-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feloman
aktív tag
-
adp
őstag
Lehet valahogy aktiv aku hasznalatot nezni mint mondjuk ios-nel?
-
adp
őstag
Sziasztok
Eddig iphonet hasznaltam ma szert tettem egy p9 litera
Azt tapasztaltam h a google fiokba belepve valami ezer eves kontaktmentest szinkronizalt azaz egy csomo uj kontakt hianyzik
Mit lehet ezzel kezdeni? -
szemesi69
addikt
válasz
MaidenFan #13094 üzenetére
Szia! Ez nem a fóruma, menj ide P9 lite 2017
-
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy csütörtökön jött meg a P9 Lite 2017 és a mai napig teljesen jó volt minden.. de ma vettem észre hogy nem fluid a menüben a görgetés mintha szellemképes lenne és nem értem miért pedig navigáció van rajta és a memóriakártyán zene semmi más ezért nem hinném hogy belassult volna a telefon.
Még azt is tapasztaltam hogy elég sokszor nem fogadja el a fingerprintemet és nem is rezeg
Tanácsokat tapasztalatokat szeretnék kérni a probléma megoldására.
Előre is köszönöm! -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #13092 üzenetére
Már megint te?
-
disy68
aktív tag
Nálam nincs facebook fent, zene napi kb 1.5 óra, némi nethasználat, 1-2 telefon, skype, messenger mellett bírja 1.5 napig. Kilőve a skype-ot bírja 2 napig :-)
szerk: most nézegettem a Redmi Note 4-et, ígéretes a 4100-as akksi
-
adp
őstag
Sziasztok
Mennyit bir egy p9 lite aksija? A regebbi verzio
Olyan telefont keresek amit nagyon nehezen lehet 1 nap alatt lemeriteni, inkbabb 1.5-2 napot birjon nem jatszok csak face, messenger, email -
hmatthew19
tag
Sziasztok! B161ről lehetséges visszaállni B131re?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
ORCA58 #13085 üzenetére
Elképzelhető
Csak egy csomó helyen láttam, hogy amikor a törött kijelzőt (rossz akkut)cserélték nem rakták vissza ill nem raktak rá újat. Alkatrészként sem találom. Nem értem az új akku mellé miért nem rakják oda, hamár arra van ragasztva
Valószinű, ha akkut cserélsz(cseréltetsz) akkor onnantól, ha nem teszed vissza bukó az nfc?[link] 16:20 nál elég érdekes
Szerintem nem vette észre a hátlapon. -
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
B.Pystike #13081 üzenetére
Szia!
Köszönöm igen ez a probléma, hogy reggel is 0% áll. Viszont nekem volt már több telefonom így. Ezzel is az a gond, hogy ha rávan dugva hálozatra és lekötöd az aksit szépen kezd bebootolni és egy pillanatra megjelenik a főképernyő majd újraindul. Nálam ez semmi képen nem halál
Arra lettem volna kiváncsi, hogy az akku lehet-e zárlatos ill. halott és egy új akku megoldhatja-e a problémát vagy esetleg valami más ment ki benne?
Mindenképpen életre akarom kellteni hiszen kell ami benne van adat. Ráadásul már szétszedtem a szervíz nem bizti, hogy örülne. Meg ahogy elnézem egyszerűbb(megéri) nekik cserélni az egész készüléket mint sem megjavítsák.Milyen akkut ill mennyiért tudnátok ajánlani?
Ráadásul ebben úgyebár nem egyszerű cserélniKöszönöm szépen
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
eFeMeR74 #13080 üzenetére
Szia!
Nos a fiam kb 2 hónapja beleejtette az iskolai kézmosóba a P9 lite 2017-es telefonját.Azonnal szárították hajszárítóval pedig nem volt 2 mp.-ig a vízben.
Estére lemerült,töltőre tette,de reggel is 0%-ot mutatott.
Huawei szervízben "Hallott"-nak nyilvánítva kapott egy cserére jogosító igazolást. -
eFeMeR74
senior tag
Sziasztok!
Egy kis help kéne. Most kaptam egy ismerőstől a telefont, azzal hogy 1 hónappal ezelőtt beleejtette vízbe és azt mondták neki kuka. Neki csak az a 1000 valahány fénykép kell amit a telefon belső memojában van és az enyém lehet. Namármost én leszedtem most a hátulját, hogy könnyeben száradjon, ha még 1 hónap után lenne benne valami nedvesség. Ha rádugom akkor pirossan villog a led ill. annyi van, ha a bekapcsoló gombot megnyomom kiirja 0% de már 2 órája nem mozdult el róla. Magyarul valószínű nem tölt nem veszi fel a feszültséget. Mi lehet a gond vagy legyek türelmes, esetleg az akku kuka mert zárlatos lett?
Előre is köszönöm!
-
Surplus
tag
Hàt ezért érdeklödtem a guruknàl frissités vonatkozàsàban.
-
szemesi69
addikt
válasz
castiels #13074 üzenetére
Nem hivatalos már van, pár környező országban már kiadták, hogy a huawei mikor adja ki nálunk is azt csak ők tudják, de fogadok, hogyha rákérdezel náluk, nem fogják tudni megmondani, az lesz a válasz, hogy majd a telefon jelezni fogja
bubus66 Előző posztját ajánlott megfogadni, mert csak az hivatalos, amit ki adtak. minden más nem hivatalosan megjelenő firmware felrakása garancia vesztéssel jár, vagy test keyes lesz. Addig is marad a türelem
-
Surplus
tag
Szép napot! A telefonon VNS-L21C432181 ROM van. Tud-e valaki a hivatalos frissitésröl, vagy tegyek fel FF-el egy ujabbat.
Ha igen, melyiket ajànljàtok. -
bubus66
nagyúr
válasz
eldvor #13068 üzenetére
Bl nyitva van (azért kérdezem mert vissza záródhat)? Meg kell próbálni oemifo cserével helyre állítani..
Huawei P9 Lite Single SIM oeminfo csere. Vagy a dualos
-
eldvor
csendes tag
Téglásítottam a telkefonomat hibát ír ki amikor a elite romot akarom felrakni és nem tudom feltenni. huawei e recovery sem állítja helre, a hisuite sem mert nem gyári gondolom a recovery valakinek valami ötlet?
-
petya220
senior tag
válasz
Bizsu1st #13065 üzenetére
6ezet forint környékén már lehet hozzá alkatrészt venni.
markymango Itt van hozzá
bááár.. ez csak annak jó, aki szeret legózni..
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
markymango #13064 üzenetére
Szia. A p9 lite 2017 üvege 2.5d ívelt, mígy a "sima" p9 lite üvege sík, plusz a 2017-es sarkai sokkal lekerekítettebbek, mint a 2016-é. Ezek alapján tuti, hogy nem illik bele. A másik, hogy tudtommal mindkét teló külső üvege egyben az érintőpanel is, ami a együtt van a kijelzővel, úgyhogy csak kijelzőstől, kompletten lehet cserélni. Cimborám barátnője is így járt a sima p9-el, tökéletesen működik, csak az üveg repedt. Inkább együtt él a problémával, mivel horror árat mondtak a kíjelző+érintő cserére.
-
markymango
tag
Sziasztok!
A P9 Lite "2017" előlapja, az LCD-kijelző/érintőmodul/üveg ugyanaz, mint a nem "2017"-es P9 Lite-é?
Egy barátomnak sikerült a betonra ejteni, cserealkatrészt vadászunk.. Úgy néz ki, hogy "csak" az üveg sérült, de még nem tiszta, hogy erre rá van-e laminálva az érintő, vagy megússzuk olcsóbban.
-
Zsocy155
őstag
-
Jarod1
veterán
Lesz Oreo a P9 lite ra?
-
bmt50
senior tag
válasz
#22718208 #13058 üzenetére
A Te dolgod, hogy mire költesz, de a kérdés igazából a következő: veszel 3900-ért egy 2 bemenetes sima autós töltőt, vagy rádobsz még 1500-at(utoljára jófogáson ennyiért láttam) és akkor van egy töltő+fm-transmitter+kihangosító kombód egyben, ami még a kocsi akksiját feszültség értékeit is naplózza, többféle választható háttérvilágítás színnel.
A szivargyújtó konnektorok a legújabb kocsikban már mások. Az újakba a Roidmi 2s, a régebbiekbe a 3s kialakítása kompatibilis. -
bmt50
senior tag
válasz
#22718208 #13054 üzenetére
Szia,
Csatlakozom Kenya kollegához azzal a különbséggel, hogy én a Roidmi 3s-t javaslom. Tudásban ugyanaz, csak a 2s az újabb kocsikkal kompatibilis.Gbal65 kollega: belsö infóm szerint karácsony környékén ígérte a Huawei a Telenornak. Láttam a levelezést. A Telenor ott b...ta el, hogy július elején rendelte meg a 7-es droid szolgáltatós verzióját..
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok.
Van belso info mikor hajlando kiadni az elvileg keszulo droid 7.0-t a telenor? -
Gabis
őstag
Sziasztok!
Használja esetleg valaki ezt az autós készüléktartót? -
robi64
aktív tag
Itt egy összehasonlitás.
Legnagyobb külömség a processzor,nem kinai HiSilicon Kirin hanem Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425. -
szemesi69
addikt
-
Cry0
őstag
sziasztok!
tudnátok nekem abba segíteni hogy a P9 lite illetve a p9 lite mini miben különbözik egymástól? esetleg a P9 lite minihez tudna valaki dobni egy MA tesztet ? sajnos én nem találom. -
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Valamikor régebben már szó volt róla, hogy a P9 Lite-ban valamiért le van tiltva a gyroscope. Külső progival aktiválható, de ahhoz root kell...
Hivatalos 7-es droidban (és annak frissítéseiben) nem aktiválták esetleg? -
válasz
aprokaroka87 #13035 üzenetére
Köszönöm!
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem nem p9-lite om van
Mindkét telefonom rootolt+xposed is van rajta...tehát nincs értelme
Mert van erősebb megoldás mint az Adguard.Volt fent 2-3 napig, de igazából csak arra használtam hogy az esetleges spyware hostok-at berakjam a hosts fájlba.
Alapjában véve hasznos...de nem mindig ismeri fel a dolgokat ugyebár.
-
válasz
aprokaroka87 #13033 üzenetére
Nem néztem még. Te használod?
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni hogy használ e valaki a telefonjához wireless töltőt (P9 lite 2016-os)? Gondolkodtam rajta hogy vennék de ha jól látom nem tud ilyen töltést csak ha veszek hozzá ilyen hátlapi [cuccot] vagy tévedek?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Az alapértelmezett videolejátszot hogyan lehet megváltoztatni,hamár egyszer hozzárendeltem egy kiterjesztéshez?köszi! -
online1986
tag
Érdeklődnék B381-re (Független) van ú frissítés .Esetleg egy linket is kérhetek .
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Van sd kártyára másolási lehetőség a programoknál?Ha igen,akkor merre találom? -
Papix
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy csináltam egy fr még vmikor augusztusban és most néztem csak a b380 build van rajta a b381 helyett.
Ilyen előfordulhat?Egymás után fel lett telepítve a két verzió OTA-n keresztül vmikor júniusban.A telepítés után vagy 3. napra csináltam fr-t akkor minden rendben volt. Ezután történt a fent leírt eset.
Média M-ben lett vásárolva. -
OldMike
őstag
válasz
snakebait #13014 üzenetére
Biztosan úgy gondolták a Huawei-nél, hogy azért állítottál be értesítést, mert el akarod olvasni, így aztán kötelezővé tették az elolvasást
Elnézést a fekete humorért.
Ezek után már nem biztos, hogy annyira várom a frissítést, különösen hogy esetleg a B382 sem hibátlan.
-
313313
addikt
Adott a War Robots játék. 2 napja jött egy frissítés, azóta nem indul a játék, próbáltam újratelepíteni is, de semmi.
Elindul, majd egy "Download failed" hibaüzenettel kifagy.
Valami ötlet, hogy újra elinduljon? -
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Nougat alatt már nem lehet titkosítani a belső tárolót (ergo telegont)? Sehol nem találom hol lehetne.
Köszi!
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Tegnap befrissült OTA-n a telóm B386-ra és azóta ha lehúzom az értesítési sávot és ott amelyik programnak bevan kapcsolva,engedélyezve az értesítés,azt nem tudom onnan eltávolítani söpréssel. Csak annyit megy jobbra vagy balra,hogy megjelenik a fogaskerék és annyi,de nem tűnik el. Hogyan lehet kilőni? Az nem megolás,hogy kikapcsolom,mert akkor sosem értesít. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Osztott képernyöt hogyan lehet elövarázsolni?valahogy sikerült,de nem tudom hogyan!☺️☺️ -
snakebait
senior tag
Most ahogy olvasom a fórumot,én is rákerestem manuálisan a frissítésre,mert nem jelzett semmit eddig. És lám kidobta,hogy van frissítés B386. Eddig nekem a 382 volt. Befrissítettem. Ja,én is Szerbiában vagyok.
-
MR ME
aktív tag
nekem tegnap jött OTA-n a B386
(igaz én elötte feltettem ff-el a B382-t) -
konsoft
csendes újonc
Szlovákiában is megkaptam B387-et OTA-n keresztül. Nekem B383 volt előtte, amit OTA-n nem adtak ki, FF-el frissítettem. A cseh képviselet szerint elsőként azok kapják a frissítést, akiknek B383 van fent, mert ezt egyes régiókban elkezdték kiadni, de rájöttek, hogy hibás. Egyébként már FF-el is fel lehet tenni a B387-et.
-
robi64
aktív tag
válasz
castiels #13007 üzenetére
B383
----
A frissítés optimalizálja a Tükörkép beállításokat és utasításokat a jobb szelfik kiválasztásához.
Javasolt szint: ★★★★★
Új funkció, amivel kereshet képeket kulcsszavak alapján (mint pozíció, dátum, albumnév) a Galériában.
Új funkció, ami automatikusan telepíti a letöltött rendszerfrissítéseket hajnali 2:00 és 4:00 között, amikor engedélyezve van, ha a készülék nincs használatban.
Optimalizálja a Tükörkép beállításokat és utasításokat a jobb szelfik kiválasztásához.
----
B387
----
A frissítés javítja a rendszerbiztonságot a Google biztonsági frissítésekkel.
Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
----
De már kin a B388/389 F.Finderen.
B382/383 után a rendser EMUI 5.0.1
Kamera és újlenyomatfeloldó gyorsabb. -
OldMike
őstag
válasz
ricsi1224 #13004 üzenetére
Most olvastam vissza: a B380 Szerbiában nagyjából másfél hónappal korábban jött ki, mint nálunk. Amennyiben ebből indulok ki, akkor talán december közepén mi is megkaphatjuk a B382-őt. Bár akkor már gyors egymásutánban jöhetne a B386 is.
A tanulás helyett elmerengő gyereknek mondják a szülei, hogy az ábrándozás az élet megrontója
-
ricsi1224
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek jelzett már frissítést b380-ról?
Köszi! -
Messengerben le lehet valahogy tiltani a körüzenetek fogadását?
-
robi64
aktív tag
További sok sikert és köszi a munkádért és fáradségodért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest