- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
ANDROID???
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5293 üzenetére
Android??? Nyugodtan írhat, és fogok is válaszolni, neki.. De adok kapokba nem megyek bele még ha ő azt is gondolja..
-
válasz
ANDROID??? #5293 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem az android mukodeset, ezert kerdeztem.
-
ANDROID???
addikt
Szerinted, ha felteszel Chrome mellé Firefox-ot módosítja a másikat?
(win esetén sem)Csak egy pici kérdés:
Véleményed szerint poénból írtam, vagy hasra ütéssel, hogy a Dolphin rendben van...?stanley00:
Kérlek tedd meg ezt a szívességet nekünk, hogy privátban beszéled meg a személyeskedéses problémáidat, mert nem ide tartozik! Köszi -
snakebait
senior tag
Használ valaki Poweamp zenelejátszót? Nekem megvan vásárolva,de valamit nem értek. Nem birok kinézetet változtatni,akármelyik bőrt töltöm le hozzá nem jó. Vagyis csak kitesz egy kis droid fejet a kijelzőre,de a témákban nem jelenik meg. Az nagyon furcsa,hogy az áruházban a 3 verziót (trial) lehet csak letölteni,de ha a lejátszó névjegyére megyek,ott a 2 verziónak mutatja és a lehetőséget,hogy tesztelő lehetek,letölthetem a 3 trial verziót,holott a play-ból már eleve csak az tölthető és arra meg nem tehetők a témák. Srerintetek?
-
válasz
Hubman5 #5274 üzenetére
Koszi a tippet! Sajnos fogalmam sincs mik ezek, majd idovel kiprobalgatom oket!
---------------------------------------
Feltoltam kozben a dolphint, ebben tenyleg jol mukodik az a funkcio, hogy asztali verziot tolt le, nem ertem a chromeban miert nincs ilyen. Illetve ki lehet pipalni, csak nem er semmit.
Aktivaltam az adblockot is, bar nem tudom mennyit er.
Szumma szummarum, nagyon kiraly ez a telefon, orulok, hogy ezt valasztottam. Szep is, gyors is, kerult 70 ezer forintba, nekem abszolute best buy!
-
Hello!
Belottem a google fiokot igy mar minden oke!
Ez az a dolphin bongeszo pontosan?:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser
Olvastam, hogy valaki hasznal hozza jetpack-ot. Erre szukseg van, vagy mire jo ez a pack? Enelkul is jol mukodik a dolphin bongeszo?
Ha igy programokat telepitek pluszban, az a tobbi mar fent levot nem modositja? Szoval elvannak gond nelkul egymas mellett, mint pl a pc-n?
Elnezest a primitiv kerdesekert, de nagyon reg volt android rendszerem es nem szeretnem elrontani a telefont.
-
Gabis
őstag
válasz
bubus66 #5282 üzenetére
Semmi gond.
A fórum lényege, hogy segítsük egymást, tanácsokat, észrevételeket osszunk meg. Néha elszabadul a pokol, de hol nem? Ha valaki nem fogadja meg a tanácsot, az vessen magára. Nem kell ezt az ügyet ennyire felfújni. Próbálok egy HR-t és nem telepítek semmit, nem állítok semmit. Ha ez sem segít akkor átgondolom a szerviz témát. Az a baj, hogy nem mindig halk, van amikor "normálisan" szól ill. hallom, de ált. a legrosszabbkor vacakol. -
bubus66
nagyúr
Bocs nem neked szántam az, hogy szidalmazod ( azt tudom, hogy te nem szidalmaztad) csak már nem tudtam szerkeszteni..
Persze ebben igazad van de most azt hogy mit hol írnak az egy dolog, lehet hogy neked szerencséd lesz és a Factory megoldja, és nem kell szervizbe vinni. Kell neki adni egy esélyt.
-
Gabis
őstag
válasz
bubus66 #5279 üzenetére
Nem szidtam, csak elmondtam a problémámat. Mivel sokat olvastam külföldi fórumokat ahol egy FR sem segített ezért írtam, hogy nem tartom valószínűnek. Ennek ellenére megcsinálom, nehogy ezen múljon. Bízom benne, hogy megoldódik akár szervizen keresztül is mert abban egyet kell értsek az előttem szólókkal, hogy nagyon idegesítő amikor 3* mondod el ugyanazt vagy éppen neki kell mert én nem hallom.
-
bubus66
nagyúr
válasz
stanley00 #5273 üzenetére
Szerintem is jó lesz ah befejezed, és
1. Nem személyeskedtem.
2. Volt M2 és soha nem szidtam, mert az olyan volt.
3. Ennyi a különbség köztünk
4. ............................................
5. Hallgasd meg a máikat, is.
6. Nem kötelező megcsinálni az FR, de akkor szidni se kell, hol ott könnyen lehet, hogy egy FR megoldaná..
7. Nem szoktam ilyet csinálni de a legközelebbi trollkolkodásodat, jelenteni fogom..
8. Akkor adott a dolog nem kell venni Huaweit meg Sony hajrá LG Samsung kíváncsi lennék azzal milyen problémád lenne..
9. Pont ezért írtam, le, az előbbi hozzászólásomban, hogy Topik Gazda miért is adta vissza, én tudom, és most mát elhiszem neki.
10. Én kis naiv nem akartam elhinni neki..#5278) dualcore
Én próbáltam, P9 litet hívtam P8 Litet Huawei Novát és mindegyikről visszahívtak és semmi baja nem volt tökéletesen hallatunk egymást..
Viszont az én is támogatom, hogy próbáld ki te is és esetleg ha fenn áll ez a hiba akkor jelzem a Huawei felé.
-
bubus66
nagyúr
Igen miért csinált FR, mert mióta óta megvetted biztos telepítetté rá alkalmazásokat, stb. ki tudja nem-e kevert be valamit. Igaz te tudod, könnyebb szidni mint esetleg több user által javasoltat meg csinálni.
Csak, hogy tud (és ebben Android??? és Gianon9) is megtud erősíteni, hogy P8 litenél volt ilyen, és az esetek 80% a Factory megoldotta, sőt ott még a recsegés is hozzátársult.. a 100% megoldás, pedig a következő kiadott frissítés, volt.. Az pedig azt takarja, hogy a Huawei tudomására kell hozni..
Szerintem meg innentől kezdve nem érdemes semmit sem se javasolni se mondani mert az úgy sem jó..
Egyre jobban kezdem elhinni, hogy miért fogalmazódót meg a porterockába, hogy vissza adja a Topik Gazda posztot..
(#5276) ANDROID???
Android??? tudom, hogy a a képen 3310-es ahogy látom csak te vetted észre, a különbséget..
Felesleges linkelgetni, meg bármit is csinálni mert úgyse az van amit írunk vagy mondunk..
Rájöttem egy két dologra, sajnos ez már a P8 Litenél is megfogalmazott bennem, hogy vannak egyes usereknek mindent szabad a másikaknak meg semmit..
Az ilyen dolgok meg csak egyre jobban megerősítenek, abban, hogy minden irományt törölni kell.. Főleg, hogy tegnap az állította, hogy a P8 Litet az én leírásom alapján ROOT-olta. Nagyon érdekes lenne, ha nekem lenne leírásom a P8 Lite ROOT-járól..
Akinek meg kell a segítség az meg úgy is tudni fogja hol talál meg.
-
dualcore
őstag
Na jó kis lavina indult el ezzel a hang problémával. A kollégámnak ua ilyen telefon van, holnap az övéről felhívom magam (effektive cserélünk) Minden ua: teló- szolgáltató- flotta-op rendszer, csak annyi változik, hogy én két kártyával használom. Az sem lesz sokáig mert a jövő héten dobom a telenorost és marad a t-com, és egy FR. Akkor ismét megsasolom a jelenséget.
Azért azt kijelentem NEKEM tetszik a telefon így is.!
-
ANDROID???
addikt
válasz
stanley00 #5263 üzenetére
Tenni kellene valamit, mondjuk szervizbe küldeni, vagy bármi érdemlegest, mert attól hogy a topicban leszólod a telefont, tuti nem fog javulni a helyzet
P8L és P9L is van, eddig egyikkel sincs probléma.
Különbem, volt frissítve, tuti ki lett hagyva lépésJa és nem mellékesen, mi a bánat köze van ahhoz a Huaweinek, hogy a Dony frissítése, elkúrta a Sony tel működését, ebből nem lehet kiindulni.
Tudom már, teljesen felesleges hsz termelés, logikus.Gabis: Csak egy apró kérdést engedj meg.
Honnan a bánatból tudod olyan biztosan, ha még nem csináltál FR-t?? -
ANDROID???
addikt
válasz
stanley00 #5251 üzenetére
Factory-t próbálta már akinek nem jól szól? 4G-re van állítva? Mi lenne, ha átállítanátok csak 2G-re?
Nincs más hátra mint előre, eladod, és veszel dogee, leagoo, oukitel vagy társai közül, tuti nem a telemax szervizeli és biztosan hibátlanok
Robertó79: Pl. a Trust 4400mAh
bubus66: 3310
-
Hubman5
csendes tag
Javaslom esetleg próbáld ki, jó alternatíva (ingyenes, nyílt, megbízható): https://f-droid.org/
-
stanley00
aktív tag
-
stanley00
aktív tag
Csak annyi, hogy M2 esetén amikor frissítették az androidot Lollipopra hazavágták a kamerát és a GPS konkrétan használhatatlan lett. Nem volt olyan ország a földön ahonnan ne jelezték volna tulajok, hogy pár dolgot elcsesztek. A Sony tudott is róla de azóta sem javították a problémát. Ez legalább másfél éve volt. Olvass utána, érdekes story.
-
válasz
Balathruin #5268 üzenetére
Na akkor ez lesz a gond.
Koszi!
-
A play aruhazbol hogyan tudok alkalmazast telepiteni? Mar ha csak rakeresek a mobilon, utana rakattintva jelszot ker. De milyen jelszot? Lehet az a baja, hogy nincs google fiok beallitva neki?
-
bubus66
nagyúr
válasz
stanley00 #5263 üzenetére
Akkor hajrá... Érdekes módon nem szidni kellene telefont, hanem meg kellene próbálni egy FR. Ahogy elnézem a te igényedet valóban csak a Nokia 3210-es elégíti ki..
Mivel most az összes Huaweit ami van kipróbáltuk és semmi gond nincsen. Termesztésen lehet ez a hiba azért, főleg ha esetleg frissítettél, és nem csináltál FR. Mint ahogy írtam már lehet hálózati hiba... A Telekomnak volt délután egy kis gikszere.
(#5262) gianone
Igen most olvastam, hogy csak a Telenoros ikonok vannak, de a Vodás kártyával használja na ez aztán az érdekes dolog, ROM terén is a helyzet magaslatán áll a szerviz.
-
stanley00
aktív tag
válasz
bubus66 #5255 üzenetére
Értem én a poént csak valahogy nem tudok röhögni. Részemről befejeztem és nem mártírkodni akarok de ha páran jelezték ugyanezt a hibát akkor gondolom nem egyedi a probléma. Gondolom te sem mosolyognál ha veszel 70-80 ezerért egy telefont és senkivel nem tudsz beszélni normálisan mert nem értik mit beszélsz. LG és Samsung sem kellene de azok lehet, hogy kielégítenék azon alapvető igényemet, hogy a partner akivel beszélek értse mit mondok. Lehet, hogy sokat várok el egy telefontól. Megnézném mennyire tetszene, ha éppen munkát beszélsz meg vagy éppen először beszélsz valakivel és folyamatosan visszakérdez mintha fogyatékos lennél és nem tudsz beszélni értelmesen. Vissza meg nem fogom küldeni a telefont mert előre látom, hogy tök értelmetlen lenne mivel ezért nem cserélik a javítás alatt meg hagyjuk mit művelnének a telefonnal. Szóval 70 ezerért vettem egy használhatatlan telefont. Lehet, hogy megfogadom a tanácsod és veszek 3 ezerért egy Nokia 3310-est. Volt is ilyenem, azon hallották mit beszélek.
-
bubus66
nagyúr
A P8 Lite topik egy különleges topik most a hangszóró mikrofon, eddig a GPS wifi, volt, holnap meg a kijelző lesz. Nem azért mondom, hogy nem lehetséges ez a hiba, de kicsit furcsa, a családban van és semmi baja nincs a készüléknek...
Mint ahogy az is, hogy a Telemax alakított, a P8 Litenél, tanulságnak írom le el küldtek javításra, egy dual simest és SINGLE simes ként jött vissza
Na ez jó a beállításokban egy IMEI van a matricán kettő érdekes...
-
Gabis
őstag
Olvasva a P8 lite topikot ott is vannak páran akik mikrofon, hangszóró problémával küszködnek.
-
-
Robertó79
tag
Valami jó powerbankot tudtok ajanlani a telohoz?
-
stanley00
aktív tag
Már négyen és a helyedben azért nem bagatelizálnám mert ha csak itt pár óra alatt ennyien jelezték akkor garantálom, hogy országosan sokkal több ilyen van cak nem olvassák ezt a fórumot vagy nem érdekli õket. Örülj, hogy neked normális készülék jutott. Szoftverhiba meg nem lehet mert akkor gondolom mindenkinek rossz lenne. Nem baj legalább kiderült, hogy ez is csak egy sz.r telefon, ilyet sem veszek többet. A Sony után a Huawei is mehet a kukába mert alapvető funkciók nem működnek normálisan. Szűkül a kör:-)
-
qltsar
veterán
válasz
kabalapasika #5220 üzenetére
Szia! Dpi-re gondolsz? Felbontast root nelkul nem tudsz allitani, igy mindig 1920*1080-ban fog futni a felulet.
-
juhasz22
aktív tag
Nektek nincs akadozas az animációban amikor pin kóddal védett belépéskor úgy akarjuk feloldani a készüléket hogy elhuzzuk jobbra pl egy email értesítést? Kíváncsi vagyok mert nekem ott mindig akad.
-
qltsar
veterán
Mielőtt leadnád a szerviznek
: [link]
Semmiképp sem akartam Huawei-t venni (kényszer nagy úr volt
), sajnos a Telemax szervizeli a készülékeket, ahogy sok más telefont is. Egyedülálló szervize magyarországon már csak LG-nek, és ha jól tudom Sony-nak van. Lenovo laptopokat (talán már) nem a Telemax szervizeli a sog negatív visszajelzés miatt, de a telefonokat még ők kapják.
Bár, ha sufniGSM-ben vetted esetleg, akkor még megpróbálható, jobban megbíznék az ő "szaktudásukban"
.
-
stanley00
aktív tag
-
qltsar
veterán
válasz
petya220 #5233 üzenetére
Szia!
Még várnék vele, olvasd végig a topic-ot XDA-n, akinek sikerült felraknia az is írta, hogy a mobilinternet eléggé bugos.
De trükközni kell oeminfo-val L31-ről, és csak akkor engedi elvileg felrakni, zárt BL-lel gyári recovery-vel.
Bár kikértem az unlock code-ot, gyárin vagyok még, azon kívül, hogy a lowmemorykiller eléggé érdekesen működik, meg az animáció sebességet valahogy az EMUI systemui része figyelmen kívül hagyja, egy Pure MarshMallow EMUI skinnel eléggé használható. Mondjuk azt nem igazán értem, hogy a notification bar minek ilyen hosszú, ha csak kb. a háromnegyedéig férnek el rajta az üzenetek, az alja mindig üresen marad, vagy ez csak nálam van így?
-
dualcore
őstag
válasz
stanley00 #5234 üzenetére
A párom a P8 lite-tal mérföldekről beszél most is, és faxa a hang.
A szívás az hogy előtte Sony-m volt és azt hittem azok a hibásak, de nem. Ettől függetlenül szeretem a telót.
Én arra gondolok hogy mély a hangom és ez okoz problémát. Ha kihangosítom, akkor faxa.Szerk.: Még annyi, hogy amit felveszek a diktafonnal a P9-el, átküldöm a P8-ra sokkal hangosabban is adja ki a hangot.
-
petya220
senior tag
Találtam nougat-ot, de ha jól értelmezem l31-es készülékre,ha ezt feltolom egy l21-esre akkor lehet papír "nehezék" a telómból?
-
6030D
addikt
Strava-t használ valaki rajta? Rögzítés közben random kilép a program, nem fut a háttérben. Az a baj, hogy a Strava verzióm is új, nem tudom, hogy az rossz vagy valami beállítás.
Hol lehet engedélyezni a háttérben futást? De ez elvileg más, mert az értesítésnél ott kellene hagynia futás közben, míg a Vibert nem, ami ugyanúgy futhat a háttérben.
Ötlet? -
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Hol lehet letölteni a P9 Lite Dualsim legfrissebb ROM ját, mert rafrissitettem a múltkori updatet ami óta kissé lassabban lett mint volt. Szeretném tisztán ujratelepiteni.
Koszonom a válaszokat előre is.
-
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Most már szinte mindenki panaszkodik akivel beszélek telefonon, hogy nem hall rendesen. Olyan mintha a szoba végéből telefonálnék és sokszor vissza is kérdeznek, hogy most „ebből nem értettem semmit”. Kihangosítva viszont tökéletesen hallanak tehát gondolom nem a mikrofonnal van a baj. A probléma az, hogy így eléggé használhatatlan a telefon és kellemetlen is így használni. Sikerült egy rosszat vennem vagy van esetleg valakinek valamilyen tippje, tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszi!
-
gianone
őstag
válasz
snakebait #5218 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam. Sync:ME nekem a kontaktok egyharmadánál simán átvitte. Párnak nincs képe,a többinek meg, gondolom, nem pontosan ugyanaz a neve, a megfordított neveket sem ismeri fel. Bár elvileg ezt is tudnia kellene, de nem működik jól.
A szülinapokat meg események exportálásával FB-ről a linket bemásolva Gugli Naptárba simán át lehet vinni.
A normális szinket Gugli + miatt tiltotta le Fb. Yahoo-n keresztül lehetett szinkelni névjegyeket az adatlopási balhé előtt, de képet nem.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
kabalapasika #5220 üzenetére
Tudtommal az állandóan FHD.
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!A kijelző felbontását, hol kell beállitani?
-
snakebait
senior tag
Facebook kontakt fényképeket hogyan tudnám szinkronizálni telefonon lévő személyekkel? Rengeteg programot kipróbáltam az áruházból,sikertelenül. Nem hiszem,hogy nem lehet csak manuálisan berakosgatni minden egyes személyhez képet.
-
313313
addikt
válasz
HAGYMAFA #5215 üzenetére
Nekem is ilyen van fent
Nekem bejött, vastagabb fajta tok, de nem okozott még problémát. Robusztus, nem látszik rajta, hogy majd 3 hónapos, nem koszolódik (zsír és társai...) egyszer már esett le benne a telefon olyan 1 méterről, se a tokon se a telefonon nincs neki nyoma. -
HAGYMAFA
tag
-
HAGYMAFA
tag
Spigen Rugged Armor Huawei P9 Lite tok megérkezett
Fólia megérkezett
Telefon nem érkezettNotebook 1-2 munkanap írt, sajnos a 2 munkanap jött be, bíztam benne ma megjön és nyomkodhatom már hétvégén, de így marad a hétfő
-
tbajusz
tag
5132- re valaki? senki nem használ hívás rögzítőt?
-
tbajusz
tag
Elsődleges tárhelynek beállítottam az sd kártyát, újra indítottam és nem tudja beolvasni a kártyát. nektek volt már ilyen? amúgy a fotókat oda menti akkor is ha a belső memória au első.
-
Diabo6
senior tag
válasz
armand254 #5187 üzenetére
Feltettem, de nekem ez is önálló életet él. Töltésre beállítottam, hogy villogjon sárgán, és ahogy töltődik egyre sűrűbben villanjon. Ez még megy is. De ha üzenet jön pl viberen, hiába állítom fehérre, lilán villog továbbra is. Azt pedig nem szeretem. (Ferencváros mindörökké)
-
Roland0224
senior tag
válasz
Balathruin #5202 üzenetére
Navigációs sávra gondoltam csak rosszul írtam, összekevertem véletlen
-
Balathruin
veterán
válasz
Roland0224 #5200 üzenetére
A statusbar változik alapból és néhány alkalmazásban a navigációs sáv is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged