- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
sharkypeti #5599 üzenetére
Lehet 30 app is a váltóban, de ennél a telefonnál az is csoda ha 5 megmarad a memóriában újratöltés nélkül. Chrome ugyan ez.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
petarda92 #5596 üzenetére
Elfut 12-13 is... A minap szóltam rá a páromra, hogy néha azért zárjon be ezt-azt, takarítson időnként, stb (mármint a telefonon!
) Azt mondta, minek, semmi változást nem vett észre, nem hogy lassulást! Hirtelen meg se tudtam számolni hány app volt nyitva, de azt viszont direkt megszámoltam, hogy 42 lap volt megnyitva a Chrome-ban.
-
sepyi
aktív tag
válasz
petarda92 #5596 üzenetére
Fél éve használom a telefont. Egy fullos naviszoft fut rajta minden extrával. Soha nem dobta még el gps jelet. És soha,de soha nem kaptam még xy alkalmazás váratlanul leállt üzenetet sem. Nem imádom a telefonomat, nem ajnározom agyon sem dicsérem. Teszi a dolgát gyorsan. Nem bosszant nem hagy cserben. Észre sem veszem h. van. Ezért vettem.
-
petarda92
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG G2 minit cserélnék le, és eddig a P9 lite egy lehetséges utódnak tűnik. Olvasva a tesztet, és a fórumot, láttam, hogy többször is előjött a ram kezelés kérdése. Mivel az LG-n 1 gb ram van és a multitask tényleg pocsék, én már egy kis előrelépésnek is örülnék.
Szóval egyik kérdésként engem az érdekelne, hogy 2, esetleg 3 app azért elfut-e a háttérben, ha egyik se játék?
A másik kérdés: milyen a gps vétel stabilitása?
Köszönöm a válaszokat! -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #5589 üzenetére
Tessék itt az eredeti 5.0 szerinted a teáltalad felrakottba miért nincs?
Az oldalamon fenne van a Mate9 összes stock témája
(#5592) armand254
a google driveres az nem jó azok csak képek nem a témák azok a cache-ba vannak
-
armand254
csendes tag
válasz
petya220 #5589 üzenetére
A szerkesztésból már sajna kicsúztam.
Ez volt a HWThemes mappámba, hátha jó lesz.
https://drive.google.com/open?id=0Bxd5Nd5SPgAwdXNWR1Z4X2ljM1EHa az enyémmel nem működik próbáld meg ezt, bár ez nagy p9-hez van, nem tudom hogy hogy működik ez hátha megy :/
http://www.mediafire.com/file/2x6amghe3jdv36x/Huawei+P9+Themes.zip -
Balathruin
veterán
válasz
petya220 #5589 üzenetére
EMUI 5 témák
Nem tudom köztük van-e az alap, esetleg a font reset témát alkalmazd, hátha. -
qltsar
veterán
válasz
snakebait #5585 üzenetére
Ez sajnos EMUI bug, nem csak P9 Lite-nál van
.
- v2 skins (and future v3 skins) works on most devices, but there are always one (or few) ROMs not compatible no matter we do. They just specifically break the part which allows Poweramp (3rd party) skins to work.
For v3 certainly compatibility will be better, but again, there will be always some broken ROMs.a v3 alpha verzióban még nem elérhető a skinezés, úgyhogy nem tudom tesztelni.
Esetleg aki felrakta a 7.0-ás droidot megleshetné, hogy működik e neki.
-
snakebait
senior tag
-
qltsar
veterán
-
snakebait
senior tag
Üdvözletem!
Minap kérdeztem ki használ Power Amp zenelejátszót,de senki nem jelentkezett. Bubus66 próbált segíteni,de sikertelen lett a megmozdulás. Ami felcsesz,hogy nem értem a dolgot miért viselkedik így és amit produkál,miért is tesziA dolog onnan indult,hogy nem tudok témát feltenni és változtatni. Vagyis az áruházból feltelepítem a témákat,de a zenelejátszóban nem jelenik meg. Csak kitesz kis zöld robot fejeket a kezdőképernyőre és annyi. Power Amp hivatalos,megvásárolt,téma is van vásárolt is és semmi. Írtam a fejlesztőnek,megkérdezte milyen telón és melyik verziót használom,küldött egy .apk fájlt,meg skinből is egy fájlt tegyem azokat fel,de semmi nem változik. Az az érdekes és nem értem miért van így:van egy mókolt verzió,nokiaprogramok.hu oldalról,ha felteszem és bemegyek az áruházba,akkor azt mutatja,hogy megvásárolt,hivatalos,bla,bla,de témázni megint nem tudom. Ha fiam felteszi ezt a mókolt verziót az LG L Belló telójára,neki is azt mutatja,hogy hivatalos verzió,de tudja témázni.Totál nem értem. Valami telefon függő dolognem? hiszem el
Másik dolog amivel szintén ma szembesültem és totál nem értem ezt sem. Előző androidos mobiljaimon használtam az X Plore fájlkezelőt. Nem hivatalos verziókat,meg azok a telók root-oltak voltak. Ma feltettem egy nem hivatalos X Ploret és az újjlenyomat,nem akarta felismerni a beállított mintát
DE! A programban látszott az SD kártya. Leszedtem a programot,teló restart,de az újj lenyomat nyitás nem működött. Töröltem,beállítottam újra és most OK. Feltettem a hivatalos XPloret áruházból,ez meg nem akarja mutatni az SD kártyámat
WTF? Miért van ez? Érti valaki ezeket a dolgokat?
-
HAGYMAFA
tag
Az bizony, best buy
Egyszerűen imádom, hogy ritkán kell tölteni. Képernyő bekapcsolva most nálam, miután előbb megtudtam hol lehet megnézni 1 óra 50 perc, és 74% on az aksi
Mondjuk én alapból nem vagyok nagy telefon nyomkodós, facebook, instagram, twitter és társai volt az első, hogy töröltem
Játszani szinte soha nem játszok telefonon, kis net néha 1-2 youtube videó, telefonálás, e-mail stb.
-
sniper112
aktív tag
valaki elküldte a p9 lite ot szervizbe a halk mikrofon miatt?
engem egyébként nem zavar hogy most adnak még +ajándékcsomagot a telóhoz de azért ami zavar hogy külföldön ugyanannyiért 3gb os ba árulják pedig akkor best buy lenne itthon is ennyiért. -
Surplus
tag
Csak akkor látom, ha az értesítési sávot lehúzom. Képet így most nem tud csinálni (én vagyok ügyetlen) csak arról a képernyőről, ahol épp vagyok. Az alsó sávba meg nem tudtam kirakni az ikonját. Ha lesz a közelemben egy másik mobil, akkor csinálok. Egyébként meg mindenkinek köszönöm a válaszokat. Alapvetően megnyugodtam.
-
petya220
senior tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5551 üzenetére
Tudni kell kihasználni a kamerát, az alap app tényleg gagyi képeket lő,de egy normális manual camerával elég pro.
-
Surplus
tag
Esetleg valaki az 5530-ra?
-
ORCA58
addikt
Nem nagyon értem rá a telefonnal foglalkozni. Így 6 nap alatt 2 óra képernyő idő és 2,5 óra telefonálás mellett 32%-ra merült. Nem lógott semmilyen hálózaton, csak este kapcsoltam be a WiFi-t pár percre, hogy jött-e valami számomra fontos üzenet. Automatikus 4G/3G/2G-re van állítva.
Ebből arra következtetek, ha csak telefonálásra SMS-re használnám "buta telefonként", nem sokat kellene töltögetni. -
Muerte68
addikt
válasz
A kamera nem az erőssége-de megfelel általános használatra,az Lg elégé rá szokott gyúrni a kameráira,de ennyi pénzért nem rossz
nekem Notes 4-a másik teló hát az se valami meggyőző pedig van köztük árkülömbség(OFF)
-
Diabo6
senior tag
Nos!
Szenvedtem, hogy merítsem nullára, de este 8-ig nem tudtam levinni, így 25%-ról kezdtem el tölteni és mérni.
Elvileg 2250mAh-nak kellett volna belemennie. Ahogy 100%-ra ugrott lefotóztam, szóval a mostani töltésem és mérésem alapján valós lehet a 3000mAh. Persze lehet eltérés ha nulláról töltöm, de nem hiszem, hogy nagy jelentősége lenne. -
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #5547 üzenetére
A sárgulásról is tájékoztatok majd mindenkit
-
válasz
A vakus kepek neha nalam is gyengek, peldaul: [kép]
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
petya220 #5543 üzenetére
A kamera...Hmm a három éves LG G2 ellopott telómhoz képest inkább közepes ! A wow max a macro zoomnak jár ki ,mert az tényleg szuper,de a távoli képeket közepesnek az éjszakai szürkületi és gyenge fényviszonyokban és vakut igénylő képeket inkább gyengécskének nevezném!
-
petya220
senior tag
Dual sim.... U know,az sokat fogyaszt
És igen, sokat bír. 8mag sok áramot eszik, aztán ott a nagy kijelző, aminek elég erős fénye van.Én játszom rajta utazásnál (oda-vissza 3 óra.). Eegésznap wifi, amikor utazom akkor 3/4g(mikor mi van
)
Messengerre és viberre szinte azonnal válaszolok, szóval elég hosszú a képernyőidőm is. Szerintem e használat mellett elég korrektül teljesít. Aztán még ott van a "battery save" funkciók -
evo87
őstag
válasz
2 sim kártya, 3 email szinkron, wifi, amúgy semmi különös.... pár hívás nap közben, egy kis viber... de alapvetően tényleg nincs sokat a kezemben. Ellenben minden este töltőre teszem 30% körüli értékkel.
-
válasz
Azt en sem ertem. Sokat nyomkodom, igy is 3 naponta toltom.
-
Diabo6
senior tag
Most töltöm én is a mérőszeren keresztül. 25%-ról kezdtem el, azaz elvileg 2250-nek kell belemennie. Ahogy matekoltam eddig, arányaiban jól állok. Bővebb info később
Megérkezett a TOK. 207 Ftért parádés. Sőt. mindenkinek ajánlom. Asszony fehér telefonján mintha üvegbúra lenne, olyan tiszta és átlátszó. Pöpecül illeszkedik.
-
Amúgy mi róla a felhasználói élmény a telefonnal?
Roviden tomoren brutal jo telefon!
Remelem azert nem csinalt maganak tul nagy konkurenciat a huawei a lite verzioval es a folytatas telefonok is hozzak ezt a szinvonalat. Oszinten szolva en abszolute nem erzem azt, hogy barmiben is hianyt szenvednek a teloval, meg jo hogy nem vettem meg duplajaert a nagytesot.
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Ez a telefon tudja a vezeték nélküli töltést?
-
Igazibol nincs is jelentosege. Ennek nekimenni csak ugy lehetne, ha valaki kiszereli az akkut es muszeresen teljesen lemeriti, majd feltolti. Mindezt vadonat uj allapotban. Na ha akkor kijon, hogy 2800mah-s csak az akku, be lehet perelni a huaweit, hogy hazudozik. Ez amit a kollega csinal, csak szimpla trollkodas.
-
Diabo6
senior tag
Egy másik fórumon is hasonló a téma...
Akku -
Surplus
tag
Üdv!
Ha lehúzom az értesítési panelt, a háttérben elmosódottan látszanak az ikonok körvonalai (lenyomatai). Ez hiba, vagy ez általános? -
válasz
VOLTCRAFT(1) #5516 üzenetére
Valahol olvastam errol, ahol irjak, hogy 2800 korul van az atlagos teljesitmenye. Szoval nem hazudik itt senki. Egyebkent lehet ezt a kulonbseget az okozza, hogy nem tudod soha lemeriteni teljesen, mert elobb kikapcsol a telefon. Ettol meg az akku lehet 3000mah-s. Azt sehol sem irjak, hogy te 3000 mah-t tudsz beletolteni, ha valaki itt hulyeseget beszel, az nem a huawei.
-
Diabo6
senior tag
Nekem is van ilyen műszerem. Amint lemerül megmérem és küldöm az infot.
-
Muerte68
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #5524 üzenetére
Tudom írtam is
-
petya220
senior tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5521 üzenetére
Majd én is veszek egy ilyen mérőt(egyszer...
) és akkor én is letesztelem, már érdekel a dolog.
Amúgy a stílusoddal nincs semmi, kiakadtál. Ennyi.
-
Muerte68
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #5500 üzenetére
Amúgy az almás kivételével gyak mindent "vágottszeműek" csinálnak
Sőt még azt is kis kicsi kínaiak gyártják mint majdnem mindentAmúgy tesztek jöhetnek a stílusodtól függetlenül
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Egy ismim ilyet készül venni a kedvedért azon is csinálok egy tesztet a stílusomért meg elnézést kérek mindenkitől akit zavart,de nehezen emésztettem meg a látottakat
.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Ez kellemetlen, mint ahogy az is, hogy a kiállított darabban 3GB van, amit kipróbáláskor úgy sem veszel észre, csak amikor használod, ha egyáltalán olyan mértékben észreveszed egyáltalán..
Mindenesetre, az hogy papíron van csak az amit ráírnak valóságban nem ok arra hogy késbe fussunk, sz.r ügy de ez van.Viszont! Ez a 2500 mAh akku elég szép üzemidőt teljesít, más valóban 3000 mAh akkukkal szemben
Biztos vagy benne, hogy a bolti mérleg, a benzinkúton a számláló, a gázóra, ((OFF)pl szombaton amikor kint -10 van és a tűzhelyen furcsa módon épp akkor narancssárga a láng) (/OFF) 0% eltéréssel mér?
-
gianone
őstag
válasz
Gariztasd le.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Egy telefon és egy töltéssel komoly fegyver tény. Biztos hogy mindegyik ilyen? Nem a mérés pontosságát kérdőjelezem meg, hanem a vizsgált minta száma aggaszt, és az ez alapján kinyilatkoztatott általános tény.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Csak hogy még nagyobb ellenállásba ütközzek! Mivel a fenti értéket töltöttem a telefonba ez azt jelenti,hogy az aksija kb. 2600- 2700 mAh a gyárilag leírt 3000 mAh helyett (mint korábban említettem ,hogy a névleges energiát leadja nagyobb mAh kell az aksiba tölteni mint a gyárilag megadott érték)! Hiába optimalizálták energia takarékosra akkor is tény marad hazudnak a 3000 Mah akumlátor teljesítménnyel! Lehet oltogatni a stílusomra apellálni a tény tény marad a hazugság meg hazugság! Pápá
-
evo87
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5510 üzenetére
Nyilván érdekli az embereket, hiszen ez is egy plusz infó arról a termékről, amit nap mint nap használunk. De tény, hogy hitelesebb volna több azonos típusú telefonon több mérést elvégezve ítéletet mondani. Persze sajnálatos tény, hogy ennyivel kisebb a telep kapacitása, de ezzel sem a már meglévő készülékkel rendelkező tulajok, sem a majdani vásárlók nem tudnak mit kezdeni, legfeljebb azt, hogy emiatt más készüléket választanak.
A megelégedettséget ilyen tekintetben alapvetően az üzemidő befolyásolja például, nem az, hogy azt az üzemidőt pontosan mekkora akksival tudja biztosítani az adott készülék... legalábbis én így gondolom.
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #5512 üzenetére
Sehogy csak a L31-re van kinn egy béta változat. Én legalább is nem találtam az L21-re.
VNS-L31C432B328 ő lenne az de L21-ben nincsen
-
online1986
tag
Sziasztok akkor most megjelent a nougat? Hogyan tudom feltenni L21 van nekem független.Kinek sikerült ?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
VOLTCRAFT(1) #5510 üzenetére
Nem érdekel ez a pitiánerség, mert így is jó az ár/érték aránya. Ha egy 600 eurós telefon csinálna ilyet, biztos kiakadnék, de ennyiért ez belefér. Ha a P9 is ilyen, az már gáz lenne. Azt nincs lehetőséged tesztelni?
Amúgy a stílusod kicsit nyers, emiatt a nagy ellenállás.
-
HAGYMAFA
tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5505 üzenetére
Add el a telefont, ha csalódtál! Ilyen egyszerű, vegyél akkor újra LG-t.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
VOLTCRAFT(1) #5505 üzenetére
OK Mester, Te tudod, Te dolgod. Vegyél LG-t és dobd el ezt a szart.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Nos hogy bevezesselek az akkumulátorok világába. A háromezer milliamperes LG G2 telefonomba rendszeresen 3200-3300 milliampert töltöttem új korában(a névleges teljesítménye 3000mAh)! Ha egy akkumulátorra például 1000 mAh van írva akkor hogy az leadja a megadott mAh-rát mindig többlet feszt vesz fel,hogy a névleges teljesítményt nyújtsa.Ezel foglalkozom évek óta tehát ne akard megmagyarázni nekem a hazugságot!!
-
evo87
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #5503 üzenetére
1. Én értelek és nem is kérdőjeleztem meg az igazadat. Nem akarok én védeni senkit, csak egy gondolatot hintettem el.
2. Picit tisztelettudóbb stílust preferálnék... Még (sajnos) nem vagyok apa.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Rendben van ,hogy próbálod menteni a mundér becsületét,de ez akkor is ciki .......a hazugság az hazugság! A műszer oszcilloszkóppal lett kalibrálva ergo nincs szükség új mérésre! Mit szolnál hozzá,ha bemennél az élelmiszerboltba és kiderülne a mérleget átállították és mindenből 5%-kal kevesebbet kaptál.
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
A teljesen lemerített telefon soha nem 0-ra merül. A 0% töltöttség az akksi számára biztonságos 2-300mAh-t meghagy. Azért csak ennyi ment bele. Szerintem nagyon is korrekt. Ha kivehető lenne az akksi, akkor meg tudnád mérni a feszültséget és az áramerősséget az akksiban, amikor a telefon 0%-ot mutat.
Az akksi kapacitása szerintem 3000mAh, csak meghagy magának valamennyit belőle, hogy nehogy teljesen lemerüljön, ami miatt károsodna. Mindegyik gyártó ezt csinálja.
Annyi, hogy a kapacitást adja meg minden gyártó, nem a kinyerhető valós adatot.
-
evo87
őstag
válasz
Kérdés, hogy mi az ami fontos... hogy jó az üzemidő, vagy hogy neked pont az az 5% hiányzik. Ami egyébként mérnöki szemmel még mérési hibahatárnak is elmegy, ha már méregetünk. És ha már méregetünk, akkor egy mérés nem mérés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged