- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
És a tokot hol tartod? Azon keresztül is meg tud nyomódni. Én övre fűzhető vízszintes tokot használok, egy régebbivel és másik telefonnal meg volt olyan, hogy amikor leültem, akkor addig nyomódott a power gomb hogy kikapcsolt. Észre sem lehetett venni, csak a következő alkalomnál, amikor meg bekapcsolt, mert akkor rezeg egyet. Rendszeresen nem tudtak elérni miatta.
-
Ramius
őstag
Üdv. Másnak is állítgatja a hangerőt automatikusan a telefon, vagy csak engem tisztel meg? Csengetés hangerejét beállítom kb a max. szint háromnegyedére, de kb fél nap múlva minimumon van, és csak a rezgést veszem észre. Ez mitől lehet?
-
ObiWan13
tag
Sziasztok.
Védőüveget hol tudok rendelni? Illetve egy jó minőségű nőies tokot.
-
Lune
tag
Szuper! Az eredeti 4 téma közül, ami benne volt a korábbi verziókban, már csak az első, tollas maradt meg. A kedvencem a Music light, de nincs sehol. Fel tudja ezt valaki tenni nekem ide?
-
Lune
tag
Tegnap feltettem a 140-es vodás romot. Észre vettem, hogy már nem tudok témákat letölteni. Csak nekem nem megy, vagy ez most már így van?
-
Bandesz87
csendes tag
Automatikus 3G/2G-n tökéletesen működik a telefon, nincs olyan jelenség hogy nem érnek el.
-
Bandesz87
csendes tag
válasz
Gstyler #6123 üzenetére
Bementem a telekomhoz micro simre cserélni, akkor mondta a srác hogy átmeneti hiba van.
Fórumokat olvasva már tavaly nyár óta az van.Sajnos amíg a cégen belüli hívás ingyen van és elég sokat kell beszélni munkatársakkal addig nem éri meg váltani.
A HD hívásról még nem hallottam.
-
CarTom
csendes tag
Szia. Korábban sokáig használtam az Announcify alkalmazást. Ingyenes a play áruházból.
Itt be lehet állítani, hogy mit olvasson fel bejövő eseménykor. Pl komplett üzenetet is fel tud olvasni.
Nem túl hasznos, pl tömegközlekedésben beolvassa a banktól kapott sms-t miszerint mennyi az aktuális egyenlegem... :-)
Viszont külön meg lehet adni, hogy sms, mms, email, illetve bejövő hívásra hogyan reagáljon.Fontos, hogy kell hozzá a classic TTS alkalmazás is /szintén play áruház/, ami viszont 30nap után fizetős. Ez fogja tartalmazni a magyar nyelvet.
Egy próbát megér.Hangvezérlés tudomásom szerint nincs a készülékben, vagy csak én nem találtam....
-
retroid
senior tag
Kb meddig van értelme bizakodva várni hátha meghívnak engem is?
-
retroid
senior tag
De jó lenne ha nekem is adnának lehetőséget a tesztre....
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok😃
Ma kaptam levelet huaweitől, amelyben megköszönik, hogy résztveszek a termékfejlesztési programba😃😃😃 -
ObiWan13
tag
Sziasztok.
Hol lehet még jó áron beszerezni ezt a telót?
Ma akartam venni a T-mobilban, de már legalább 1 hónapja nincs nekik, pedig nagyon jó áron van (lett volna). A jelenlegi csomagomban csak 60 eFt lett volna.
Köszönöm a válaszokat
-
bubus66
nagyúr
válasz
Oldbiggy #6152 üzenetére
Semmi köze a frissítésnek ahhoz, hogy nyitott BL.
(#6154) Lune
Tessék
Huawei P8 Lite ALE-L21_Firmware ALE-L21 ALE-L21 V100R001C02B140 (Vodafone)
-
Lune
tag
Próbálom a vodás készülékemhez letölteni a http://consumer.huawei.com/hu/support/downloads/index.htm oldalról a 140-es frissítést, de úgy jön, mint a csiga. Nálatok is ilyen lassú lehet?
-
retroid
senior tag
Független dual sim de se update se meghivo
-
Oldbiggy
tag
válasz
orsacchiotto #6148 üzenetére
Nekem is független, kétkártyás, de nem jön a frissítés.
Talán mert nyitott a bootloader? -
G@ß!
őstag
Milyen autós tartóval használjátok a telefonotokat?
-
egabi71
aktív tag
Megèrkezett a tesztre a meghivó,kèrnèm ha valakinek meg jön mèg jelezze már itt a forumon.köszönöm
-
orsacchiotto
tag
Sziasztok!
Kedden éjjel megérkezett a B188 -ra frissítés. / független, kétkártyás /
Letöltöttem, telepítettem.A verzió maradt az 5.0.1. és Emui 3.1.
Észrevételek:
- tisztábban hallom a hangokat, engem is tisztábban hallanak, hívás közben,
mondhatnám, tökéletes a hangzás,
- a gmail frissít, nem csak, ha megnyitom
- a wifi nem alszik el, ahogy eddig a beállítások ellenére tette
- az akku időre eddig sem panaszkodtam, de 82% -nál töltöttem le és frissítettem,
majd még egy napot és 7 órát ment, mire kérte a töltést, tehát szerintem
ez is javultÉs még FR -t sem csináltam, azt majd az android frissítés után, mert túl be van lakva
a telefonom. -
R0GERIUS
tag
válasz
F e Z o #6146 üzenetére
Néhány régebbi hsz-ben javasolták a 4G kikapcsolását, mert néhány embernél ez is megoldotta a gondot. Esetleg érdemes megpróbálni, ha nem fontos annyira a mobilnet sebessége.
(Nekem csak 2G-n van a telefon, mert minimális mobilnetem van (40 MB felett 32kbps). Lehet, hogy nálam ezért nem is áll fenn ez a probléma.) -
F e Z o
veterán
Nincs hír róla, hogy a telekom kiad egy új romot, mert ez a B181 sokszor recseg.
-
mr.nagy
tag
válasz
killer1203 #6142 üzenetére
Itt fent van.
-
DDiesel
csendes tag
válasz
bubus66 #6119 üzenetére
Üdv!
Sikerült! Köszönöm szépen. Leírásban a zárásnál is unlock van. Ez megzavart kicsit. Próbálkoztam locked, simán lock stb-vel, de a relock nem jutott eszembe.Jobb a békesség, úgyhogy inkább vissza zártam.
Lenne még egy kérdésem. Wifi problémával találkozott már valaki? Valamint mióta az automatikus szoftverfrissítés lefutott azóta nem mindig tudom felvenni a telefont.
Wifi problémám a következő. Nem talál csak nagyon nehezen wifi kapcsolatot és akkor sem képes rá csatlakozni. Ez is kb azóta ahogy frissített, de még talán utána működött, szóval úgy gondolom, hogy nem szoftveres gond, de hátha van valaki aki okosabb.Build szám: ALE-L21HUNC150B181
Single sim-es készülékről van szó. -
killer1203
senior tag
-
bubus66
nagyúr
Igen jó
Huawei Mobile Hungary Kedves xxxxx Munkatársaink jelenleg is dolgoznak a beérkezett jelentkezések feldolgozásán, de ez a kiemelt érdeklődés miatt elhúzódhat, ezért lehetséges hogy kis csúszással kaptok csak válasz e-mailt. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük, további kellemes napot!
-
AT-AT
csendes tag
Én elküldtem minden adatot a fut.hu@huawei.com-ra, a két IMEI-t is beleértve, de nem jeleztek vissza semmit. Ettől még jó?
-
egabi71
aktív tag
Sziasztok,egy kèrès: akinek dual simes a kèszülèke,megtenè hogy a kèt imei számsor utolsó 5 számjegyèt ki irná a forumba,a többi nem kell,csak 5.köszönöm
-
pleti
csendes tag
válasz
bubus66 #6133 üzenetére
Akkor teljes a káosz!
A feltételek alapján én is úgy gondoltam, hogy csak a függetlenség a kitétel, bár a beküldendő adatok közt már szerepelt az IMEI2, az ott már gyanús volt. Beküldtem mindent, visszajeleztek, hogy köszönik a jelentkezést, pótoljam az IMEI2-t, válaszoltam nekik, hogy nekem ilyen nincs. Erre jött a bemásolt válaszom ami viszont egyértelművé tette, hogy biza csak a dual SIM-es vehet részt a tesztben.
-
trobi28
addikt
Tudja ez a készülék a dupla koppos bekapcsolást?
-
pleti
csendes tag
válasz
bubus66 #6130 üzenetére
Én is ezt hittem, független single SIM-es készülékem van, el is küldtem az adatokat de jött a válasz:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy sajnos nem fog tudni részt venni szoftver tesztelésünkben.
A tesztelésben csak a kártyafüggetlen dual sime-es P8 llite készülékek vesznek részt."
Tehát single sim kilőve -
bubus66
nagyúr
A Tesztnél lehet jelentkezni Singlevel SIM-mel is csak Független legyen ha neked csak egy IMEI-d van akkor valószínű, hogy Single SIM-es. Ha meg független akkor még jelentkezhetsz is holnapig. A Téma Összefoglalóba meg találod, hogyan lehet megnézni, hogy függő vagy független.
-
pleti
csendes tag
-
pleti
csendes tag
Sziasztok! A tesztre való bekerüléshez kérik az IMEI2 számom is. Azt hol találom?
-
ANDROID???
addikt
válasz
Bandesz87 #6121 üzenetére
Itt a dolog kulcsa a magenta.
Korábban írtam vagy itt vagy máshol, verik a mellüket, hogy 4G csak ugye nincs normálisan megcsinálva, de szerintem a 2G vagy a 3G sem hibátlan, de ez így a magentánál általánosságban készüléktől függetlenül.. Pl alcatel készülék szívatott rendesen ezzel a fajta jelenséggel..Sajnos épp az előbb tapasztaltam a recsegéses hívást, alig tudtam kiválogatni mit is akar nekem mondani a másik fél...
Az normális hogy az alsó sim fiók nyitó lyukon kijelző fénye világít ?
(Kíváncsi vagyok ez a P8-nál is így működik-e) -
Bandesz87
csendes tag
válasz
sumsang #6090 üzenetére
"A hívott szám jelenleg nem kapcsolható. Kérjük ismételje meg hívását később"
Sajnos nem ez volt a probléma.
Viszont a jó hír hogy megoldódott.
Más fórumokon találtam rá, megosztom veletek hátha valakinek segítek.
Más gyártó telefonjainál is van ilyen probléma és mind magentás.
A 4g hálózathoz van köze ami állítólag haldoklik a szolgáltatónál már tavaly óta.
A lényege hogy valami rendszerüzenetet nem küld el/fogad a telefon hogy 4g-ről álljon vissza 3g-re és így elérhetetlen marad.
Letiltottam a mobilhálózati beállításoknál a preferált hálózati módban az "Automatikus 4G/3G/2G"-t és átállítottam "Automatikus 3G/2G"-re. Ezután megszűnt a probléma. Véleményeket észrevételeket azért szívesen várni ebben a témában. Szerintem a 4G-s internetet nem használom ki. -
bubus66
nagyúr
válasz
DDiesel #6118 üzenetére
Hol olvastad hogy nem lehet vissza zárni? Ugyan azzal a kóddal amit kaptál vissza lehet zárni.
Bootloader Zárása
1. Nyisd meg a számítógépen a Start menüt
2. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb abblak, ebben dolgozz tovább.
3. cd c:/adb
4. adb devices
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
5. adb reboot bootloader
Újraindul a telefon bootloader módban, egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
6. fastboot oem relock **************** ugyan azt a kódot írod ide amit nyitáshoz kaptál vagy generáltál
7. fastboot reboot
A készülék normál módban indul újra.Különben küldött vissza az ismerősöm, és nem foglalkoztak vele.
-
DDiesel
csendes tag
Üdv!
Felnyitottam a BL-t, viszont vissza zárni nem tudtam. Most vinném szervizbe, de előtte pár adatot vissza akartam nyerni utólag már rájöttem, hogy hiába törtem magam.
Hozzászólásokat nem olvastam csak a leírást, abban az van, hogy vissza lehet zárni, de utólag azt olvasta hogy nem. Most akkor vissza lehet vagy sem? S a garanciát most b...m? -
maaniac
aktív tag
B170-er ROM-ra nemrég jött egy B188-as...5.0.1-es még mindig, de úgyis a 6.0-t várom
, -
VGYke
addikt
Sziasztok! A Symbian Nokiás telefonjaimhoz képest 2 funkció hiányzik, de nagyon!
Egyik, hogy ha engem hívnak és szerepel az illető a címtárban, kimondta a Nokia a hívó nevét.
A másik ennek ellentetje; elég volt bemondanom annak nevét kit akarok hívni és hívta.
Mindkét funkció számomra lényeges volt: ha nem ér rá az ember és hallja a csörgést és a nevet, elég csak akkor babrálni a telefonnal ha fel akarjuk venni. A másik hanghívás pedig rövidlátóknak vezetés közben igen nélkülözhetetlen: nem kell szemüveget felvenni (amivel az utat nem látni), keresgélni a címjegyzékben, csak a nevet kell bemondani.Szóval, ilyen funkciókat ezen a telefonon, akár külső programokkal nem lehet valahogy előcsalogatni?
-
Tityahome
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a felvilágosító hozzászólásokat! Így már kb. Világos mi a lényege a gironak de szerintem fogok tudni aludni ennek hiányában is!
-
Upo
addikt
Igen, erről beszélek, ha pontosság kell akkor muszáj a gyro. A másik 2 szenzorral nem lehet teljes értékűen kiváltani, kell mind a 3 hozzá (+iránytű, ha olyan az app).
Biztos a biztonsági rés miatt nem került bele, én a huawei helyében ezt hazudnám.
-
tomi7711
aktív tag
válasz
ANDROID??? #6087 üzenetére
Az az érdekes, hogy a játékok kormányzásához és a és az iránytűhöz nem kell. A térbeli mozgás érzékeléséhez szükséges és enélkül nem használhatók a VR cuccok.
-
Upo
addikt
válasz
Tityahome #6108 üzenetére
Azok accelerometer vagy orientation sensorral szoktak menni, mindkettő van is benne, csak a gyro hiányzik.
Próbáld ki.
Elég sok helyen ki is váltja a gyro szenzort, de az a pontosság nem vetekszik azzal, mintha lenne benne. Ahol nagyobb pontosság az igény, oda kell a gyro és nem is működik.
Pl. EZ megy, de a gyro-s telefonomon pontosabbm és stabil, nem olyan bizonytalan mint ezen, itt néha meg is bolondul.Akkor pl. vannak ezek a cardboard szemüveges VR alkalmazások, oda szintén kell gyro.
Illetve pl. Ingress játék alatt is csak gyro-val megy az automatikus elforgatás.
Biztos van még pár, most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Tityahome
aktív tag
válasz
ANDROID??? #6087 üzenetére
Kíváncsiságból fel raktam a labyrinth nevű játékot ahol egy kis golyót kell irányítani a telefon döntögetésével (biztos ismeritek). Az tökéletesen működik! Kérdésem! Ha nincs benne giro akkor azt hogyan tudom döntögetéssel irányítani?
-
sonye
senior tag
válasz
bubus66 #6102 üzenetére
Pl valami iszonyat nagy bug lesz benne, akkor mit lehet tenni.
Mert pl ez a recsegés sem volt az előző szoftver verziónál.
Itt meg komplett verziócsere történik. Na ezért nem lennék tesztalany, pedig lehet, hogy csak így lesz majd sokaknak 6-os verzió, ha hivatalos elbukik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged