- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor88
tag
Nekem egy Zalman ZM-NC 1000-es hűtőm van. Még a Acer 6920G-mhez vettem anno. Nagyon jó és megbízható hűtő. Sajnos kicsit drága volt. A második hűtőre még lehet le is cserélném. Bár most egy jóval kisebb,3820TG-m van, de be szoktam kapcsolni alatta. A hangszórónak a régi gépemhez semmi értelme nem lenne, lévén, hogy 2.1-es és nagyon brutál hangja van, az újnak meg szó szerint csipogók a csipogói.
Na ehhez lehet elférne...
-
PH-User
addikt
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
-
PH-User
addikt
Nem értem, mire a 3 kis gubics ventilátor egy nagy 14-es vagy nagyobb helyett...
- = Zk = - - Mióta szokás notit pl. ágyon vagy bebugyolálva használni?
Enyhén megnő az esély a besülésre.
-
Sicilian
addikt
Az a hangszóró vagy hangafal, vagy mi a t.cs, sem tudhat többet a beépítettnél ..Semmi értelme
-
M@trixfan
addikt
Az a lényeg, hogy egy Steve Vai Ibanez Jem van az alsó képen.
-
Morden24
nagyúr
Jeee, eddig még a notihűtők piacán található hatalmas rést, a "gémer hűtők" rését senki nem fedezte fel. De most végre-végre a CM-nek sikerült betömnie. Gratula
A második ráadásul kifejezetten ócska, mert a lap hátsó felén sikerült nem gumisávval, csak két vacak tappanccsal megoldani a rögzítést, ami édeskevés lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
ez akkor alternatíva mondjuk amikor a hangszórók a csuklótámasz alatt vannak. nem egyedi eset, és pl ha filmezel de nem valami kemény van alatta, akkor a hangja khmm szal olyan lesz amilyen. tudom, nem netbook az enyém és előre van a nyílás a hangszóróhoz és ez is altec, de ha hason az ágyban filmezek vagy betakarózok és a hasamon van akkor azért elég gáz.
-
Boxi88
őstag
A hűtők jók nagyon, de a hangszóró nekem sem tetszik
-
Peter13
senior tag
Hát ez a kis hangszoró elég vicces. Az jó, hogy nem kell hozzá külön táp, de miben jobb ez egy mezei laptophangszórónál?
Nem adnám oda az R720-as beépített csipogóit...hmm, talán egy netbookhoz lehet értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro M2 13" 512GB
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Dell XPS 15 9500 i7-10750H/32GB/1TB/4K/nvidia1650TI
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest