Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
Horbal
őstag
Szerintem nincs igazad abban az értelemben, hogy stílusra hivatkozol:
"művészileg stílusilag,nem üti meg a mércét"Melyik mércét? - mert sztem ennek a "világnak", "stílusnak" igenis megfelel a munka. Ez a stílus ilyen. Giccses? Az. Nekem tetszik? Nem. De ettől ez még nem stílustalan vagy szénné vágott - miért lenne az? Meg mi az, hogy szénné vágott? Hibátlan a munka szvsz, csak nem minimál, hanem mindent bele... Nem értem mi a gondod.
Nem kéne de respect.
-
ivarg
tag
Sajnos egyet kell értenem veled, átgondolatlan egy kicsit.
A készítőnek:
Az a monster logo, sajnos az útcákon lila neonokkal megvilágított lelakott Suzukikkal száguldozó hülye gyerekeket juttatja az eszembe, ami elveszi a dolog egyediségét és egyéniségét.
A fő törvénye design-nak az, hogy a kevesebb néha több..
Ettől még látszik, hogy megpróbáltad a legtöbbet kihozni a lehetőségeidből, de egy más típusú megközelítés szerencsésebb volna szerintem pl. egy saját tervezésű alakazat vagy egy játék lógója stb..
Remélem építőnek érzed a kritikát mert csupán ez a célom, nem el venni a kedvedet a dologtól.
Saját célra 3 éve készül a fából a HTPC dobozom és még sehol sem vagyok vele, sőt ha a jelenlegi verziót is kidobom akkor talán sosem lesz belőle semmi, tehát pontosan tudom mekkora munka tud lenni egy ilyen átalakítás.
De ettől még nem szabad kompromisszumokat kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fejhallgatós találkozó
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon komoly vagy!