Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Milyen széket vegyek?
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3098 üzenetére
P9 -nél került szóba, ezért kérdeztünk rá a Huawei -nél. Viszont 900 -ról 432 -re ROM -olás problémába ütközhet itt is. Csak BL nyitás után megy a cust csere. 432 -ről 900 -ra simán megy. Ennél még nem láttam C900 -at, illetve nem érint minket, mert van sok 432 -es.
Másszóval itt nem kell erőltetni, ha nincs.
-
78zolika
senior tag
Sziasztok!
Többen panaszkodtak hogy vízhangos a telefon beszèlgetès közben . Nem tudom hogy mi lehet ,beàllitàsi hiba ?
Köszönet -
törölt tag
válasz
bubus66 #3093 üzenetére
C900 -as alap ROM is van. Ami már eleve C900. 432 -t és a 900 -at is elfogadja a szerviz.
Ismerem a custokat. Azért kérdeztem, hogy jelen esetben van -e valamelyik szolgáltatónál egyedi cust a Vodán kívül.
Telekomot köszi. Akkor már csak a Telenorról kellene visszajelzés, de gondolom az is 432 lesz.
Írok ez hozzászólást és rögtön leáll az oldal.
-
azigazimoris
aktív tag
Sziasztok, P9 lite-nál működik az "ablakos" flip tok ? Tehát, hogy látszik az óra, hívás etc.
Vagy felesleges görcs keresni hozzá, mert pl. Nillkinben nem találtam , pedig ők azért gyártanak sok szép jót ... -
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3092 üzenetére
Csak az is meg van, hátha valakinek kell majd..
A C900 akkor írja ki ha nem megfelelő buildet teszel fel
a Telekomos C432
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C66 = VIPmobile | vip/rs
C109 = Amena/Orange
C150 = T-Com | dt/de
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C212 = Iusacell/Nextel
C432 = Nordic-European | hw/eu
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C706 = New Zealand
C900 = GLOBALItt vannak a buildek
-
törölt tag
Srácok. Telekomos és Telenoros ROM -on mi a cust nálatok? Egyéni vagy EU -s?
A build szám előtt van C***. Lehet sima EU cust is, olyankor C432 vagy C900 van. Köszi a visszajelzést.
Bubus:
Akkor a tiéd egyedi Vodás cust volt, vagy csak az is meg van? -
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3086 üzenetére
Igen, a dualt.
Egyébként most, hogy írod...lehet össze kellene szednem az eddig megjelent L21 single-dual és L31 ROM -okat. Mert ha valaki újra akar telepíteni, akkor nagy kavar lehet a fejében. Amit nem csodálok, ha nem gyakorlott ebben a témában.
Főleg tanulva a P8 Lite balong -ozásokból.
-
Ronam
addikt
Megérkezett a fa tok Aliexpress-ről, de sajnos valahol útközben darabosra tört. Írok az eladónak, remélem visszakapom a pénzem.
-
ORCA58
addikt
Kipróbáltam a Gyorstárcsázást (Lekapcsolt képernyőnél hang le hosszan, hangjelzés után bemondani a hívott fél nevét).
Túlzottan nem ajánlom. Az első 2 próbálkozás sikerrel járt, de harmadszorra a bátyám helyett a gyerekorvost akarta hívni. Ha működik akkor is csak úgy, ha először a keresztnevet, és utána a vezetéknevet mondjuk. -
Roland0224
senior tag
Korábban már kérdeztem csak sajna nem kaptam választ. Ehez a telóhoz van okostok mint amilyen pl az S4-hez és társaihoz ?
-
ORCA58
addikt
válasz
Milestone2 #3077 üzenetére
Villámkezű!
-
boneyard
tag
Sziasztok!
Rendeltem hozzá tempered glass kijelzővédőt.
Mennyire nehéz leszedni róla a gyári fóliát, mielőtt feltenném az újat? -
ANDROID???
addikt
Nem javasolt hozzákezdeni, ha nem vagy ilyenben jártas, egyébként villámgyorsan szétszedhető..
Célszerszámok nélkül nem javasolt.313313: +1
-
S.J.M.
senior tag
Igen, ilyenkor jól tud jönni, mondjuk eddig időben megjöttek a tokok az eddigi telefonjaimra és azok kivédték az ilyen eseteket.
#313313: Köszi a linket, legalább egy anyagárat már kb tudok számolni, vajon ki tudnám én is cserélni? Mert ahogy nézem ragasztva van az egész...
-
kenny123
addikt
Köszönöm a gyors választ!
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
P9-p9 lite Tokok oda vissza kompatibilisek? Köszi.
-
S.J.M.
senior tag
Sziasztok, kb 1 hónapos P9 lite-ommal megtörtént a legrosszabb, sikerült leejtenem és pont a sarkára érkezve szépen berepedt a kijelző. (Vicc az egészben, hogy ma érkezett meg a tokom hozzá
).
Kérdésem az lenne, hogy Huawei szervízhez fordulhatok ilyen bajjal (tudom garanciát buktam erre), mennyire lehet drága egy ilyen kijelző csere?
(Ha sufni GSM-ben csináltatom meg gondolom véglegesen bukom a garanciát...)Amúgy a készülék meglepő módon működik minden gond nélkül, úgyhogy úgy tűnik a digitizer meg a kijelző nem sérült, csak az üveglap repedt szét (szerintem a kijelző védő fólia tartja még egyben).
-
Roland0224
senior tag
Tök 8 h milyen telód van ha mozgatod fotózás közben akkor a kép is olyan lesz. Itt a mértékben van különbség. A Xiaomi mi5 nél van olyan h a kamera lencse mozog ennek elkerülése érdekében.H a fotózásra keresel telót jó alternatíva lehet sztem.(http://www.mi.com/en/mi5/)
-
Muerte68
addikt
válasz
Wiz Khalifa #3040 üzenetére
a p8-ban biztos komolyabb a kamera de amit mondasz a bemozdulás stabilizálatlan lencséknél mindig meglesz azt meg csak kimondottan kamerára hegyezett mobilba raknak-több lencse stb..A kis szenzor meg hozza a zajt.Ha mobillal fotózol ezzel együtt kell élni.
-
lajos75
senior tag
válasz
Roland0224 #3060 üzenetére
Én pedig mindig minden telefonomat egész éjszaka töltöm
-
Roland0224
senior tag
válasz
lajos75 #3059 üzenetére
persze írtam is hogy biztos ki lehet jobbat hozni, nekem is minimum még 30 p kijelzőidő ment volna még de ennél a telónál nem csinálom azt h éjszaka töltöm így felrakom 8 körül 10 körül leveszem esetleg reggel még rátöltök kicsit. Nagyon meglepődtem S3 neo után ez egy álom ez az aksi
-
batai15
félisten
válasz
Narancs #3055 üzenetére
Látom nem követed a topikot,parszor már le lett írva. Egyrészt kicsit sokat eszik az emui, plusz a kelleténél hamarabb lövi ki az appokat a memóriámból , emiatt 3-4app és újra tölti a többit annak fényben hogy a stock droid sokkal jobban kezeli,es általában a egy bejövő hívás nem öli meg a játékot, itt sajnos nem ez a helyzet,nen ehhez vagyok szokva.
-
törölt tag
válasz
AngeloDivina #3056 üzenetére
Én írtam a manual módról, szerintem nekem akartad címezni. Viszont P7 -re írtam, az nem kapta meg.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Roland0224 #3054 üzenetére
Nálam a P8 minimum 1 nappal kevesebbet bír vagy ha úgy jobb 1-1,5 óra kijelző idővel kevesebbet.
Visszatèrve a kamerára, a P8 a 6.0 frissítès után megkapta a pro módot. (Ha erre gondoltatok manual alatt.)
-
Roland0224
senior tag
válasz
espista #3028 üzenetére
Nem tudom a p8-nak milyen az üzemideje. De ennek nagyon jóbsztem. Reggel 6 óta még mindig van 24% és kb folyton ment a mob. net gps be van kapcsolva volt benne 1,5 óra zene meg könyv olvasás , megy az a lépésszámláló cucc ami gyárliag rajta van. Fényerő autón van de sokszor túl fémyesnek találom . Szóval egész jó sztem. Ja meg persze facebook meg chatelés kevés email.
biztos kilehetne jobbat hozni belőle de ez is jó sztem. 3- napja van meg akcióban 74.000 Ft-ért vettem a média marktban ajándék bluetoothos hangszóróval. Sztem jó vétel volt
-
andrás47
senior tag
válasz
Roland0224 #3052 üzenetére
Koszonom segítséged.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Tudnátok segíteni, hogy az értesítések hangját pl:e-mail, sms, stb. hol lehet kikapcsolni ? Koszonom. -
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3045 üzenetére
(#3045) porterocka
Van benne a mienkbe is L01 és L21 mappa a hw_oem mappába
a build szám VNS-L21C432B151
Kiegészítést nem tudom fel tenni mert csak a full verzíó van fent.
Igen mindegyikre van
VNS-L21C432B150
VNS-L21C432B151
VNS-L31C432B150
VNS-L31C432B151Ezeket lehet megtalálni..
-
78zolika
senior tag
válasz
ANDROID??? #3039 üzenetére
Valamièrt nem sikerül szikron .
-
törölt tag
válasz
dokee78 #3035 üzenetére
Jegenye azért írta (egyébként jogosan), mert előtte P7 volt neki. Azzal meg amúgy bitang képeket lehet csinálni. P8 -nál jobbakat, csak nincs még rá manual mód. P7 közel olyan RAW -ot csinál, mint a P9 kamerája. Csak még nagyon kísérleti stádiumban van a manual módja, mert custom készül és lefelé elég necces dolog az api módosítás az eredeti fájlból.
Bubus:
Mindjárt meglesem.Meg módosítom a dual részét a leírásnak, amit megbeszéltünk. Végre fel tudok lélegezni, műszaki is meg van az autóra, szóval...
-
jatszo
aktív tag
Frissítés közeleg[p9 lite b151]. Hátha javít a multitaskingon is.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Wiz Khalifa #3040 üzenetére
A fényképezőgép az off.. nem tökéletesen fogalmaztam....
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ANDROID??? #3037 üzenetére
Szerintem mivel a telefon egyik "tartozéka" a kamera így nem off topik.
De amúgy nem azt mondom hogy használhatatlan csak ha egy picit is remeg pl a kezed vagy valami már zajos az egész. És ezért mindenhova nem fogok vinni még egy fényképezőt is.
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Hogy tudom lg optimus rol erre a telefonra átmásolni a naptárt ?? Nem tud mèrt de a szinkronizálás nem jön össze ? Köszönöm -
ANDROID???
addikt
válasz
Wiz Khalifa #3034 üzenetére
Teljesen igazad van, ez egy kalap nulla!
Ekkora átverést! Hogy lehet, hogy nem készít ilyen képeket, mint ez az olcsó termék.Tudomásul kellene már venni, hogy a telefon az telefon, az csak plusz, hogy lehet vele készíteni képeket is, természetes, hogy ezért az összegért ne várjunk tökéletes hibátlan és részletgazdag képeket (ja mellesleg azért tisztességes objektív sem árt ugye). Szerintem annyival nem fog egy telefonkészülék többet tudni kép készítésben, hogy megérjen még 80-100e-t rákölteni. Különben ha már 80-100 rámehet még, akkor vehető pl. használt A6000 is és lehet kattintgatni, nem mellesleg nem fos képeket!
Viszont ez elég erősen off téma!
-
bubus66
nagyúr
porterocka
nézd át ezeket légyszíves én át néztem szerintem jó a mienkre is.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #3029 üzenetére
Telekomos P8-on is 6.0 van már.
-
espista
senior tag
Sziasztok. Egy gyors kérdés. P9 lite vagy P8?
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #3025 üzenetére
Az SMS backup átteszi az MMS-eket is? Korábban próbáltam, de mivel azokat kihagyta hanyagoltam.
A Huawei Backup eddig nekem mindent mentett és vissza is állított. -
komandi2
újonc
Köszi a válaszokat,
de a probléma valószínűleg nem a sim-mel van,mivel a P8-nál is a vétel után cseréltettem micró-ra/nem vágott/és itt is vétel után lett cserélve nano-ra /szintén nem vágott/.
Memória kártyát nem használok és 2-3G-n vagyok.Azért vagyok felettébb ideges mivel hirdetem a lakásomat és nem érnek el az érdeklődők.
P8-nál is hard reset-et javasoltak,/nyilván macerás mindent újra rakni/addig húztam mire megjavult.
Persze ha nem változik,akkor megcsinálom...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #3021 üzenetére
Abban, hogy a Tied dual SIM-es az enyém meg Single SIM-es
-
komandi2
újonc
Sziasztok,szeretném megkérdezni találkozott-e valaki a következő problémával?
3 napja csinál olyat a telefon,hogy a hívó számára nem vagyok elérhető.
-azt írja ki a hívó félnél,hogy a hálózat túlterhelt,miközben más szám hívható
-a hívott szám nem elérhető
-a telóm csörren egyet,majd küld egy sms-t a hívónak,hogy elfoglalt vagyok,később visszahívomIlyenkor ha én akarok hívni, kirakja a képernyőre az elutasító üzeneteket.
Újraindítás után a probléma megszűnik,majd random idő után megint előjön.
A probléma,hogy a hibát nem észlelem,térerő van,mobilnet van,minden funkció működik.A csimborasszó,hogy 2 hete P8 lite-ról váltottam/részben ezért/, ami ugyanezt produkálta kb.egy hétig,aztán megjavult.
A telefon független és T-s vagyok.
A válaszokat előre is köszi!
-
boneyard
tag
válasz
Roland0224 #3012 üzenetére
Most újraindítottam, de sajnos az se segített
-
negroo
aktív tag
én ezt töltöttem le és aszem király is.xD
-
Surplus
tag
Üdv Mindenkinek!
A neten találtam egy új firmware verziót. a száma: VNS-L21C432B151. A leírás szerint: stock verzió. Szerintetek telepíthető, pontosabban érdemes telepíteni. Arra gondoltam, hogy igazi-e, vagy mókolt. Én sajnos nem tudom megállapítani, a telómat meg nem akarom elrontani. -
bubus66
nagyúr
Még egyszer kérdem nyitva van a BL?
Fenn van az adb driver a és fastboot eszközök?Amik szereplek az elején a leírásba azok nem csak dísznek vannak hanem letölteni telepíteni is kellene...
Ha esetleg a Win7-re még ezt is meg csinálnád akkor az jó lenne
Windows7 digitális aláírás kikapcsolása.
"Indítsd a parancssort rendszergazdaként. Jobb katt a startmenüben a cmd-on és futtatás rendszergazdaként. Majd add ki a következő parancsot:
bcdedit /set nointegritychecks on
Ezután egy restart és már el fogja fogadni a rendszer az aláíratlan illesztőprogramok telepítését is. A visszaállítása pedig ugyan ez, csak a parancs változik kicsit.
bcdedit /set nointegritychecks off"
-
bubus66
nagyúr
Át ment a leírás az oldalamon van fent
(#2999) negroo
3 perc alatt lelehet kérni a kódot.
Regelve kb 10 perc
Még egyszer kérdem nyitva van a BL?
Fenn van az adb driver a és fastboot eszközök?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest