- Home server / házi szerver építése
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
(#355) tetrix
logikus felvetés.
biztos megvan a határ, de én ezt nem tudtam átlépni...amikor megkaptam a csöveket, tudatosan nekiálltam gyilkolni 2 db-ot. a gány topicban anno be is raktam fényképeket, hogy az egyik hogy szadiztam me. asztallábbal ellapítottam. akkor még nem tudtam, hogyan lesz elszögletesítve a gpu blokknál.
macko20-szal satu, sablon, kalapács segítségével megoldottuk kicsit szakszerűbbenmajd úgy meghajlítottam, hogy több helyen szabálosan megtört. tehát mnd a térfogata megváltozott, mind a keresztmetszete több helyen drasztikusan megtört pár hleyen.
(az asztallábas lapítás ezért is volt túl könnyű, hiszen a vákom még cuppantotta is...)de ennek ellenére a legsztétszadizottabb darab is tökéletesen működik, azóta is: -> #136...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest