- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Online FPS-nél nem max grafikán tolja az ember, hanem minimumom, legalább is egy szint fölött, hogy ne zavarja semmi a célzásban stb-. Simán ki lehet hozni azt az FPS-t egy 1080 nal a legtöbb mai sláger multinál, egyjátékos kapmányba meg felesleges a 144 hz.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
FHD-n játszok, de a monitor magasabb felbontást tud. 1070 nel nem probléma és még szép igy a játék.ONline lövöldéknél általában a profi játékosok első dolga az, hogy levesznek minden zavaró grafikai humbugot.
Battlefield 1 alatt FHD-n 100 FPS alá nem megy a játék. 1440P nél 75 ez az érték. Mindkét verzió magasan smootabb érzést ad , mint 60 Hz monitoron játszani.
Egy egyszerű paranccsal be tudom állítani fixre az FPS számot, ez nálam 100 most mindkét játéknál, de ww2 nél szerintem lehetne 120 is.ÉN azt gondolom, hogy bármilyen "sync" technológiánál többet ér a valós magas FPS szám megjelenítés. NV kártya mellé is jó vétel egy 144Hz freesync monitor,ami dinamikusan állítja az értékeket, mivel a képfrissítési tudást kihasználja a kártya, csak a sync technológiát nem.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Igazából Én vettem egy 144 hz freesync monitort és a megmaradt pénzt Nv VGA-ra költöttem. amivel ki tudom sajtolni belőle a stabil FPS számot. COD WW2 100 FPS fix, betonstabil az 1070-nel, szerintem lehetne 120 is, ha levennék még pár grafikai effektet.
A monitor és a VGA együtt nem volt annyi, minta cikkben szereplő monitor[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest