- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Szia nekem csak 1 DB Micro sim megy bele az tudja 2G a 3G a 4G ma használtam a 4G mindent nem taltam második Sim foglalatot.
Nekem volt Lenovoba Dual SIM-es a Beállítások megjelentek, az amelyikbe nem volt beletéve SIM az halványan jelent meg..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
azka79
aktív tag
Szia,
Nekem független a telefon
Akinek ilyen telefonja az mondja már meg nekem a frankót:
- a micro sim foglalatba rakott kártya csak 2G-t tud? Nem 2G/3G/4G
- a micro sim foglalat az 1. foglalat? Igen
- a nano sim foglalatba rakott kártya 2G/3G/4G-t tud? 2G
- a kettős kártyabeállításokat hol találom? Lehet hogy csak akkor jelenik meg, ha mindkét kártya benne van?
Beállítások/Dupla kártya kezelése, nekem most 1 sim van benne +microSD és akkor is látom ezt a beállítást. -
törölt tag
HA dual SIM (lenne), akkor benne van a menüben a 2 SIM kezelés az első menüpontban. Ők azt mondták, hogy dual vagy csak az oldalon volt úgy kiírva? Mert nem ritka a ctrl+c és ctrl+v.
Szerk.:
Most látom a weboldalon kiemelve, hogy dual SIM. Érdekes. Nálam is dual verzió volt és ott figyelt a SIM menü. Függetlenül attól, hogy hány SIM van benne.Lefotóznád a 2 slot foglalatot?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest