- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #10693 üzenetére
Gadgetfan_
Különben meg tényleg magától nem indul így csak a lenti módon lehet ezt elő csalogatni
Reboot system now és újra fog indulni a telefon.
Valószínű ki kapcsolta és a hangerő fel meg a bekapcsoló gombot egyszerre nyomta vagy újra indításnál megnyomta a hangerő fel gombot.
Valószínű, ha össze-vissza nyomkodta akkor csináltál egy FR azért ált vissza a gyári beállításokra.
A szerkesztés gombot meg használd légyszíves van rá 5 perced..
(#10694) fjani
Ha ki lesz adva akkor fel lehet tenni, útmutató a Téma Összefoglalóba
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Balathruin #10697 üzenetére
Ilyenkor mindig tagad, azt mondja ő nem csinált semmmit egyszer csak ilyen lett.
-
Gadgetfan_
senior tag
Egy óra mókolás, az gombok és kijelző nyomkodásának minden létező permutációja után sikerült legalább életre kelteni a telefont, viszont csak a gyári alapbeállitásokkal, minden adat, kép meg beállítás ment a kukába, kezdhetem előről felépíteni anyám telefonját. Szerencsére csak két hetes, még nem volt annyira belakva.
-
Balathruin
veterán
válasz
online1986 #10695 üzenetére
381 már a harmadik teljes, nem beta nougat.
Gadgetfan_: Csak úgy nem lesz ilyen. Ha nem tudni mit csinált, segíteni se lehet különben még jobban össze lesz kutyulva.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #10693 üzenetére
Ezt láttad ?[link]
-
online1986
tag
Sziasztok van hír a végleges Nougatról ?Vagy már kijött?Nekem jelenleg a B381 van fent ez gondolom a beta nem?
-
fjani
tag
Egy rövid kérdés: gyári 7-es stock androidot fel lehet tenni a készülékre? Ha igen hol találok hozzá útmutatót ?
-
ORCA58
addikt
válasz
Gadgetfan_ #10691 üzenetére
És hogy sikerült ide jutni? Nem hinném, hogy csak úgy magától?!
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66 #10688 üzenetére
Először is nagyon köszönöm a segítséget!
Nekem pont fordítva csináltam.
Elég egyértelmű a leírás, nem gondolnám hogy nincs annyi bennem hogy ne követtem volna. Lusta szoktam lenni, de ha frissítés van, akkor elolvasom mindig a leírást.
Nekem a Proxy visszaállítása után jött le.
Kivettem a beállítást ahogy a gyári frissítő megtalálta a firmwaret. 65%-ig ment, majd állt 1 órát majdnem.
Reboot, semmi. Proxy visszarak, elindult újra.
A 381-es következő lépcsőnél hagytam úgy, szépen le is ment. -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10687 üzenetére
A proxy beállítást vissza kell állítani mikor elkezdi a letöltést, és ugyan úgy működik, és nem kell félnapot várni még lejön..
Direkt kipróbáltam és ha maradta proxy beállítás akkor nekem 30%-nál megállt ha vissza tetem az eredetire akkor meg kb 20 perc alatt lent volt..
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66 #10686 üzenetére
Első körben úgy is csináltam ahogy a leírásban van. Elolvastam. Ennek ellenére megállt rendszeresen.
Nálam úgy működött csak ha a proxy-t benthagytam még letöltés alatt is, és szépen tovább is ment.
Ugyanez igaz volt a 381-re is. Az is ugyanígy jött, frissült is 381-ig. Kellett a proxy beállítás.Nem csak kinézetbeli változások vannak egyébként. Sokkal smoothabb az egész működés.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10684 üzenetére
Le van írva amit linkeltem, hogy letöltés előtt vissza kell állni az eredetire.
Ha ez meg van a internet hozzáférést és a wifi is állítsd vissza az eredeti állapotában és akkor letölti.
Telepíti is..(#10685) petya220
Már, hogy állította volna vissza ha 65%-nál megáll neki.. Itt jön, az, hogy csak az elejét olvassa el..
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10684 üzenetére
a proxy-t kiszedted a wifi beállításokból?
-
eladogeppc
veterán
Egyébként ennyi volt. 65%-nál szépen megállt, hogy a hálózat instabil. Ennyi jött le, meg se mozdul most már.
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10681 üzenetére
yap, a szerver elég szar..
