- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz akosright #4285 üzenetére
Mindig csodálkozom mikor valaki az aksi időre panaszkodik mert én két napot azért ki tudok hozni belőle. Átlagos felhasználó vagyok, egész napos mobilkapcsolattal. Messengeren beszélgetek, jó párszor netezek naponta vagy csak úgy ránézek a telóra meg párat telefonálok és így azért két napot ki bír. Egyedül a facebook ami nincs nekem aktiválva. Azt böngészőből elintézem ha valami érdekel!
-
Tityahome
aktív tag
-
Tityahome
aktív tag
Valaki el tudná nekem magyarázni azt hogyha lenne a telefonba giroszenzor azt pontosan mire is tudnám használni?
Olvasgattam már róla de pontosan még most sem értem miért olyan fontos dolog az hogy van aki ennek hiányában le mond erről a telefonról!
...vagy én csak azért nem érzem hiányát mert számomra nem világos mi is az pontosan? -
Tityahome
aktív tag
válasz ANDROID??? #6087 üzenetére
Kíváncsiságból fel raktam a labyrinth nevű játékot ahol egy kis golyót kell irányítani a telefon döntögetésével (biztos ismeritek). Az tökéletesen működik! Kérdésem! Ha nincs benne giro akkor azt hogyan tudom döntögetéssel irányítani?
[ Szerkesztve ]
-
Tityahome
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a felvilágosító hozzászólásokat! Így már kb. Világos mi a lényege a gironak de szerintem fogok tudni aludni ennek hiányában is!
-
Tityahome
aktív tag
Miért lenne gond?
Nem vagyok egy nagy fotós de akárki akármit mond szerintem brutál jó képeket lehet vele lőni. Pedig az enyém is omnivision. De ha valakinek az számít hogy sony van rá írva és csak az lehet jó akkor igen...lehet pánikba esni! Azt meg csak halkan megsúgom hogy volt sony telefonom de előröl-hátulról kenderbe veri a huawei. Szóval ennyit arról hogy "csak a sony lehet jó!" -
Tityahome
aktív tag
válasz AMD Power #8306 üzenetére
Nekem míg az volt addig azt hittem az milyen király telefon. Ettől jobb nem is kell...gondoltam. Aztán lett egy teljesen alap huawei telefonom mert hozzám vágták és csak pislogtam hogy mi a franc? Ez a kis alap telefon szinte haza vágja a márkás sony telefonomat! Na ez után kezdtem el nézegetni hogy milyen huaweit vegyek ami nekem megfelel.
Szóval nem biztos hogy a sony felirat az mindig jót jelent de mindenki döntse el maga![ Szerkesztve ]
-
Tityahome
aktív tag
Én is 6 megapixelen nyomom! Már ha fotózom...elég ritka! Akkor is inkább makro képeket készítek. Egyébként biztos lehetne (meg fogják is) még fokozni a telefonok képességeit ilyen téren de lássuk be hogy nem lehet a végtelenségig húzni (javítani) ezt a dolgot. Nem véletlenül használnak a fotósok hatalmas optikákat. Ha egy ilyen kicsi géppel is profi fotókat lehetne lőni akkor minek költenének a profik több millió forintot cuccokra?
Na nem offolom tovább a topikot!Gstyler: Istenem...az a hambi sör kombó....de jól néz ki!
-
Tityahome
aktív tag
Valaki nem jártas olyan témában hogy ennél a telefonnál megoldható e a vezeték nélküli töltés?
-
Tityahome
aktív tag
Ha valaki szeretné hogy minden értesítés jelenjen meg a zárképernyőn akkor töltse le a cm lockert...nem fog csalódni!
-
Tityahome
aktív tag
Jött már meg valakinek hivatalos frissítés? Nekem ma jelezte a telefon! B199. Bár gondolom jött másnak is csak elsiklottam felette mivel nem olvasom minden nap a fórumot!
[ Szerkesztve ]
-
Tityahome
aktív tag
válasz Gstyler #10171 üzenetére
Ha szükséged van az adatkorlát menüre, vagy akár másnak akkor itt a megoldás!!!
Az áruházból telepíteni kell az activity launchert-azon belül a minden tevékenységet választani-azon belül megkeresni a beállítások menüt-majd ott megkeresni az adathasználat menüt és nyomva tartani. Ekkor fel ajánlja hogy parancsikon létrehozása az asztalon és már kész is! Utána eltávolítható az activity launcher de az ikon ott marad az asztalon ami így is működik! -
Tityahome
aktív tag
válasz szaboi6512 #10181 üzenetére
Akkor használd az alatta lévő Quickshorcutmaker-t. Azzal is meg lehet csinálni. Hátha az működik 6.0 alatt is.
-
Tityahome
aktív tag
válasz sredna #10450 üzenetére
Szia! Próbálj meg jelszónak négy darab nullát beütni vagy pedig az 1234 is mehet egy próbaként. Ha nem sikerül akkor töröld a kapcsolatok közül az eszközt teljesen és próbálj újra kapcsolódni hozzá. Nekem is van ilyenem és működik szóval mennie kell. Egyébként ez az eszköz egyszerre csak egy kapcsolatot tud kezelni de gondolom ezt tudod mivel írtad hogy nincs rajta más.
-
Tityahome
aktív tag
A válasz nem neked szólt sajnos hanem sredna bluetooth eszközéhez de neked esetleg azt tudnám javasolni hogy a beállítások hely hozzáférés résznél a hely üzemmódnál kapcsolj nagy pontosságra...egy próbát megér. Vagy próbálj egy újraindítást...lehet valami bennragadt a háttérben és amiatt vacakol. Nekem is volt már hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Tityahome
aktív tag
Helló! Akinek volt olyan problémája hogy 6-osra frissítés után nem jelezte a facebook messenger az üzeneteket annak megoldódott végül? És ha igen akkor hogyan? Már kerestem a fórumon de nem találtam rá megoldást. Egyedül a play szolgáltatások frissítését nem próbáltam még ki de nem gondolom hogy az befolyásolná.
-
Tityahome
aktív tag
Jól látom hogy az áruházban már nincs olyan opció hogy ne frissüljenek az alkalmazások automatikusan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest