Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
gepardlacee #70 üzenetére
Az nem op rendszer mert nincs benne fáljkezelő
-
Fr0z3n
őstag
"Három Apple-szabadalom esetében sértett törvényt a Samsung, a gépelt szöveg linkké alakítása, a slide-to-unlock módszer (bizonyos telefonoknál), valamint az autocorrecttel összefüggő szabadalomnál állapítottak meg lenyúlást. A fontosabb szabadalmak (általános kereső, adatszinkronizáció) esetében a Samsungot nem találták bűnösnek.
Viszont a koreai cég ellenkeresetéből is volt, amit megítéltek: az Apple megsértette a Samsung egyik szabadalmát a digitális képek és hang felvételének és tárolásának módjával"
Tessék
-
Fr0z3n
őstag
Tisztelt fórumtárs!
Véleményt nyílvánítottam semmi egyéb. Éljen a szólásszabadság.
Gondoltam, valaki nálam jártasabb elmegyarázza, hogy mivel jobb ez mint az.
Ellenszenves az apple, nem tagadom. De minden érdekel ami telekommunikáció, így ez is. Volt már, hogy az ios is mutatott olyat, amire azt mondtam, hogy a többi rendszerbe is szivesen látnám. Félre értés ne essék, nem flémelni akartam a hangulatot, csak kíváncsi vagyok. -
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Direkt írom úgy ahogy. Mérhetetlen ellenszenvet érzek a cég termékei, üzletpolitikája ellen.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
Notán meg Win 8 alatt én is használom az osztott képet, jó dolog. Viszont az már előre nem szimpi ahogy az ëpöl előadja mint világrengető újdonság.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Fontosnak fontos, legyen. Viszont a felhasználók nagyrésze tesz az ilyesmikre mint programnyelv.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
buvartacsko #14 üzenetére
Baromi fontos a saját programnyelv bevezetése.. A metalt még értem, mert szinte mindenki szeretne jó grafikájú gémet tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest