- iPad topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Hát ez a kis hangszoró elég vicces. Az jó, hogy nem kell hozzá külön táp, de miben jobb ez egy mezei laptophangszórónál?
Nem adnám oda az R720-as beépített csipogóit...hmm, talán egy netbookhoz lehet értelme...
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Boxi88
őstag
A hűtők jók nagyon, de a hangszóró nekem sem tetszik
-
blackrulz
nagyúr
ez akkor alternatíva mondjuk amikor a hangszórók a csuklótámasz alatt vannak. nem egyedi eset, és pl ha filmezel de nem valami kemény van alatta, akkor a hangja khmm szal olyan lesz amilyen. tudom, nem netbook az enyém és előre van a nyílás a hangszóróhoz és ez is altec, de ha hason az ágyban filmezek vagy betakarózok és a hasamon van akkor azért elég gáz.
When you want a circus you exalt the clowns
-
törölt tag
inkább csak a tisztítási periódust, amit persze ki szoktak hagyni. aztán persze a cucc jobban melegszik, na és ez rövidíti az élettartamot. egyébként elég alá egy szimpla alu lap, és máris jobb a hőleadás meg nem szív fel olyan mennyiségű apró szöszt sem.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Jeee, eddig még a notihűtők piacán található hatalmas rést, a "gémer hűtők" rését senki nem fedezte fel. De most végre-végre a CM-nek sikerült betömnie. Gratula
A második ráadásul kifejezetten ócska, mert a lap hátsó felén sikerült nem gumisávval, csak két vacak tappanccsal megoldani a rögzítést, ami édeskevés lesz.
Sectumsempra - For Enemies
-
M@trixfan
addikt
Az a lényeg, hogy egy Steve Vai Ibanez Jem van az alsó képen.
twitter: MatrixfanLive
-
Sicilian
addikt
Az a hangszóró vagy hangafal, vagy mi a t.cs, sem tudhat többet a beépítettnél ..Semmi értelme
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
PH-User
addikt
Nem értem, mire a 3 kis gubics ventilátor egy nagy 14-es vagy nagyobb helyett...
- = Zk = - - Mióta szokás notit pl. ágyon vagy bebugyolálva használni?
Enyhén megnő az esély a besülésre.
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
PH-User
addikt
-
- = Zk = -
félisten
én ölben használom. de szellőzik rendesen. ha forrósodik a hejzet, azt megérzem.
szó szerint lefüstöli a .......jó a lángolt kolbász, de csak ha nem fáj xDD
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
nagysandor88
tag
Nekem egy Zalman ZM-NC 1000-es hűtőm van. Még a Acer 6920G-mhez vettem anno. Nagyon jó és megbízható hűtő. Sajnos kicsit drága volt. A második hűtőre még lehet le is cserélném. Bár most egy jóval kisebb,3820TG-m van, de be szoktam kapcsolni alatta. A hangszórónak a régi gépemhez semmi értelme nem lenne, lévén, hogy 2.1-es és nagyon brutál hangja van, az újnak meg szó szerint csipogók a csipogói.
Na ehhez lehet elférne...
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Cooler Master két laptophűtőt mutatott be, amelyek közül az egyik 3.0 USB portos, a Typhoon pedig hangszórót dobott piacra.
- DELL INSPIRON laptop /// 17 FULL HD /// i5 10gen ///12 GB DDR4 /// Intel UHD + NVIDIA MX230 /// SSD
- Bomba áron GIGABYTE G5 gamer laptop!/I5-11400H 16GB 512 GB SSD Nvidia RTX 3050 Ti 4GB 144 Hz FHD IPS
- Kivételes áron DELL G15 5510 Gamer Laptop/ I5-10870H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 120 Hz Garancia/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-G6 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest