Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
spider80
üzenetére
ez a honor8-párja de értelemszerűen a honor a butított verzió a huawei nem csinál magának házon belul konkurenciát.Valószínűleg jobb az S6-nem egy kategória inkább a P9-el kellene hasonlítani-viszont a honor7 még egy szériával régebbi és gyengébb is mint a P9 lite úgyhogy ez sem mérvadó

-
törölt tag
válasz
spider80
üzenetére
Nálam volt Honor 7 Lite is, igaz nagyon rövid ideig, napokban mérhető. Én a külső hangszórót egyáltalán nem használom, egy telefonnál sem. Viszont ha valaki így hangosít ki, vagy használja tartalomfogyasztásra, akkor fontos tényező.
NFC -t az emberek töredéke használja, tehát ez sem lehet lényeges. Fizetésre mondjuk jó opció. Én rendszeresen használok NFC -t, mert sokat szoktam menni, így tudok automata funkciókat kapcsolni a tag -ekhez, tehát nem kell helyszínhez vagy mobilnethez kötnöm. Mellesleg a fogyasztása is jóval kisebb az NFC -nek.
Külső meg ízlés kérdése. Szerintem minőségibb, de a méret- és súlykülönbség annyira nem feltűnő.
Szoftveres támogatása viszont szerintem több lesz a P9 Lite -nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

én nem de ez az én véleményem a telefonok bárminek hívjuk jók -nekem p9 lite van-én az összehasonlítási alapot nem találom jónak csak .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)