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Az normális hogy az FF 1M/s-el tölt le ?
-
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az ACR hívásrögzítőt,de a fenéért sem sikerül mindkét oldali beszédhangjàt rögzíteni.
A sajátom kiváló,a partneré zéró.
A beállításokban érzésem szerint végigzongoráztam amit tudtam.
Segítséget kérnék ebben valakiktől.
Vagy egy használható appot is elfogadnék.
Köszi előre is. -
PACSA75
őstag
Mivel nekem OTA s friss Nougat om van, kötelességemnek érzem megemlíteni, hogy kb 1 hét használat után a következőket tapasztaltam: a telefon semmivel sem gyorsabb mint a 6 ossal, az akku idő sem változott, kb ugyanannyit bírja, tehát néhány optikai változás kivételével nem lett jobb a telefon. Ezt inkább azért osztom meg veletek, hogy ne sóvárogjatok a frissítés után. Nem ugrott kategóriát tőle a telefon. Vannak szép és kellemes változtatások, de ennyi
.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy ugyanolyan szar mint volt, hanem ugyanolyan középkategóriás telefon mint volt, továbbra is szeretem, de továbbra is hiányzik a 3 ik gb ram belőle. Eddig én is haragudtam ha valaki több ramot emlegetett, de most vettem a feleségemnek egy Honor 6x et, és sajnos érződik a különbség.
-
Fall-N
veterán
válasz
bubus66 #10672 üzenetére
Az a vicc, hogy a Honor 7 lite már megkapta itthon OTA-n az új droidot, a P9 Lite meg még nem. Másrészt április 21-én került fel a szerverre, meddig vakaróznak még rajta?
Érdekes az is, hogy Honorra itthon nem volt béta teszt. Ha már volt a ti modelletekre beta, akkor illett volna előbb elérhetővé tenni az itthoni régióba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10673 üzenetére
Igen lehet oeminfo cserével de minek kell régió kódot váltani?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zoolika87 #10667 üzenetére
(#10667) Zoolika87
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
oeminfo és custom.bin csere nélkül nem lehet rá tenni a C432-őt..
Na igen ez a tipikus sarki GSM eladás
(#10666) eladogeppc
Van a módosított FF-el a B370 & B371
A Garancia az a FF-nél nincs addig még az adott régióban meg nem jelenik a hivatalos!!!!
"Csak arra van garancia ami OTA-n vagy HiSuite-n megjelenik."
Forrás: Cunaja
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Most váltottam P70-ről erre a tipusra és nem jövök rá hogy lehet saját névjegyet csinálni ,
Előre is köszönöm a segítséget. -
Zoolika87
csendes tag
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
B161 óta van valami működő telepíthető firmware ?
Köszi szépen !
-
Pista622
tag
Sziasztok! Nem jött még 161 -re sem
-
Nemes1979
újonc
Üdv. Még a dualos függetlenre sem jött a frissítés, de izgatottan várom. 😉
-
laskr99
addikt
Telenoros single simes verzió 7.0 otáról van hír?
-
petya220
senior tag
válasz
Cunaja #10651 üzenetére
Egy ilyet kell venni!! aztán 8.0 lesz
-
petya220
senior tag
Uuuuu, légyszii, vegyél nekem!!!
Nem, nem egyszerűbb venni
tudod, anyagi meg stb..
Én tanulás mellett nem tudok munkába menni, mert nincs mikor, mivel van x testvérem, akikre nekem kell vigyáznom, ergo 0 pénz a zsebemben, szóval, hogy vegyek?(ez csak egy példa volt, másnak is van gondja ilyen téren. )
Amúgy Te ahogy kijön az új android te már veszed is meg a következő google telefont?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Fall-N #10654 üzenetére
A Garancia nem azért ugrik mert az FF átveri a szervert hanem azért mert nálunk még nincs hivatalosan, kiadva tehát a szerviz még csak a B160 vagy a B161 fogja neked garanciában megcsinálni ezeken kívül semmit sem. De ha nem hiszed megpróbálhatod, egy szervizbe, ilyen miatt nem egy vagy kettőnél mentünk inkább biztosra, és lett alaplap csere.. Ez biztos, hogy így van..
Ép ezért az FF csak fél hivatalos és nincs garancia.
De ha emlékeim nem csalnak Cunaja mester is le írta, hogy a FF-nél nincs garancia...
-
Fall-N
veterán
válasz
Roxbury #10644 üzenetére
Honnan tudná? Attól, hogy nem az OTA-n jött le, attól még ugyanúgy a hivatalos szerverről töltődött le a ROM.
Az FF csak annyit tesz, hogy átveri a szervert, hamis földrajzi helyzetet ad meg telefonról és lehetővé teszi, hogy hozzáférj a frissítéshez.
Ez másik kérdést is felvet. Attól méghogy proxyn keresztül szedi le az ember attól még nem ugrik a garancia elvileg. Hivatalos ROM került a telefonra, nem 3rd party főzött ROM. Semmivel sem rosszabb metódus, mint amikor PC-n keresztül tölti le az ember és telepíti fel a frissítést.
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
bubus66 #10636 üzenetére
Meg fogom nézni jobban, ha legközelebb találkozom vele, de a lényeg, hogy kb. 2-3 hete feldobta neki a frissítést, várt pár napot, aztán ráengedte, és valóban 7-et kapott, atomgyors lett a teló újra. Érdekes nekem is így akkor a történet, mert ő nem egy mókolós fajta, szóval nem értem most már...
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #10648 üzenetére
Csak azért írja mert vagy nem merte vagy nem tudta feltenni a 7.0 és leragadt a 6.0.. Tény és való, hogy a 6.0-val is jó működött..
evo87
A frissítésekről meg annyit anno a P8 Lite (függetlenekre) időben kijött a 6.0-ás frissítés. Vége volt a béta tesztnek rá egy hétre az összes készülék megkapta.
És azóta nagyon sokat kapott, frissítés..
Meg itt jó páran azért tették, fel hogy teszteljék, hogy az olyan userenek mint te ne kelljen már megtesztelgetni, hanem csak feltenni a tesztelők javaslata alapján.....
Itt meg ugye volt egy félre sikerült Béta teszt.. Meg azért is lett általunk, telepítve és letöltve, hogy a 3 gombossal megpróbáljuk, hog, felmegy-es vagy sem. De mivel nem lehet ezért csak az FF marad. A Q1-be az ha sikerült volna talán belefért volna.
Én visszafogok állni, letudjam szedni, azért hogy mások is feltudják rakni, ezt értem a szolgáltatósokra.
-
PACSA75
őstag
Ez egyszerű pszichológia. Ha rá kerül a legfrissebb android, néhányan úgy érezzük hogy egyelőre egy "nem" elavult telefonnal rendelkezünk, és érdemes tovább használni. Ha pedig megszűnik a software s támogatás, késztetést érzünk a váltásra. Sajnos nagyon sokszor a gyártók ezt használják ki, és szándékosan megvonják a támogatást néhány hosszabb ideig használható (véletlenül túl jól sikerült) modelltől, mi ezzel tisztában vagyunk, de attól még bedőlünk ennek a trükknek, pedig az aktuális telefon simán használható lenne a régi kis droiddal is.
-
evo87
őstag
válasz
bubus66 #10641 üzenetére
Ne haragudj, de ha nem érted a szarkazmust, az már nem az én gondom.
Egyébként tényleg nem értem miért olyan fontos a 7... Eddig ahány márkájú telefonom volt, mindegyiknél lassú és vontatott volt a frissítés. A Huawei sem jobb de nem is rosszabb e tekintetben másoknál.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #10644 üzenetére
Azt, nem tudja,hogy FF-el tetted fel, csak azt, hogy még nálunk nincs kiadva ezért nincs garancia rá.
Megoldás vissza kell állni a RollBackel..
Ha a garancia a lényeg akkor megkel várni a hivatalost meg akkor nem kell mokolni, ha pedig gond van vissza kell tenni a 6.0, ha az MM valamiért nem menne vissza akkor meg édes mindegy mi van rajta, mert vagy alaplapot cserél vagy tesz rá egy másik szoftvert.. -
Roxbury
őstag
Nekem FF-es 370 van fent. Ha megjelenik a hivatalos magyar 370, aztan a hivatalos 380, akkor nekem erre az FF-es 370-re a hivatalos magyar 380 fog rafrissulni? Csak mert nem akarom, hogy a garanciaztatasnal ha esetleg lesz, belekossenek az FF be, hogy ez a rom nem garis.
-
bubus66
nagyúr
És miért is nem lehet érte háborogni mikor a Huawei Q1-re ígérte a frissítést, lassan a Q2-nek is vége és még semmi.. Kösz az öltetett de ha nem gond akkor én júniusban egy P10 veszek....
Különben én a Téma Összefoglaló végett tettem, fel, hogy az FF-ről is tudjak leírást csinálni stb...
Egyszerűbb venni egy másik telefon
Hát erre inkább nem mondok semmit sem....
-
evo87
őstag
Látom sokan már nem tudnak szinte élni a 7-es frissítés nélkül. Egyszerűbb venni egy másik telefon, ami gyárilag is azzal jött ki (P10 lite..... vagy más mára..stb).
-
jézusom
addikt
És valakinek működik akármelyik ACR app? Nekem 6-os droiddal ilyen rapszódikus hol rögzít-hol nem...
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
bubus66 #10634 üzenetére
Nekem ez már kezd kicsit röhejes lenni... Tavaly augusztusban vettem az enyémet, egy haverom valamivel később, neki már megjött a gyári 7.0 kb. 2-3 hete, nekem még nem... Pedig igencsak jól jönne, mert érik egy gyári visszaállítás is. Pár hete kezdett jobban lassulni, akksi is mintha gyorsabban merülne, meg pl. fészbuk és 1-2 app spontán bezáródik matatás közben. Ettől függetlenül imádom még mindig.
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10628 üzenetére
Ha meg csináltad, volna egyből dualosra ekkor nem kell nyitogatni a BL..
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10625 üzenetére
Mi van folyamatban? a B161-től sem lesz dualos....
Itt levan írva, hogy melyik a DS és melyik az SS.....
Persze hogy jelezte mert SINGLE-be az a legfrissebb.
De értsd már meg, hogy attól még, hogy fel tetted nem lesz dulos... Meg azt írtad, független
Tárcsázóba bütöd*#*#2846579#*#*
3 pont/2 pont mit ír ki?
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10623 üzenetére
Persze, hogy felment a SS a SS-re B131-el soha nem lesz dualos...
l csak egy ROM-ot cseréltél..
Dualosításban benne van az oemeinfo csere is
(#10621) PRESSLABOY
Gondolom ha olvastál volna akkor az is le van írva hogy dualosításnál visszazárja a BL
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10621 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH #10619 üzenetére
Cseréltél oeminfot??? A Dualos oemintot tetted fel?
Annak úgy fel kell menni... Remélem nem a L31-ROM-ját akartad feltenni.
-
HELLAFLUSH
őstag
help me valamit elb***tam
vodás független B122-t álltam neki dualosítani , minden meg volt--->booloader nyitás---> twrp--->root--->most ott tartok, hogy:"Ha végzett a telefon automatikusan újra indul, bejön egy fehér oldal és jelszót kér.
Nem ijedsz meg fogod és kikapcsolod a telefont.
Majd a 2 gombos módszerrel csinálsz egy FR ha ez meg van, akkor a 3 gombossal elindítod a B130-as Frissítés. Ha minden jól megy, ezt kell látnod."a gond az, hogy a B130 nem megy fel rá, meg volt a 2gombos FR aztán 3gombossal ment "volna" fel a B130 de 99% után istall failedet kapok, újraindítás után most megint kódot kér
ilyenkor mit tudok kezdeni?
-
FőDudu
veterán
Sziasztok!
Mukodik valamelyik call recorder alkalmazas rootolatlan telefonon (Android 7) ?
Koszi!
-
szegto
senior tag
Üdv.
Ma sikerült beszereznem egy ilyen készüléket.
Hivatalos Android 7.0 van már rá?
Egyelőre OTA-n nem jelez hogy lenne... manuálisan kellene telepíteni?
Vagy egyelőre még várni kell rá?Üdv
-
cubix
tag
Sziasztok!
Ma végre felajánlotta az Updater a Nugatot (VNS-L21C02B329), miután újraindul elszáll hibaüzenettel az updater(Can't verify update...), ha a 3 gombos módszerrel akarom feltelepíteni(dload mappából) akkor pedig "Incompatibility with current version" hibával száll el. Jelenleg a VNS-L21C02B125-ös rom van fent. Hogyan tudnám mégis felpakolni az OTA updatet?
-
csemberlen
őstag
Sziasztok. Lenne több kérdésem is. Első gondom, hogy vannak olyan üzenetek amit okos eszköz, vagy pl időkép küld, és azokat nem kapom meg, másik forumban kapott tanács nem oldotta meg:
Tedd az alkalmazásaid védetté és kapcsold ki az optimalizálást. Az EMUI rendszer hajlamos a háttérben kilőni az alkalmazásokat, nekem P8 Lite volt, ugyanezt produkálta.
Másik gondom, hogy ha halkan beszélek akkor szakadozva hallják talán zajzár van a mikrofonnál, de nem találtam opciót ennek kikapcsolására. -
match123
tag
válasz
ORCA58 #10610 üzenetére
Kicsit furcsaltam eleinte hogy ezt miertnekem valaszolod, de a vegen leesett
Amugy egyetertek, az android egy tipikus allatorvosi lo...tok mindegy hogy S7ed van vagy egy olcso xiaomi, nekem egy se volt amelyik aktiv hasznalatban 3 honap utan nem szorult volna az idegrendszerem megovasa erdekeben rom cserere. Viszont legalabb van ra lehetoseg ertelmes keretek kozott, ellentetben az apple-el.
Amugy ez a P9 kimondottan jo kis cucc, par nappal ezelottig az akksija is jol birta, a gyari rom kenyszeres app killjeit leszamitva a software se rossz...es szep, jo megfogni.Hasznaltan en se vennek telot...egyszer tettem eletemben, nem csalodtam, de valahogy jobb ujonnan.
Korabban meg gondolkoztam egy LG G6on, aztan meloban a kezembe kerult (a htc legend utan az lg g2 volt a kedvenc telom)...hat, nem voltam lenyugozve (fokent kulsoleg, egy frissen kibontott telorol software-es kovetkezteteseket nem vonok le).
S8 szinten...azert ritka szegyen hogy egy 200 rugoval olcsobb telefon jobb ergonomiaban mint a mai csucsok.PACSA75: Na latod, nem kell rogton beszolni, lehet ertelmes hozzaszolast is irni. Koszi a tippet, penetralom a dragat valami vekony hegyessel
-
Jarod1
veterán
Ha némára teszitek a telót, az nfc nálatok is ki be kapcsolás után megy(nfc ki be kapcs)?
-
ORCA58
addikt
válasz
match123 #10608 üzenetére
Hardverileg szerintem nagyon jó meghízható a Huawei.
A baj a szoftverrel van. Mind tudjuk a fejétől bűzlika hal. Így a fő felelős a Google utána maguk a gyártók.
A merül mint a Titanik jelenséget a korábbi -Android 4 vagy az előtt- telefonoknál nem tapasztaltunk. Van a családban 2-3 éves Leneovó 4GB/500MB illetve 8GB/1GB memóriákkal. Android 4-esek
Mindegyik több appot tud a memóriában tartani mint ez, és soha sincs olyan, hogy hirtelen elkezd merülni csak úgy.
Sokszor maguk a Google alkalmazások merítik a telefont. Állítólag már megírták úgy az Androidot, hogy mély alvásban, nem ébresztgeti túl gyakran a telefont. Ha ez jól működne, akkor felülbírálhatná a hibásan megírt appokat, de nem teszi, sőt sokszor a Play és egyéb android alkalmazás a fő ébresztgető.
A másik miért engedi, hogy úgy írják át az androidot, hogy memóriamérettől függetlenül kilövi az appokat.
Az még rendben lenne, hogy adnak lehetőséget a felhasználónak, hogy mit akar futtatni és mit nem. De ha már van ez a lehetőség, akkor ne dísznek legyen a menürendszerben, hanem azt tegye amire kitalálták.Egyébként használtan nem vennék telefont. Elég csak a fórumokat olvasgatni. Ha hibás a készülék az első tanács add-el. Ismerem a magyar mentalitást, nagyon kevese adna el úgy használt holmit, hogy a hibáit is elmondják.
Félre ne értsd, nem rád gondoltam, csak úgy általánosságban mondom. -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Nektek működik valamilyen ACR alkalmazás? A beszélgetéseimet szeretném rögzíteni, lehetőleg teljesen automatikusan. Próbáltam párat de teljesen random módon sikerül
-
eninek
tag
válasz
hmatthew19 #10567 üzenetére
Szia, melyikkel frissitettel ra? a legnagyobb mmeretu rom.al vagy az ota-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged