-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Egy kis panaszkodás!
A P9 rovatban Cunaja írta, hogy a a ROM-jába bele építette az automatikus indítás menüt, amely a kínai ROM-okban benne van, de miénkből kispórolták.(Lehet csak le van tiltva, de az végeredmény szempontjából mindegy is). Azt írta, hogy egy adott app három beállítása (-ne záródjon be képernyő lekapcsolás után, -lakatolás -optimalizálás mellőzése) mellet ha be van kapcsolva az automatikus indítás és a másodlagos indítás, akkor biztos nem lövi ki a programot.
Hogy miért írom le ezt?
Eszembe jutott a PM Plus app, ami anno visszavarázsolta az automatikus indítást. Ez sajna 7-es androiddal nem kompatibilis, (nem települ tudtommal) de még az android 6-os alatt telepítettem. Ott gubbasztott a rejtett alkalmazások között. A 7-esre átálláskor nem volt FR így fent maradt a telómon. A mesengerrel kipróbáltam, és (lehet véletlen) de tényleg nem zárta be az elmúlt 3 nap alatt. Sőt ha kilőttem, újra elindult.
Minden alkalmazásnál ez nem működik, mert sok app. nincs az automatikus indításban, a másodlagos indítás listában pedig nagyon kevés van.
Ha már ilyen ostobán csinálta meg a Huawei a memóriakezelést, vajon miért vonták ezt meg tőlünk?
Legalább a PM Plus újabb változatát valaki elkészíthetné. -
ANDROID???
addikt
válasz
Ghostman78 #13398 üzenetére
Alkalmazásoknál..
-
Hol kapcsolatam be, hogy a youtube csak wifin menjen, mobilneten pedig ne ? (
nem találom -
ORCA58
addikt
válasz
ORCA58 #13385 üzenetére
Megválaszolom magamnak, mert megtaláltam a megoldást. Google nem szinkronizálta a névjegyeket.
-A beépített mentéssel mentettem a névjegyeket, és hívás előzményeket.
-Az alkalmazásokban töröltem az alábbi appokból az adatokat és gyorsítótárakat: Google címtár szinkronizálás; Névjegytár; Névjegyzék
-Újra indítottam a telefont.
-Visszatöltöttem a mentést, ezzel helyreállt. -
bmt50
senior tag
válasz
ORCA58 #13389 üzenetére
Ha a kisebbik brand 2016-os flagship-jére nem veszik a fáradtságot, hogy megrendeljék a Google-től a "Zorejjót", akkor valószínűleg a P9 Lite is szopóágon van.
Annyi kis szerencsénk van, hogy a P10 Lite-nak tuti lesz, és akkor már csak lelkes programozók kellenek, akik átírják a miénkre.. A Soc ugyanis ugyanaz, csak fel van skálázva.
Nosza, update függő Fórumtársak kezdhetik árulni a mobiljukat.
Ne zavarjon senkit, hogy a droid-használók egy jó részének még lollipop-ja ban, és ezért k...va sokáig lesz lesz még support nemhogy nougatra, de Marshmallow-ra is! -
bmt50
senior tag
Nem lesz Oreo Honor 8-ra:
-
Jarod1
veterán
nektek is jött SMS üzenet hogy a Huawei fiókotok valamilyen írországi céghez került?
-
l.kiss
tag
Sziasztok,
Párom p9 lite (vns-l21) telefonján, ha messengeren küld linket vagy bármilyen hivatkozást, akkor a fogadónál "A melléklet nem érhető el" üzenet jelenik meg. Ha bemásolja a linket, akkor átjön mint szöveg, de a hiba üzenet ugyanaz. Nyilván valamilyen biztonsági beállítás az ok, de nem találom.
Előre is köszönöm a segítséget. -
bubus66
nagyúr
Szia nem csak te kaptál mindenki kap aki rendelkezik Huawei fiókkal..
-
keszo
őstag
Valamit letöltött a telefon, majd újra indult.
Utána kaptam egy sms-t, hogy valamilyen változás lesz feb.23-án.
Valamilyen Aspiegel lesz az új felhő szolgáltató a Huawei-neklehet erről valamit tudni?
-
ORCA58
addikt
A fiókok automatikus szinkronizálását nem tudom bekapcsolni. Jobb oldal fent a 3 pötty. A beállítás halvány, nem aktív. Mi tévő legyek?
Fogalmam sincs mit csinálhattam, hogy most nem engedi? -
bmt50
senior tag
Itt egy nem(csak) P9 Lite frissítés témájába vágó cikk a "csodálatos" android rendszerről/alkalmazásokról és azt futtató okostelefonokról:
-
konsoft
csendes újonc
Nekem is B391 van fenn OTA frissítéssel (Szlovákia). A gond nálam is ugyanaz, ha bekapcsolom a BT-t, a WIFI sebessége kb. a tizedére csökken. De ezt már észrevettem a frissítés előtt is, sőt a hatos androidon is. Valószinü hogy HW hiba, de ezenkívül olyan jól müködik a teló, hogy nem foglalkozom vele. Ha gyors adatátvitelre van szükségem, kikapcsolom a BT-t.
-
ORCA58
addikt
válasz
T. Almeida #13369 üzenetére
Arra a rejtéjes fontos funkcióra én is kíváncsi lennék. Ha az ember valamire hivatkozik, azt nevezze is meg. Vagy nem jól gondolom? -
T. Almeida
senior tag
válasz
ANDROID??? #13370 üzenetére
Csak a "Van valami baja, hogy annyira kell a frissítés??" kérdésedre válaszoltam
Egyébként az a gond, hogy egy bizonyos mobileszközmenedzselő szervernél a kontaktokat nem frissíti fel a userek outlookjába a hatos android (hetessel hibátlanul működik).
Különösen bosszantó, hogy a P9 Lite-ra hivatalosan is kijött a Nougat, a Telekomos-Vodás duó is kiadta szépen, csak a Telenor tök(él)etlenkedik. -
ANDROID???
addikt
válasz
T. Almeida #13369 üzenetére
Passzolom melyik fontos funkcióra célzol, mert azt ott sem írtad le. A 7 Telenornál meg fog-e valóban jelenni, egy igen jó kérdés az, hogy mikor pláne jó kérdés. A P8Lite nem volt a Telenortól frissítve, mint a többi szolgáltatónál.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
ANDROID??? #13341 üzenetére
Van baja, ráadásul fontos funkciót nem tud az Android 6 :\
Ld. 13332 hsz. -
B.Pystike
csendes tag
válasz
petyametyo #13366 üzenetére
Igazán nimcs mit.
Örülök,ha segítettem. -
Zsocy155
őstag
válasz
B.Pystike #13361 üzenetére
Így van.
Ezért is kérdeztem, mert ha esetleg bolti garanciával vitte vissza a boltba akkor simán ülnek rajta heteket. Én a Vodafone-nál vettem eddig a mobilokat (4 Huawei) és oda is adtam le szervizelni ha kellett. Minden alkalommal megvolt max. 1 hét alatt és egy majdnem új mobilt kaptam vissza. -
robi64
aktív tag
Nekem B391 van fent,OTA frissités FULL ROM 1,97GB (minig FULL ROM frissitést használom),eddig még nem volt baj,ahogy látod bluetooth-tal össze van kapcsolva egy JBL FLIP III hanszóró.Wi-Fi tökéletesen műkődik.
@csemberlen
Próbáld meg mig beszélsz lenyomni a hangerő + gombot,vagy
beállitások/hang/hangerő/hivás-t maximum ra tenni. -
B.Pystike
csendes tag
Én javaslom mindenkinek aki megteheti hogy a Budapesti Huawei szervíz szolgáltatásait vegye igénybe.
Nekem és a családomnak illetve ismerőseimnek csak jó tapasztalata van. -
hefike
tag
válasz
csemberlen #13357 üzenetére
Nem kaptam cserekészüléket,nem nagyon hallottak mit beszélek
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok is van olyan gond, h ha a bluetooth-t bekapcsolom, akkor a wifi sebessége gyak. a nullára csökken, a telefon pedig "akadozik"?
FR volt már, a legújabb frissítéssel (B390) és előzővel is fennállt ez a probléma, mind1 h fülest vagy hangfalat kapcsolok össze vele...vmi megoldás esetleg?
előre is köszi
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
petyametyo #13352 üzenetére
Az enyém tavaly májusb a fiamé 1-2 hónapja.
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
petyametyo #13350 üzenetére
Nekem alaplapcsere volt.
De a fiam telefonját is szervizelték már egyszer.
Úgyszintén csere készülék illetve 3 nap.
Amit tudni kell a cserekészülék alacsonyabb kategória(Pl:nekem P8 volt) -
petyametyo
aktív tag
Akkor eddig elég vegyesek a tapasztalatok
Ezek mikor voltak?
Van most nekünk egy hibátlan amit árulunk is meg ez a nem túl jól működő. Amennyiben adnak csere telefont akkor lehet be visszük -
B.Pystike
csendes tag
válasz
petyametyo #13347 üzenetére
Egyszer volt a telóm a Huawei szervízben.
Kb.egy órát vártam a sorszám alapján,majd átvették a készüléket.
Kaptam csere telefont is.
Három nap múlva átvehettem az azóta kifogástalanul működő telefonomat. -
hefike
tag
válasz
petyametyo #13347 üzenetére
27 napig tartott a szervíz,mikrofon problémám volt,szervízt felhívni nem lehet,ahol leadod nyilatkozni nem tudnak,ki kell várni,egyszercsak jelentkeznek,elég fos....hozzáfűzném előtte sonym volt,az sem volt más,3 hét volt az is,úgy látszik ez a 3 hét standard a szervízekben,bár törvényileg 15 nap van írva a papíra,illetve ha hosszabbodik akkor értesítenek....persze nem értesítenek...kb ennyi a tapasztalatom
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok!
Szervizel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Újra indulgat ,4G néha nem tudnak elérni csak az SMS jön a nem fogadott hívásokrol.Akku se valami acélos már.Fel év garancia van még rá, gondoltam be viszem ,csak nem akarok ott 2 órát ülni a semmiért -
robi64
aktív tag
A leg nagyobb változás a B380/381- en majd egy kisebb a B382/383- on volt,a többi csak Google biztonsági frissités,én tegnap kaptam az OTA B391 frissitést,decemder 1. Goole biztonsagi frissitésel. (Serbia)
-
bmt50
senior tag
válasz
+1
6-os droid-om van, de sem a dupla alkalmazás-profil, se egyéb 7-es droid fícsörök nem hiányoznak. Minden fluid, nem fagy, nem laggol a telefon.
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #13343 üzenetére
Sajna tök felesleges várni a frissítésre. A jelezett hibákat eddig sem javították, nagy valószínűséggel ezután sem fogják. A biztonsági csomag azért frissülhetne, ártani nem ártana.
A memóriakezelésen meg biztos nem fognak javítani, hogy vegyél egy drágábbat. Ha messenger függő lennék, már idegbajt kaptam volna, mert azt lehetetlen a memóriában tartani pár óránál tovább, ha nem piszkálod közben. -
OldMike
őstag
válasz
Ahogy itt a fórumon volt róla szó, a fényképező gyorsabb lett (lehet hogy volt más jobbulás is, de erre emlékszem).
-
ANDROID???
addikt
Amennyiben megengeditek, idéznék egy másik topikból:
"Ki a bánatot érdekel hogy frissült-e vagy sem?
Van valami baja, hogy annyira kell a frissítés??"
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! 381-nél még nincs frissebb hivatalos verzió?
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. SOS. kérdésem lenne.
Hogyan tudom leválasztani a készüléket a pc.ről?
Csatlakoztattam, de nem találom ahol át lehet állítani csak töltésre.
Se a Sz.gépen nem találom a kiadást, se a jobb oldali tálcán.
Köszönöm -
balgab84
aktív tag
Telenoros keszulekre mikor jon 7.0 droid?????
-
bmt50
senior tag
válasz
Doki42 #13324 üzenetére
Ezt alátámasztom. A szenzorméret picivel nagyobb (1/2.9), de kisebb a rekeszérték: f/2.2. Így hiába lesz jobb a mélységélesség, a fókuszban lévő tárgy nem lesz annyira se részletgazdag, mint a 2016-os modell esetében. Ront a helyzeten a szimpla ledes vaku is: gyengébb a fénye, és rosszabb a derítés is.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom a kettes sim számait átirányítani egy olyan simre ami egy másik készülékbe van?
Beírtam az üres mezőbe a számot amire szeretnék irányítani, de a mentés gomb szürke maradt.
[link]
Köszönöm. -
98bja
senior tag
Sziasztok.
Ahogy nézem xda-n az Elite rom elvileg már teljesen stabil, bug nélküli rendszer. Használja innen valaki? Érdekelnének vélemények, hogy megéri e váltani a stock romról. -
robi64
aktív tag
Én egy 6 éves,jó vastag ZTE kábelt használok,eddig még nem volt baj se Huawei,LG és Samsung telókkal,van OTG kábelom is,amit EMUI 4.1 -en használtam.
-
Muerte68
addikt
válasz
OldMike #13298 üzenetére
Ilyen nekem is volt a P8-először ment utána a Note4-kábelével ment csak később megint jó volt a sajátja
Nem értetem én sem hálistennek most a P9-nem variál
A P9 lite sem akart menni a sajátjával annak is a samu kábel segített-azóta nem használtam kábeles rákötéssel úgyhogy most nem tudom pont mi a jó neki,de az OTG-tuti kell -
robi64
aktív tag
Honor 8 lite, P8 lite 2017, P9 lite 2017, Nova Lite és GR3 2017 ugyan egy teló.
Nézzetek után. -
Tybee21
senior tag
-
-
szemesi69
addikt
válasz
Balathruin #13306 üzenetére
+1
Nem véletlen, hogy sok gyártó már nem támogatja a külső memória bővítést
gombilaci1 Ha jól emlékszem már a lollinál se lehetett áthelyezni alkalmazásokat, más gyártók készülékein se lehet, gondolok itt ismert márkákra, pl. samsung
-
törölt tag
válasz
Tybee21 #13308 üzenetére
Ha ott csücskös ,akkor itt is az lesz.
+épp mostanában ért a meglepetés engem is,hogy az appokból a megszokott módon semmit nem lehet átrakni az SD-re.
Nekem független (telekomos) 2016 van. Erre már hónapokkal ezelőtt megjött a gyári 7 -es droid.
Kamerához nincs viszonyítási alapom.
Én úgy vagyok vele ha fotó, akkor DSLR. Ez meg minden másra "elmegy". -
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy ilyen készüléken. Mik a tapasztalatok? 2 fontos kérdésem volna, hogy a kamera mennyire használható? Most egy Sony XA-t használok, de abban szörnyű... és a másik a 16 Gb tárhely nem kevés? Az XA-ban is annyi van, hát kicsit csücskös néha...
Jaj, közben még valami eszembe jutott a 7-es android rámegy gyárilag?Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Balathruin #13306 üzenetére
Más gyártó sem csődölt még be attől, hogy ezt hagyta.
Mellesleg ezt is le lehet írni a könyvbe sallangok mellé és kész.
-
Robertó79
tag
Alkalmazást hogy tudok belső tárhelyről sd kártyára tenni?
-
Robertó79
tag
Memóriakártyát akarok cserélni a telóban, hogy tudom a régi kártya adatait az ujra rakni (programok játékokletöltések stb) csak simán másoljam át pc-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest