- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ez így már kapásból olcsóbb mint a Magyar Telekomos 3-as csomag, ha azt nézem, hogy 1 év a hűség és 8 hónapig akciós az ár. A + beltérikért is csak 100 forintot kérnek.
Majd készítek magamnak egy összehasonlítást az én esetemre Magyar Telekom Sat-TV, UPC Direct és PR-Telekom szolgáltatásra. TV csatorna különbözet, sávszélesség, árak tekintetében. Még pár nap és válthatok és ahogy látom, váltani is fogok. (Azt továbbra sem értem, hogy a Magyar Telekomnak miért nem éri meg fejleszteni a hálózatát, de majd ha mindenki otthagyta talán eszükbe jut, hogy mit kellett volna tenniük.)
-
Tigerclaw
nagyúr
Sajna még semmi info nincs a upc direct honlapján. Remélem nem csak paperlaunch lesz a dolog.
-
Tigerclaw
nagyúr
Belegondolva, ha nem is növeli meg az MT hálózat alacsony sávszélességét, de a helyi Telekomos szolgáltatásnak konkurenciát ad, hiszen a netkapcsolat ugyanaz, a telefon is, a voip miatt, így a tévészolgáltatáson dől el, mint csatornakínálat, csomagok árak. Remélem, hogy országos lefedettségben gondolkoznak.
Nálunk pl. a Magyar telekomos Sat TV - net - telefon hármas csomagnak lehet konkurense, illetve ezáltal pl. a helyi kábelszolgáltatónak is. Csak attól tartok, hogy regionálisan kezdenek majd valahol és nálunk majd sohanapján lesz ez is. Várom már a másodikát, mert most telik le a hűségidőszakom pont.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem pont aktuális lesz / lenne, de attól tartok hogy fő problémámat ők sem tudnák megoldani, mert a Magyar Telekom szuperlassú 7Mbites ADSL vonalán tudnának csak ők is szolgáltatni. Amíg a helyi hálózat ilyen elavult marad, addig lényegtelen hogy ki adja a netet a másik végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A UPC Direct november 2-ától 3play szolgáltatás-csomagokat vezet be, melyben a műholdas televízió mellett már vezetékes internet- és telefonszolgáltatást is kínál.
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest