- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Kártya csere után nincs kép.
- Milyen TV-t vegyek?
- Vga csere után nincs kép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivarg
tag
Sajnos egyet kell értenem veled, átgondolatlan egy kicsit.
A készítőnek:
Az a monster logo, sajnos az útcákon lila neonokkal megvilágított lelakott Suzukikkal száguldozó hülye gyerekeket juttatja az eszembe, ami elveszi a dolog egyediségét és egyéniségét.
A fő törvénye design-nak az, hogy a kevesebb néha több..
Ettől még látszik, hogy megpróbáltad a legtöbbet kihozni a lehetőségeidből, de egy más típusú megközelítés szerencsésebb volna szerintem pl. egy saját tervezésű alakazat vagy egy játék lógója stb..
Remélem építőnek érzed a kritikát mert csupán ez a célom, nem el venni a kedvedet a dologtól.
Saját célra 3 éve készül a fából a HTPC dobozom és még sehol sem vagyok vele, sőt ha a jelenlegi verziót is kidobom akkor talán sosem lesz belőle semmi, tehát pontosan tudom mekkora munka tud lenni egy ilyen átalakítás.
De ettől még nem szabad kompromisszumokat kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Linux kezdőknek
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest