- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
& #35, #39
(bocs, hogy csak most reagálok )Sokszor van, hogy low grafikán több pixel jobb a játékban: PUBG (amit még egy 1080ti SLI se hajt ki )-ben például a távoli emberkék; GTA V (elég kisebb élsimítás); stb.
De nem is ez a lényeg... Ha már vesz az ember egy 144hz-es monitort a Pascal korában rögtön az Ampere előtt, akkor ne 1 vagy 2 évre vegyek új monitort, nem ? Videokártyát szerintem hamarabb vált az ember, mint monitort. A 4K még tényleg felesleges szvsz, de az 1440 még bőven nem az. A jelenlegi rendszeremben a monitor a legidősebb, a többi szépen hozzáfejlődött. Most ideje (lenne) a monitort fejleszteni, hogy majd később legyen mihez fejleszteni a PC-t. 1080-as monitorhoz már nem sok értelme van fejleszteni...Mire meg a kártya nem bírná az 1080p játékokat, addigra az akkor ezzel egálban lévő kártya röhögve fullozza majd az 1440-es játékokat, ha nem a 4k-sat.-
-
Gicz
addikt
válasz MeszesKPT #42 üzenetére
Nekem is a freesync verziója van, GTX1080-al. Ha irodai munkara kene monitor vagy videovagas stb, akkor kellene 1440p vagy nagyobb felbontas en is azt mondom. Nekem az asztali gep 90%ban jatekra van hasznalva, oda viszont egyaltalan nem keves a felbontas ekkora meretben, nem pixeles. Es igy a 1080-al megvannak a magas fps-ek. Aki meg azt mondja eleg a 60, reszben igaza van, eddig is elvtunk vele, de jobb a 120-140, es szemmel lathato a kulonbseg. Plusz ad egy kis elonyt e 21:9 keparany, picit tobb a latoszog, ez segitseg, hogy ott is meglatod az ellenfelet periferiabol ami a 16:9 monitoton mar nem latszodna.
[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
1080p nekem kevés egy ekkora monitorra.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezért jó, hogy olyan tré a videokártyám, hogy eszembe nem jut hogy drága monitort vegyek mellé. Ilyen árakkal nem csoda, hogy haldoklik a desktop szegmens.
Hogy is mondják? Hülye azért nem vagyok.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Goblin12
őstag
UWQHD HDR G-SYNC 144Hz 34" IPS/OLED curved mikor jelensz meg?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Online FPS-nél nem max grafikán tolja az ember, hanem minimumom, legalább is egy szint fölött, hogy ne zavarja semmi a célzásban stb-. Simán ki lehet hozni azt az FPS-t egy 1080 nal a legtöbb mai sláger multinál, egyjátékos kapmányba meg felesleges a 144 hz.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Gomezz
senior tag
válasz GoldhandRent #34 üzenetére
És azt milyen VGA-val tudnád kihajtani? Mert még az GTX 1080 is kevés hozzá, max 100-120hz jön össze egy akkor a felbontásnál. Ezért is van az, hogy az 1440 es monitorok "csak" max 100hz -esek.
[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
Mikor is jön az az 1440p-s 21:9-es 144Hz-es IPS montior ?
Ezeknek így kb semmi értelme nincsen :/[ Szerkesztve ]
-
-
TeeBee73
veterán
válasz Silverchain #22 üzenetére
Nem. Az enyém is 34", 2560*1080. 21:9-es képarány.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gomezz
senior tag
Kb megegyezik a 34UC79G monitorral, csak ez G-synces, szomorú, hogy ezért 130e forinttal drágább! Majdnem kettőt lehet belőle venni!
[ Szerkesztve ]
-
Olajka02
aktív tag
válasz Eugene Roe #19 üzenetére
Itt egy kicsit alaposabban szemügyre lehet venni, hogy hogy is néz ki valójában.
2 félét terveztünk nekik.
[link]Batman felügyelte a munkálatokat... Nem volt könnyű megfelelni neki
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
hábazzeg ... szönyrű világ ez komolyan
régen csak vettünk egy 14-es crt-t, oszt ment a kvék .....
most meg freesync, gsync, 144h, mivaaaaan?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
berVi
senior tag
-
berVi
senior tag
válasz Eugene Roe #5 üzenetére
Ja. Kar, hogy a FreeSync es a G-Sync nem ugyanaz.
-
X Factor
addikt
A monitor attól még mehet 144hz-en h. nem aktÍv a freesync.
Ha mondjuk kitol 80-144fps-t egy játék mondjuk egy 1080-al, az is jobb egy ilyen kijelzőn, mintha csak sima 60hz-essen nézné, dinamikus frissÍtés, ide vagy oda.
Silverchain Nekem is ilyen van, attól függ, ez ugyanaz mint a 27" FHD, akinek az pixeles annak ez is, akinek az jó, annak ez is megfelel.
Cserébe van is esélyed 100fps fölött megmozganti, nem úgy mint a 3440*1440-et.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Silverchain
csendes tag
34-es monitor, de a felbontás csak 1080p? Nem pixeles?
-
tom_tol
addikt
Kíváncsi lennék, mennyit vesztettek mert nem szálltak be az elején.
-
bzolika10
aktív tag
gakorlatilag ebben 150k a felár a free synces tesójához képest
-
Olajka02
aktív tag
Mi terveztük a display-t, amin a moncsi ki van állítva!!
-
félisten
FHD-n játszok, de a monitor magasabb felbontást tud. 1070 nel nem probléma és még szép igy a játék.ONline lövöldéknél általában a profi játékosok első dolga az, hogy levesznek minden zavaró grafikai humbugot.
Battlefield 1 alatt FHD-n 100 FPS alá nem megy a játék. 1440P nél 75 ez az érték. Mindkét verzió magasan smootabb érzést ad , mint 60 Hz monitoron játszani.
Egy egyszerű paranccsal be tudom állítani fixre az FPS számot, ez nálam 100 most mindkét játéknál, de ww2 nél szerintem lehetne 120 is.ÉN azt gondolom, hogy bármilyen "sync" technológiánál többet ér a valós magas FPS szám megjelenítés. NV kártya mellé is jó vétel egy 144Hz freesync monitor,ami dinamikusan állítja az értékeket, mivel a képfrissítési tudást kihasználja a kártya, csak a sync technológiát nem.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
3L1T3
addikt
Mondjuk ez is érdekes. Off de COD WWII-ben azért (nem tudom a felbontásod) de 144fps-t minimum elvárnék egy 1070-től. Főleg annak tudatában, hogy mennyire régi motort használnak még mindig. Minden játék alá Frostbite engine kellene.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
félisten
Igazából Én vettem egy 144 hz freesync monitort és a megmaradt pénzt Nv VGA-ra költöttem. amivel ki tudom sajtolni belőle a stabil FPS számot. COD WW2 100 FPS fix, betonstabil az 1070-nel, szerintem lehetne 120 is, ha levennék még pár grafikai effektet.
A monitor és a VGA együtt nem volt annyi, minta cikkben szereplő monitor[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
A G-Sync mint technológia ennyire drága?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Fred23
nagyúr
Kicsit sok az a 300k, de biztosan lesz rá vevő. A csóróbbak meg vehetnek 110-ért mondjuk ilyet.
-
Samott
addikt
Görbe
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
félisten
Faja. Majd szóljanak, ha 100k HUF körül lesz nekik valami Gsync... mondjuk a 24GM79-vonalon.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elite: Dangerous
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest