Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubi2
senior tag
Pár év és meg is veszem az SE 1 helyett, tökéletes alternatíva. Viszont a széles helyett egy zoom kamerának több értelme lett volna, hátrébb mindig könyebb lépni, mint közelebb menni egy elérhetetlen témához.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
rep3at
őstag
Egy éve volt: 70 ezerért vettem egy Redmi Note 8T-t, tesóm iPhone 11-et 2xx ezerért. Igazából itt mindenféle magyarázkodás nélkül véget is érhetne a mondat..
Ja, nem magára az iOS / Android parttalan vitára gondolok, csak nézzük meg mi van hozzájuk.
Forward thinking. كرر
-
tha_answer
őstag
Zoomkamera hianya, uzemido, faceid maszkban. Offos ezen az aron. Remeljuk a sony visszahozza a z compactot oldalso ujjlenyomattal, minimalis kavakkal, noccs nelkul, jackel.
[ Szerkesztve ]
-
jenei1994
addikt
160-180 ért még oké is lenne.
-
helixP
veterán
válasz
Mr Anderson #7 üzenetére
Minden fórum ilyen, ez nem Apple sajátosság.
-
CharlieDrop
veterán
-
Razzul
senior tag
"Éjjel a rövid záridő korlátai miatt érdemes 60 helyett 30 fpssel rögzíteni, a minőség így sincs a legjobb kameramobilok, és végképp nincs a több tucatszor nagyobb szenzort használó DSLR-ek és videokamerák szintjén."
Nem kötekedésből kérdezem, hanem őszintén kíváncsi vagyok. Melyik kameramobilok rögzítenek szebb videót az iPhoneoknál? -
Tibee86
veterán
Köszi a tesztet, jó lett. Garantáltan a legsikeresebb készülék lesz az idei kínálatból.
“mínusz persze az akkora noccs, hogy a Bluetooth vagy a néma mód ikonjának se jutott hely ”
Az kéne csak, néma mód ikon meg bluetooth jelecske... Teljesen felesleges, néma mód kapcsoló ott van az oldalán, a bluetooth ikon meg miért legyen kint?Be kell kapcsolni, aztán úgy hagyni, kapcsolódik amihez épp kell. Mindig mikor meglátok egy androidos készüléket azzal a sormintával fent, rendesen elfog az undor.
#12: Pedig sajnos igaza van. Semelyik másik gyártó cikkei/hírei alatt nincs még közel sem annyi fröcsögés, mint az Apple-nél.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Mikor kezdi a droidos ágazat is kidobálni az 5 collos telókat, na erre most baromira kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz." #StopPutin
-
moleculez
veterán
-
-
-
Snowy_owl
őstag
Az a kilógó kamerasziget elég csúf. Ám ezigaz az összes ilyen készülékre. Lehettek volna olyan ügyesek mint az előző SEnél hogy nem lógatják ki. Na de van flex meg bele pillangókorong, gyorsan lehet orvosolni ezeket a förmedvényeket.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
helixP
veterán
-
rep3at
őstag
válasz
moleculez #17 üzenetére
Nem az ár/érték arányra gondoltam (most ha azt mondanám hogy abban egyértelműen szintén a Redmi nyert volna, itt biztos megköveznének. Nem mondom, de igaz..), hanem szimplán csak arra hogy legalább egy töltőt beledobhattak volna. Amúgy azóta ellopták és már másik van de ez mindegy is..
Nem flame akart lenni amúgy, szinte az egész családom iPhone-t használ, én is nézegettem magamnak de egyszerűen nekem ennyit nem ér, persze megértem ha valakinek igen.
Ez az egész töltőmentesség a C-re való átállással lett volna az igazi, így csak egy jó nagy lehúzás, ez egyértelmű. Persze erre is lehet azt mondani hogy ha egy gyártó a negyedennyibe kerülő telefonjának a dobozába már egyszerre gyorstöltőt (!!!) pakol akkor az nem környezettudatos. Pedig hát, pont az Apple nem az.
Mégegyszer: Nem iOS/Android vita, tudom hogy az iOS mindenben jobb meg minden, nem is erre akartam reagálni, mindössze a "töltőmentességre", ami nem más mint pofátlanság. Politikai hasonlatokkal inkább nem élnék most..
Forward thinking. كرر
-
Snowy_owl
őstag
Én tokba sem szeretném tenni ezeket a fosokat, sőt igazából ritkazavaró lett, hogy ezeket a fosokat úgy kezeljük, meg úgy kell kezelni mint egy hímestojást. Ritka unalmas és szánalmas lett az egész mobilipar. Az unalom itt arra vonatkozik, hogy egykaptafa lett szinte mind.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Noukoum
veterán
Vannak hibái, olyanok is ami ebben az árkategóriában már nagyon nem férnek be. De azt gondolom hogy jelenleg ez a legjobb ár/érték arányú 12-es iphone. Sima 12-eshez képest csak üzemidőben van kompromisszum, de 50 ezer forint a különbség. A pro-k meg elképesztően drágák ehhez képest. És akkor sokak számára a méret is nagyon nagy előny. Úgyhogy ha valammelyik 12-es iphone lehet ajánlott, akkor az ez.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
janeszgol
nagyúr
Nálam 2020-at az Apple vitte a 12-es szériával. Pláne a Minivel. Oké az akkumulátorban kompromisszumot kell kötni, de valamit valamiért.
Silenzo írta, aztán visszakozott, hogy videóban a Sony a legjobb és semmi más, mint tré. Hát nem tudom. Az i12 feltette videóban az i-re a pontot, a Pro Max meg egyenesen a legjobb. Tud velük (i12 család) versenyezni bárki is? -
-
.Szaki.
őstag
Igen, az 5S a mai napig megvan mellette, mert imádom, igazából ha nem lett volna gyorsan szükség egy droidos telefonra, akkor most az 5S-t váltaná a Mini, mert ez annak az igazi utódja. Megfogdostam már és egyszerűen elfogott a must have érzés, annyira bitang jó telefon. A Samsung azért kellett, mert szükség volt a DeX-re, ezt pedig csak az tudta, de egyébként meglepően jó cucc az is, most az lesz, hogy az S9+ marad médiafogyasztásra (TV-n Netflix, YT, HBO Go) és ez pedig lesz az elsődleges telefon. Így az akksi se lesz gond, videóhívások, háttérben netrádió és Apple CarPlay, telefon, céges levelezés kezelésére szerintem bőven elég lesz. Ha meg nem, mindenhol van Qi töltő, édes mindegy, hogy tápon van-e épp vagy nem.
Eddig icecave és én voltunk az ideiglenes droidosok a topicban, ő már váltott, januárban én vagyok a soros!
Én is így gondolom, ahogy leírtad a #31-es hsz-ben!
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Jófajta bone cikk. Csoda, hogy van pozitívum.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Nagyon tetszik , ha nem lenne az SE2 akkor ezt venném meg.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
.Szaki.
őstag
válasz
Luck Dragon #45 üzenetére
Párom miután megfogdosta a Mini-t megbánta, hogy nem bírt várni és megvette az SE2020-at, pedig az a telefon is nagyon rendben van. Szereti is, elégedett is vele, de van valami a 12 Miniben.
-
DGery
aktív tag
válasz
Snowy_owl #26 üzenetére
Kamerával egy szintbe lett volna a hátlap, az így felszabadult térfogatot aksival feltornázzák és kész a tuti készülék
Még
flexsarokcsiszoló sem kellby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1/ iPhone 12 128GB / iPhone SE 2016 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3
-
gyurma888
aktív tag
Nagyon tetszik ez a készülék. Már többször rajta volt az ujjam a rendelés gombon, de aztán mindig elgondolkodok, hogy megbánnám. 300ezer forintért túl sok a kompromisszum. 60Hz az oké, most is olyan telóm van. De az usb 2.0-ás átvitel az már vicc. Meg a 64 GB és hogy még töltő sincs. Ramból is beleférhetett volna ennyiért 6 GB. A másik meg a FaceID, miért nem tudtak belerakni egy ujjlenyomat olvasót? Maszkban állandóan kódozzak, vagy húzzam le a maszkot? Ha ezeken túlteszem magam, akkor még ott az üzemidő, amitől félek, hogy nem bírna ki egy napot...
Még decemberig gondolkodok, aztán meglátjuk. Xperia 5 II-t nézegetem még, de az meg túl hosszú ehhez képest... -
Ez lesz a következő telefonom az XS után.
19 éve a Prohardveren!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs párja ma az 5G-s Apple minitelefonnak, töltőből viszont szükség lesz egy párra.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tom Clancy’s - Ghost Recon: Wildlands
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- FIFA 23
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone XR Piros 64GB. K031
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fekete 64GB. K094
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB. K095
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Samsung Galaxy S21 Plus 5G Fekete 128GB / 8GB. K093
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone XR Fekete 64GB. K015
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest