- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Köszönöm az elismerő szavakat.
Az LP-s dolgot már én is átrágtam többször. A normál méretű helyet mindenképpen meghagyom majd mert akkor mást tudok odarakni pl USB kivezetés, Wifi antennák..stb
SSD-t ehhez a konfighoz biztos nem fogok venni. Volt egy régebbi gépemhez SSD és ott a processzor volt a nagyon szűk keresztmetszet. Talán ha lesz egy újabb platform akkor lesz bele SSD.
A ház átalakításánál a legfőbb szempontom az hogy hosszú távon használható legyen. Tehát úgy akarom kialakítani a dolgokat benne, hogy akár 5 év múlva is használni tudjam.A hétvégén úgy néz ki lesz egy kis időm neki esek a háznak Dremellel. Aztán talán szeptemberre meg is lesz a következő része a cikknek
-
DaveJr
őstag
Közben sikerült szereznem egy másik VIA alaplapot amin már 1.33Ghz-es proci és SATA csati is van. Ez fog belekerülni a házba. Nem akarom tuningolni. A lényeg az lenne hogy ha nem kell a nagy gép akkor ezen gyorsan megnézem a leveleket meg elolvasok egy két cikket és kész. A másik hogy nem kell a nagy gépet bekapcsolva hagynom ha éppen tudom hogy el kell érnem melóhelyről vagy bárhonnan a cuccaimat.
Jó tudom van Dropbox, Skydrive...stb. de Murphy miatt tuti hogy reggel elfelejtem feltenni azokat amik kelleni fognak. Plusz egy 120Gb-os laptop vinyóra több mindent tudok felpakolni mint most jelegleg ezekre. -
DaveJr
őstag
Köszönöm a biztató és elismerő hozzászólásokat.
Igen a lemez tervek Solid Edge-el készültek azt használják a lakatosoknál is.
Szerencsémre sikerült elbarterelem a lézervágást egy kis géppark rendbetételre így az első vágás mondhatni ingyen van. Ha esetleg elrontom akkor a második már fizetésKésőbb természetesen APU irányába akarok mozdulni konkrétan Brazos platform felé. A plusz slot helyeket nem csak kártyára, másra is tudom használni. Pl ha a felsőt is meghagyom akkor plusz USB kivezetés vagy WIFI antenna kivezetés. Úgyhogy szerintem azt a verziót vágatom ki amelyiken ott van a plusz teljes értékű slot is.
ashtm: Jogos a javaslatod
Én is gondoltam erre és meg is fogom csinálni. Csak még előtte szeretnék valahonnan keríteni egy olyan házat amin csak LP-s slotok vannak és azon mérni dolgokat. Így minimálisra csökkenthetem a mérési hibáimat.
Gusztáv: Szinte ugyanezzel a formatervvel, egy kicsit más belsővel ebből is van modernebb csak azt már a Lenovo gyártja. Ha jól tudom ebből létezett Core2-es is, de lehet, hogy annak már M52 volt a típusa.
Még a házhoz nem is nagyon nyúltamha minden jól megy akkor a hétvégén lesz rá időm és akkor kicsit komolyabban neki fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest