- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivarg
tag
Sajnos egyet kell értenem veled, átgondolatlan egy kicsit.
A készítőnek:
Az a monster logo, sajnos az útcákon lila neonokkal megvilágított lelakott Suzukikkal száguldozó hülye gyerekeket juttatja az eszembe, ami elveszi a dolog egyediségét és egyéniségét.
A fő törvénye design-nak az, hogy a kevesebb néha több..
Ettől még látszik, hogy megpróbáltad a legtöbbet kihozni a lehetőségeidből, de egy más típusú megközelítés szerencsésebb volna szerintem pl. egy saját tervezésű alakazat vagy egy játék lógója stb..
Remélem építőnek érzed a kritikát mert csupán ez a célom, nem el venni a kedvedet a dologtól.
Saját célra 3 éve készül a fából a HTPC dobozom és még sehol sem vagyok vele, sőt ha a jelenlegi verziót is kidobom akkor talán sosem lesz belőle semmi, tehát pontosan tudom mekkora munka tud lenni egy ilyen átalakítás.
De ettől még nem szabad kompromisszumokat kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest