- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz
andrás47 #2732 üzenetére
Egyetértek a többiekkel: Én Honor 7 lite-ot vettem,de csak az árkülönbség miatt. Fontos szempont volt a minél olcsóbb ár. És az bizony 15 ezer volt. Nekem is jobban tetszik a P9 lite, de a honorral sincs gond szerintem. A külső hangszóró tényleg gagyi,de fülhallgatóval szerintem egész jó. +honorban nincs nfc, nem tudom ez szempont e. Másban kb megegyeznek.
-
törölt tag
válasz
andrás47 #2732 üzenetére
Pl. ennek kisebb a mérete és a súlya, meg szerintem minőségibb a kialakítás, felhasznált anyagok. Illetve ebben jobb hangchip van.
borbas666:
Nyugodtan felteheted, Huawei -nél nem jellemző, nagyon ritkán fordul elő. HA lesz nem ajánlott ROM, az bele fog kerülni az összefoglalóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged