Új hozzászólás Aktív témák
-
tszabi
tag
Jelentem sikeren bekötötték a Combo csomagot hozzám is, röpke 3 hónap alatt.
2015.11.16-án online bejelentettem. 1 hétig semmi válasz, ezért a helyi képviseletnél személyesen is megrendeltem, 11.24-én. Mint kiderült a címem nincs benne a nyilvántartásukban, így az online kedvezmény ugrott...
Aztán rövid szünet...
2015.12.29 körül hívtak a T-home-tól, hogy pár nap mulva bekötnék a kábelt.
2016.01.04-én kijöttek bekötötték.
Aztán megint rövid szünet....
2016.02.11 körül a központból hívtak, és megkötöttük a telefonos szerződést. 02.16-án jött a helyi képviselet, és bekötötte az egész hóbelebancot.Azóta 3-szor ment el a net pár órára. A helyi képviselet szerint NEM szabad kikapcsolni a ZTE router-üket, mert visszakapcsolásnál nem találja meg a netet... (?) Ilyenről sem hallottam még.
ui: azt jelezném, hogy a 3 hónap bekötési idő azért nem jellemző. Nálam állítólag a cím nem létezése miatt került ilyen hosszú időbe (bár a január-februári 1 hónapban nem tudom mit csináltak).
-
tszabi
tag
-
bepken
veterán
már ott gyanús volt, amikor az diszpécser hölgy nem tudta megmondani, melyik mobil hálózatot használják.... csak tényleg nem látom a logikát a konstrukcióban. műholdas szolgáltatást az rendel, akinél nincs kábeles lefedettség. így épp egy ilyen területen lehet érdekes a mobilnet.
-
tszabi
tag
A Combo csomag UPC Direct tv + kábeles internet és telefonszolgáltatás foglal magában, olyan módon, hogy a kábel nem a UPC tulajdonába tartozik (pl. T-home)
Mobil net ebben a csomagban nincs.
UPC kábelt még 30 méterre sem húznak be (nálam ennyi kellett volna).Én dec 1 körül rendeltem meg a Combo csomagot (fel kellett vinni a címemet, mert a UPC adatbázisa nem ismerte), azóta semmi nem történt.
Enyhén szólva, kicsit gyorsabb ügyintézésre számítottam. -
bepken
veterán
mai napon meg akartam rendelni ezt a plus combo csomagot. a kedves diszpécser hölgy arról tájékoztatott, hogy nem tudja megígérni, hogy még idén megtörténik a címfelmérés. ööööhm de mondom itt milyen címfelmérés kellene? mobilszolgáltatásról van szó, nem de? ekkor visszafogott kuncogás közepette közölte velem, hogy ADSL szolgáltatásról van szó.....hogy is van ez? kábeles előfizetőknek mobilnet, műholdas előfizetőknek pedig kábeles internet? most ez komoly? én külterületen lakok, gondoltam, tányéros tévé mellé jut nekem is egy mobil stick...persze nem mondtam, hogy töröljék az igényemet, de megjegyeztem, hogy kizárt dolognak tartom, hogy ide bármilyen kábelt behúznának nekem (olyan 100 méterről van szó
)
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ez így már kapásból olcsóbb mint a Magyar Telekomos 3-as csomag, ha azt nézem, hogy 1 év a hűség és 8 hónapig akciós az ár. A + beltérikért is csak 100 forintot kérnek.
Majd készítek magamnak egy összehasonlítást az én esetemre Magyar Telekom Sat-TV, UPC Direct és PR-Telekom szolgáltatásra. TV csatorna különbözet, sávszélesség, árak tekintetében. Még pár nap és válthatok és ahogy látom, váltani is fogok. (Azt továbbra sem értem, hogy a Magyar Telekomnak miért nem éri meg fejleszteni a hálózatát, de majd ha mindenki otthagyta talán eszükbe jut, hogy mit kellett volna tenniük.)
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajna még semmi info nincs a upc direct honlapján. Remélem nem csak paperlaunch lesz a dolog.
-
Tigerclaw
nagyúr
Belegondolva, ha nem is növeli meg az MT hálózat alacsony sávszélességét, de a helyi Telekomos szolgáltatásnak konkurenciát ad, hiszen a netkapcsolat ugyanaz, a telefon is, a voip miatt, így a tévészolgáltatáson dől el, mint csatornakínálat, csomagok árak. Remélem, hogy országos lefedettségben gondolkoznak.
Nálunk pl. a Magyar telekomos Sat TV - net - telefon hármas csomagnak lehet konkurense, illetve ezáltal pl. a helyi kábelszolgáltatónak is. Csak attól tartok, hogy regionálisan kezdenek majd valahol és nálunk majd sohanapján lesz ez is. Várom már a másodikát, mert most telik le a hűségidőszakom pont.
-
Kékes525
félisten
Az ár és a használhatóság a kérdés.
-
KisDre
senior tag
Ennek így nem látom értelmét :\ Pedig nem lenne semmi a műholdas internet, egyébként nem is értem miért nincs elterjedve, technikai korlátja van a dolognak?
-
taki01
őstag
Szerintem ugyanazt fogja csinálni mint az Antenna Hungária.
-
Gorbeee
tag
válasz
sketchifun #9 üzenetére
Igen és az a baj, hogy a helyi szolgáltatók által kiépített vonalakat használják. Hasonlóan az áramszolgáltatókhoz.
-
savior
őstag
válasz
sketchifun #7 üzenetére
Műholdas tv és vezetékes internet + telefonról írnak.
-
sketchifun
senior tag
Lehet, hogy én vagyok rosszul tájékozott, de a UPC Direct nem műholdas szolgáltatást takar? Így érthető lenne, hogy nincs adatforgalmi korlát.
Csak mert ebben az esetben sok helyen kiválthatná az ADSL-t.
-
trec12
addikt
Az árazásra kíváncsi leszek....
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem pont aktuális lesz / lenne, de attól tartok hogy fő problémámat ők sem tudnák megoldani, mert a Magyar Telekom szuperlassú 7Mbites ADSL vonalán tudnának csak ők is szolgáltatni. Amíg a helyi hálózat ilyen elavult marad, addig lényegtelen hogy ki adja a netet a másik végén.
-
Gorbeee
tag
A kérdés az, hogy ez mennyire lesz használható a vidéki városokban?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A UPC Direct november 2-ától 3play szolgáltatás-csomagokat vezet be, melyben a műholdas televízió mellett már vezetékes internet- és telefonszolgáltatást is kínál.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AM 5 lapok
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest