Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Nem azzal van a baj, hogy kiadja (esetleg) Sőt adja is ki, mert az a usereknek jó, azaz nekünk. Itt azzal van a baj, hogy ha egy cég perre megy és telefonokat próbál meg kitiltatni, mert használ olyan szoftveres megoldásokat ami már létezett (bounce scroll) akkor igencsak ellenszenves, hogy ők is ugyanezt csinálják. Bort isznak, de vizet prédikálnak.
-
Fr0z3n
őstag
Tisztelt fórumtárs!
Véleményt nyílvánítottam semmi egyéb. Éljen a szólásszabadság.
Gondoltam, valaki nálam jártasabb elmegyarázza, hogy mivel jobb ez mint az.
Ellenszenves az apple, nem tagadom. De minden érdekel ami telekommunikáció, így ez is. Volt már, hogy az ios is mutatott olyat, amire azt mondtam, hogy a többi rendszerbe is szivesen látnám. Félre értés ne essék, nem flémelni akartam a hangulatot, csak kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest