- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Nekem egy Zalman ZM-NC 1000-es hűtőm van. Még a Acer 6920G-mhez vettem anno. Nagyon jó és megbízható hűtő. Sajnos kicsit drága volt. A második hűtőre még lehet le is cserélném. Bár most egy jóval kisebb,3820TG-m van, de be szoktam kapcsolni alatta. A hangszórónak a régi gépemhez semmi értelme nem lenne, lévén, hogy 2.1-es és nagyon brutál hangja van, az újnak meg szó szerint csipogók a csipogói.
Na ehhez lehet elférne...
-
PH-User
addikt
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
-
PH-User
addikt
Nem értem, mire a 3 kis gubics ventilátor egy nagy 14-es vagy nagyobb helyett...
- = Zk = - - Mióta szokás notit pl. ágyon vagy bebugyolálva használni?
Enyhén megnő az esély a besülésre.
-
Sicilian
addikt
Az a hangszóró vagy hangafal, vagy mi a t.cs, sem tudhat többet a beépítettnél ..Semmi értelme
-
M@trixfan
addikt
Az a lényeg, hogy egy Steve Vai Ibanez Jem van az alsó képen.
-
Morden24
nagyúr
Jeee, eddig még a notihűtők piacán található hatalmas rést, a "gémer hűtők" rését senki nem fedezte fel. De most végre-végre a CM-nek sikerült betömnie. Gratula
A második ráadásul kifejezetten ócska, mert a lap hátsó felén sikerült nem gumisávval, csak két vacak tappanccsal megoldani a rögzítést, ami édeskevés lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
ez akkor alternatíva mondjuk amikor a hangszórók a csuklótámasz alatt vannak. nem egyedi eset, és pl ha filmezel de nem valami kemény van alatta, akkor a hangja khmm szal olyan lesz amilyen. tudom, nem netbook az enyém és előre van a nyílás a hangszóróhoz és ez is altec, de ha hason az ágyban filmezek vagy betakarózok és a hasamon van akkor azért elég gáz.
-
Boxi88
őstag
A hűtők jók nagyon, de a hangszóró nekem sem tetszik
-
Peter13
senior tag
Hát ez a kis hangszoró elég vicces. Az jó, hogy nem kell hozzá külön táp, de miben jobb ez egy mezei laptophangszórónál?
Nem adnám oda az R720-as beépített csipogóit...hmm, talán egy netbookhoz lehet értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Cooler Master két laptophűtőt mutatott be, amelyek közül az egyik 3.0 USB portos, a Typhoon pedig hangszórót dobott piacra.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest