Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
nullpoint
üzenetére
igen, kb olyasmi, low-tól azért forza nagyon messze van, de ha azt kombinálod egy 55" oleddel ami tényleg tud hdr-t, egy kicsit másabb mint kb bármilyen lcd monitoron/tv-n - az új genre valszeg megoldják sokkal jobban jelenleginél -, b@szhatja az ember a legjobb gépet is ha nincs hozzá frankó kijelző, az meg jelenleg az oled, az legalább úgy drága h tényleg ad is valamit, hetekig nyálaztam/néztem monitorokat, teljesen mind1 h 100e ft vagy 200e, vagy 300e, valami mocskos nyűgje úgyis van ami miatt csak azon gondolkoznék ez hogy nézne ki oleden, ott csak az jut eszembe h szebb mint az igazi világ :d - a tanulság, nem szabad oledet venni -
és azt azért tegyük hozzá, egy one x árából épp kijön pc-nél a vga magában ( : mostanit boltból lőttem 100e ft-ért, ha még azt a csodálatos jedi gamet elpasszolom annyival is olcsóbb lesz, ennyiért lehet kapni egy egész db értelmes hűtésű 1660s-t, pár napja kicsivel többért pulse 5600 xt-t, csak a vga magában nagyon messze van még a géptől
Új hozzászólás Aktív témák
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi