monitorommal még annó, mégpedig az történt, hogy egyszer csak hirtelen elment a kép és búcsút kellett intenem a monitornak...
gondoltam leviszem a házzal szemben lévő számítógépes boltba, hátha megcsinálják nekem... nos levittem és jött a válasz, képcsöves... (ősrégi CRT, bár maga az eset is jó 5 éve történt... =) )
mivel sajnos nem volt elég pénzem és ősök azt mondták hogy akkor már vegyünk egy új monitort (úgyis közeledett karácsony) később ezért nem kértem a javítást... az új monitorra kellett volna még várnom sajnos egy hónapot mert rosszul alakultak a dolgok, ezért felhúztam magamat és mivel szeretek szerelgetni gondoltam megnézem milyen a monitorom belülről...
burkolat le és lám kormot láttam a kapcsoló körül.. no nekemse kellett több előkaptam a multimétert, és lám a kapcsoló volt elrohadva... fogtam kábelek elvág, összeköt, áramkör zár, áramba be, monitor működik... halvány lila fingom nincs hogy mitől szálhatott el a kapcsoló, de a 15ezer forintos képcső csere egy 250Ft-os kapcsoló lett volna... hát mit ne mondjak... mókás volt =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi