-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Jarod1 #12895 üzenetére
Szia!
A Téma Összefoglalóba találsz válogathatsz az oldalamon meg kb 6 gb mennyiségeben van fent.
-
Jarod1
veterán
tudtok olyan alkalmazást ami a kijelzőre teszi az órát, és lezárt telónál is ott marad?
-
Surplus
tag
Nekem még nem.
-
hmatthew19
tag
Valakinek jött már a B383?
-
szemesi69
addikt
válasz
malamuth #12881 üzenetére
Már mondtam itt kérdezd P9 Lite 2017, a két készülék nem egyforma.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,ha egy telenoros p9lite hivatalos függetlenités után fel fogja ajánlani a hivatalos 7.0-át?vagy annak igy semmi köze hozzá? -
barrasz
aktív tag
válasz
zivorad #12871 üzenetére
Igen sikerült szerintem a tokban nem érzékelte rendesen a gombok nyomását.
Most jelenleg egy tiszta és minden felesleges sallangtól mentes a telefon.
Ma egy kicsit ráérek és alapos meggondoltság mellett telepítem újra.
Csak azt ami feltétlenül kell és amit használok is,mert ugye néha az ember rak fel olyan programot is amit csak megnéz és utána nem is használja. -
snooze
veterán
válasz
csemberlen #12874 üzenetére
Pedig nincs eldugva!beállitások-képernyözár és jelszavak-legalul..
-
malamuth
újonc
Üdv mindenki! 2hete vettem P9 lite(2017) -et. uj okostelefon (okos)?
felhasználoként bibelődtem az időjárással meg valamivel,...ne kérdezd nem tudom.... és eltünt a kezdőképernyőröl a llépésszámlálo ami a bal also részen volt, egy cipő ikon , valamint nincs a beállitásoknál egyik almenüben sem kesztyűs mód .Örömmel fogadom a segitséget.
Előre is köszi!
-
zivorad
csendes tag
válasz
barrasz #12870 üzenetére
Így csináld: tok nélkül, egy picit előbb nyomd le a hangerő fel gombot, tartsd lenyomva és nyomd meg a bekapcsológombot. Mindkettőt tartsd addig míg meg nem jelenik a Huawei logo, amikor megjelent engedd fel a bekapcsolót és tartsd tovább a hangerő fel gombot addig míg meg nem jelenik egy sötét felület 3 lehetőséggel és egy nagy körrel és ott ki tudod választani a visszaállítást. Ne legyen töltőn mert akkor más jelenik meg. Remélem sikerül.
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy nem tudok FR-t csinálni a telefonomon mert hiába nyomom a hangerő fel és bekapcs gombot mindig csak újra indul a telefon.
A válaszokat illetve javaslatokat előre is köszönöm. -
keszo
őstag
sziasztok
az mitől lehet, hogy a telefon most már heti gyakorisággal nem kapcsolódik a kocsi bluetooth kihangosítójához?
azt hittem, hogy az autó kihangosítójával van gond de nem
ha újra indítom a telot egy darabig jó, majd egy idő után megint nem kapok hangot, hogy kapcsolódna -
ADAM1337
nagyúr
-
szemesi69
addikt
válasz
ADAM1337 #12858 üzenetére
Nem mondanám, hogy a készülék gyengus a napi dolgokra
A helyedben semmilyen mentést nem tennék vissza, névjegyeket, képeket, videókat mentsd le, aztán fr. és szűz belakás, mindent alapról, és kipucolni a fölösleges gyári alkalmazásokat. Amióta nekem megvan a telefon, soha nem volt lag, lassulás, még akkor sem ha nem indítom újra, azt is csak a beidegződés miatt teszem néha. A napi dolgokra simán megfelel, sok böngészés, email, néha játék, simán teljesít. Én mondhatom, hogy power user vagyok, de a telefon bírja, főleg mióta 7-s van rajta. Van még a családban P8, P8 Lite, és biztosan mondhatom, egyik sem gyengusz a napi dolgokra.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szemesi69 #12857 üzenetére
Biztosan nem volt FR, barátnőm nem nyúl hozzá ilyen téren.
Csak 1-2 hónapja használhatatlan, azért volt meglepő, 1éve van nála talán. Volt talán nagyobb android váltása is, csak néha megemlíti hogy frissült.
Jövőre úgyis lecseréljük mert elég gyengus sajnos a készülék a napi dolgokra, csak már bosszantó.(És ő nem power user mint én).
De egy FR-t megér a dolog lehet este megcsinálom neki, úgyis hisuite fent van a honor8 miatt a gépen ott tolok egy backup-ot appok nélkül. -
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy ilyen telefonja. 7.0 droiddal és akárhányszor megnyitom a kamera appot 5 másodpercig nem is ad képet a kamera utána meg szaggatva tér magához.
Ha háttérbe van akkor gyorsan visszanyitja, illetve néha random belassul. (Semmi nincs rajta app játék idióta bloatware, insta,fb,messenger,viber kb ezeket használja)
Mit tudok tenni mostanában kezdte kb pár hónapja ezt csinálni.Átnéztem én is de nem találtam semmit ami a háttérben futna (honor8-am van emui terén ugyanaz a 2 telefon)
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Csináltam egy leírást a törölhető, és a tiltható alkalmazásokról..
-
krisz12071
aktív tag
válasz
krisz12071 #12822 üzenetére
Sziasztok!
A telefon állítólag automatikusan törli a gyorsítótárat alvó állapotban.
Kikapcsolható ez valahogy?
Idegesítő,hogy a játékok állandóan letöltéssel kezdenek. -
98bja
senior tag
Hali.
Szeretnék kipróbálni valami custom romot. Eddig a stock 7-est használtam. Tudnátok ajánlani megbízható, stabil romot ami teljesítményben jobb az alaptól?
Köszi! -
petya220
senior tag
-
Jarod1
veterán
sziasztok messenger hangját meg lehet változtatni?
-
l.kiss
tag
Szervusztok,
Párom telefonján (build: vns-l21c432b380) nem csatlakozik a bluetooth. Nem látja sem a telefonomat, sem a jbl charg 3-at, csak a régi öreg lenovo thinkpad-et látja. Nem találom hogyan tudnám resetelni a bluetooth adatait.
(emui:5.0, android:7.0, alapsáv:21.278.00.00.031, kernel:4.1.18-g339b8c3) -
bubus66
nagyúr
válasz
hmatthew19 #12833 üzenetére
Nem fog fel menni próbáltam, hitelesítési hibára hivatkozik.. Én felettem a B383 de vissza álltam a B381-re mivel a B383 nincs garancia..
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! A B387-et megéri felrakni? Olvastam hogy csak biztonsági javítás, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra
-
dualcore
őstag
Ma a zsebből kivéve a telefon, ezel a felirattal fogadott: Softvare install failed, sistem reboot now!
Szerencsére a bekapcs gombbal simán ujraindult, és minden adat megmaradt rajta. Mindezt lezárt képernyövel tette, és nem feszült vagy nyomódott a készülék a zsebben. Járt már igymás is, lehet mégis valami gomb kombináció hozhatta elő? -
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Sokan talán nem tudják, hogy a P9 Lite kamerájával is lehet bokeh effektes képeket készíteni (a fokuszban lévő téma éles, a háttér elmosott).
Ehhez csak a Google Camera alkalmazásra van szükség, illetve egy kis gyakorlásra az alkalmazásban leírtak szerint.
Az angol nyelvű részletes leírást itt találjátok:
https://www.google.hu/amp/techapple.net/2017/08/how-to-shoot-background-blurbokeh-single-camera-phone-android/amp/ -
zefran
tag
Sziasztok!
Az Egészség appban, ezt az Alvás módot tudja valaki hogyan kell használni? Nem életbevágóan fontos, csak pár napja elindítottam, de nem rögzít semmit.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Dugesz1993 #12823 üzenetére
Szia le kellene róla szedni az FB és társai alkalmazást alkalmazást meg a sok Telenor szemetet de nem ártana egy FR- se.
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
A telefon állítólag automatikusan törli a gyorsítótárat alvó állapotban.
Kikapcsolható ez valahogy? -
K e n y a
tag
Üdv!
Egy bagatell kérdés... Miért nem azt az időt mutatja az óra, ami a rendszer idő? A telefon átállt a téli időszámításra, az óra widget meg nem. Már újraindítottam, de semmi!
Mit kell még állítani, hogy ugyan azt mutassa? -
bubus66
nagyúr
válasz
Dugesz1993 #12813 üzenetére
(#12813) Dugesz1993
Szia ki kell szemetelni a facebook meg messenger (ezzel a kettő fossal kell kezdeni) stb. szemetet likvidálni kell ha már nem akarsz FR csinálni..
Tényleg jó ha tudnánk milyen build van rajta.
-
szemesi69
addikt
válasz
Dugesz1993 #12813 üzenetére
Nem írtál semmi konkrétat, build? Volt-e frissítve, ha volt akkor volt-fr. utána? Programtól nem lesz jobb. Az enyém még soha nem akadt. Egy optimalizáló külső program többet árt, mint használ.
-
szemesi69
addikt
válasz
Dugesz1993 #12811 üzenetére
Csak az előzőtt olvasd el
#12810 -
Dugesz1993
csendes tag
Üdv.
Barátnőm használ egy P9 liteot. Meglepően sokat akadozik a telefon. Tudnátok pár tippet adni, hogy tudnám neki gördülékenyebbé tenni a rendszert? Esetleg app tippek is jöhetnek, amik segíthetnek ezen.
Előre is köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sharkypeti #12809 üzenetére
Igen újra be kell lakni de azt ugyan úgy kellene a Gyári beállítások visszaállításánál is.
A stock recoveryben mind kettőt futtasd meg
a wipe cache partion
és a wipe data/factory reset ennél ne ijed meg mert lehet hogy 99% megáll nem kell bántani dolgozik tovább ha végzett újra indítod. -
bubus66
nagyúr
válasz
sharkypeti #12805 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
koshmar #12804 üzenetére
Talán itt kérdezd [melyik_okostelefont_vegyem]
-
bmt50
senior tag
válasz
sharkypeti #12805 üzenetére
A gyári visszaállítás indításának több módja is van, de én a beállítások menüből történőt preferálom. Ennek elérési útját fentebb közöltem.
-
koshmar
veterán
Helló!
Mit gondoltok, P9 lite vagy Xperia XA?
-
Gabis
őstag
válasz
sharkypeti #12801 üzenetére
Egy próbát megér, nekem nem segített.
-
bmt50
senior tag
válasz
sharkypeti #12801 üzenetére
Igen, a fr. minden adatot töröl a telefonról. Érdemes előtte biztonsági mentést csinálni a tárolt személyes adatokról. Én a PC-n HiSuite-tal szoktam.. Beállítások-Speciális beállítások-Biztonsági mentés és visszaállítás-Gyári adatok visszaállítása. Mielőtt újra belaknátok a telefont, ellenőrizzétek a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest