Hirdetés
- Gamepad
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Ha az apple kiadja az s-pent....fújj de ratttyii,kullog mindenki után,hisz x,y nál már rég volt...
Ha nem adja ki,...fúúújjj de rattyingerek már,különc köc.ög brigád....
Komolyan kérdezem,Fr0z3n,Remusz911...ti mit kerestek itt?de most komolyan!
Ha én szivböl utálok valamit (samsung) akkor nem keresem a vele kapcsolatos információkat,üsd már be a nevem a samus topikokba,hogy mikor,hol szóltam bármihez is...vagy ha megtettem,azt milyen formában...
Ez nálam az alap inteligencia,nem tudom ti hogy vagytok vele fiúk,de komolyan,ha annyira idegesit titeket az almás cég bármilyen formája,vagy nem kell ide jönni,vagy nyitni kell egy külön erre a célra fenntartott topikot "dühöngő" felirattal (nem tudom van e már olyan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő