- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Ha nem adja ki,...fúúújjj de rattyingerek már,különc köc.ög brigád....Komolyan kérdezem,Fr0z3n,Remusz911...ti mit kerestek itt?de most komolyan!
Ha én szivböl utálok valamit (samsung) akkor nem keresem a vele kapcsolatos információkat,üsd már be a nevem a samus topikokba,hogy mikor,hol szóltam bármihez is...vagy ha megtettem,azt milyen formában...
Ez nálam az alap inteligencia,nem tudom ti hogy vagytok vele fiúk,de komolyan,ha annyira idegesit titeket az almás cég bármilyen formája,vagy nem kell ide jönni,vagy nyitni kell egy külön erre a célra fenntartott topikot "dühöngő" felirattal (nem tudom van e már olyan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest