Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
válasz egabi71 #6499 üzenetére
Azon már túl vagyok.Valamint azért is írtam,hogy a kártya mindenhol,minden formában működik,mert én személy szerint már ennyi küzdés után,kicsit kizártam,hogy a kártya okozná a hibát.De természetesen nem tudnám megmondani,hogy mi. A telefonban is tudok,mind a kártyáról másolni,illetve mind a kártyára másolni.
-
egabi71
aktív tag
válasz Morzsibácsi #6498 üzenetére
Probáld meg a teloval formázni
-
AT-AT
csendes tag
A beszámoló lapot hogy kell kitölteni? Hogy írjam rá az adatokat, ha ez csak egy sima PDF dokumentum? Vagy ez csak egy példa, hogy milyen adatokat kell leírni?
Bocsánat a buta kérdésért.Ha az élet citromot ad, edd meg. Hidd el, nagyon finom.
-
egabi71
aktív tag
válasz Morzsibácsi #6495 üzenetére
Szia,milyen a memo kártya,mert normálisan csak class10 müködik
-
Morzsibácsi
tag
Sziasztok! Kb 1 hete van nekem is ilyen telefonom.Tmobil,függő. Maximálisan meg vagyok vele elégedve.Nem volt még Huawei telefonom,de nagyon pozitívak az első benyomásaim.Gyors,nem szaggat,nem recseg,jól bírja az akksi.Egypár beállítási kérdésem lett volna,de mivel elolvastam az összefoglalót,és visszaolvastam mind a kb 6500 hozzászólást,ezért egy dolgon kívül mindenre megtaláltam a választ,sőt nagyon sok újdonságot is megtudtam itt a fórumon. Ami kérdésem maradt az is le van írva az összefoglalóban,de én akármit csinálok nem működik. Nem tudom beállítani,hogy Sd kártya legyen az alapértelmezett mentési hely. Tudom,hol kell beállítani,tudom,hogy utána újra kell indítani,de bármit csinálok vele,csak a telefon memóriájába hajlandó menteni. A kártya kifogástalan,felismeri,kezeli a telefon. Felismeri kezeli a HiSuit is. Tudok rá írni,törölni.Tehát nem értem. Már próbáltam,hogy a telefont választottam ki....hátha valami. De akkor is oda mentett. Valaki találkozott már ilyennel? Itt a visszaolvasás során egy felhasználónak volt még ugyanez a gondja,de Ő nem kapott választ. Gondoltam hátha azóta van új a nap alatt.Köszönöm!
-
Trooper82
senior tag
Egymás után két hívásnál fordult elő, hogy egyszer csak elnémult a telefon hívás közben, a másik fél hallott engem, én őt nem. A másik fél nem kapcsolta ki a mikrofont. Amikor másodszor csinálta kihangosítottam, ott sem volt hang. Szóval szerintem nem hangszóró hiba lehet. De akkor mi lehet? Más tapasztalt ilyen jelenséget?
[ Szerkesztve ]
-
robi0531
csendes újonc
Megkaptam a beszámolólapot, de frissítés az nem jött Kezd már nagyon tele lenni a hócipőm....
-
Borg76
tag
Megérkezett a beszámolólap
[ Szerkesztve ]
-
MelindaP8L
csendes újonc
válasz bubus66 #6478 üzenetére
Sajna nincs bluetooth eszközöm...
Kipróbáltam (poénból) kolléganőm Win Phone-jával, párosítani sikerül, de utána azt írja nem lehet kommunikálni az eszközzel, viszont smart lock-ként hozza fel a beállítást (???).
Megbízható eszközöknek 3 példát hoz fel, bluetooth óra, autós rendszer, NFC matrica az autós dokkolón... Lehetséges hibának hozza fel, hogy ha az eszköz egy másik telefonnal van párosítva, akkor azon a készüléken ki kell kapcsolni a bluetooth-t, tehát másik telefonnal nem lehet feloldani.
Ha valakinek van okosórája, igazán tesztelhetné.... -
tkonya
aktív tag
Kipróbáltam a hangvezérlésen belül a gyorshívást, nagyszerűen működik...csak emlékezni kell, hogyan is mentettük el a hívni kívánt emberkének a nevét 😃
Motorola Edge 30 Fusion
-
pleti
csendes tag
válasz bubus66 #6480 üzenetére
Ja! Szuper! Bocsánat, rosszul értettem. Azt hittem be tudjátok állítani, csak működni nem működik. Még egy kérdés felmerült bennem. A nexus 4-en stock androidban ki lehetett tűzni egy adott alkalmazást a képernyőre ha kóddal volt védve a telefon. Én ezt nagyon hiányoltam ebből a készülékből mikor megvettem. Azt hittem ez minden Lollipop-os készülékben benne van. A marshmallow-ban sem lesz benne?
-
bubus66
nagyúr
Az a probléma direk ezért lesz jelentve... Sőt én már meg is tettem a jelentést...........
Van benne olyan, hogy Képernyőzár Jelszavak.....
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
pleti
csendes tag
válasz bubus66 #6478 üzenetére
Én akárhogy keresem, nem találok smart lock beállítási lehetőséget. Egyedül ahol Látom, az a beállítások-biztonság-megbízható alkalmazások és azon belül van egy Smart Lock. De itt se megbízható eszközt, se megbízható arcot, se semmit nem tudok állítani. Rossz helyen keresem? Képernyőzár pin kóddal védve.
-
bubus66
nagyúr
Ugyan az mint a másiké...
(#6472) MelindaP8L
Az Intelligens Feloldást próbáltad??? A bluetooth-osat? Mert nekem nem sikerült igaz csak pin-nel meg jelszóval próbáltam
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Borg76
tag
Valakinek kamera tapasztalat 6.0 teszt alatt ? Nekem a sötétben készült képek gyengébbnek tűnnek, bár a leden mókoltak valamit mert időben villan, ennek ellenére még így se olyan jó az eredmény. Ha érintő fókusz+expo van beállítva, hiába érintem bárhol, középen marad a gyűrü.
[ Szerkesztve ]
-
tkonya
aktív tag
válasz MelindaP8L #6472 üzenetére
Én csak azt írtam le, amit a pdf-ben olvastam 😃 Vasárnap majd akkor megy levél a fut.hu@huawei.com címre😃
Motorola Edge 30 Fusion
-
Pug
veterán
válasz MelindaP8L #6467 üzenetére
Köszi a tippet, én is leszedtem, most megy már a szivárvány összes színe.
-
törölt tag
Nekem pl, alapból tudja a kéket facebooknál, engem az zavar de nagyon, hogy az akksi amikor merűl nem villog pirosan, csak dob egy üzenetet hogy töltsem. Pedig ezt a P7 és G8 készülékeim alapból tudják és pirosan villognak!
[ Szerkesztve ]
-
AT-AT
csendes tag
Az észrevételeket hova kell küldeni? A fut.hu@huawei.com-ra küldtem, de nem vagyok benne biztos, hogy ide kell, mert nem írtak semmit.
Vagy nem is jeleznek vissza, ha küldök?Ha az élet citromot ad, edd meg. Hidd el, nagyon finom.
-
alberttt
tag
válasz MelindaP8L #6462 üzenetére
Amelyik telefon csak egy színű ledet tud, az miért villog egy színnel mindenre amikor kell, piros, zöld, kék, lila helyett? (Ez is csak költői volt. )
-
erik365
senior tag
válasz MelindaP8L #6462 üzenetére
Nekem pl a Skype kéket villog.
Más alkalmazásnál még nem láttam kéket.1.4 T-jet M32
-
alberttt
tag
válasz MelindaP8L #6459 üzenetére
Igen, valószínű a fehér. Több programban a fehér ledet kiválasztva villogott csak, a többi színnél nem. A Whatsapp beleírta a programba biztos ami biztos alapon ezt a kis csalafintaságot, így annál a programnál megoldható. Találkoztam már több programmal, többek között sms programoknál, ahol csak a fehér és a sárga villogott, a többi színt nem jelenítette meg, nem is jelzett sehogyan a led.
-
eisento
addikt
valaki arulja mar el mi a f@szt csinaljak ennek a tepedelem szarnak hogy amit leszedtem a telefonnal mp3-akat at akarom rakni a telefonban levo sd kartyara miert nem rakja at? egy mappat kb 2 perc alatt hozott letre. faszert kell igy megbonyolitani,
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Na úgy látom, hogy XDA-n már nem bírták ki, és feltöltötték a beta romot. Letöltése és telepítése csak saját felelősségre, már csak azért is, mert az alapértelmezett helyet kínára fogja megváltoztatni.
-
atomka78
tag
Sziasztok.lehet tudni hogy mikorra várható mindenkinek a 6.0 .mert lemaradtam a jelentkezésről.köszi
-
denis.p
tag
Az email érkezést hogy kell beállítani, hogy jelezzen?
-
alberttt
tag
válasz z00mhead #6452 üzenetére
Azért nem villog, mert a romban nincs megoldva, hogy ha egy program értesítési led színét a telefon nem tudja megjeleníteni, akkor helyettesítse más színnel. A telefon nem tudja a lila ledet, ezért nem villog a viber értesítéseknél. Nem csak a vibernél gond ez, mert más programoknál sem működik, ha nem szereti a telefon a program által megadott értesítési led színét. Ez hiba, méghozzá a rom hibája! Tesztelők jelezhetik!
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz MelindaP8L #6444 üzenetére
Nálad jó én pl arra gondoltam, hogy "már" helyette "mar" megy el, meg a küldőnél is az marad az üzenetbe.
(#6448) Redome86
Na ez az amivel nem szoktam foglalkozni, ha éhes akkor adok neki enni.
Most a 6.0-val fogak de csak a teszt időszak alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Redome86
tag
válasz MelindaP8L #6435 üzenetére
Most működik, köszi! Át kellett állítani a hangot, mert valamiért nem tetszett neki az alapértelmezett... :/
Más:
kinek mi a tapasztalata merülés-ügyileg? Nagyjából mennyi idő alatt áll be az aksi? Hétfőn állt üzembe a telefon, jelenleg úgy állunk, hogy 11 környékén vettem le a töltőről és most áll 80%-on. Folyamatos wifi mellett, kb. 10 perc telefon és egy kis messenger. Ez így reális? Vagy még tesztel engem a telefon?Köszi!
"Nem tudom, hogy kell képernyőképet küldeni..." "Semmi baj. A billentyűzetet látod?"
-
tkonya
aktív tag
Nálam, bár most elég sokat nyomkodtam, 18 óra, 5:02 kijelzőidővel. Gondolom, amikor majd normálba fogom használni ez is visszaáll az eddigiekre. Nekem a lényeg, hogy kevesebb ne legyen
Viszont egy hiba előjött...
Otthon bekapcsolt wifinél, egyszer csak nem volt hálózat, hiába kapcsoltam ki és be csak a telefon újraindítása után volt ismét wifim. Gondoltam az otthoni router xarakodik, de itt a cégnél is megismételte ezt. Ismét csak a telefon ki és bekapcsolásával lett újra wifi hálózat. Mindezt full wifi térerő kijelzése mellett. Igaz úgy van beállítva, hogy alvó módba se működjön, de lollipop alatt is így használtam, de ott nem volt gond.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
TCr
veterán
válasz MelindaP8L #6444 üzenetére
Az akksi készenléti ideje nem nőtt az új Androiddal?
Vagy túl naiv kérdés ez?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
MelindaP8L
csendes újonc
válasz bubus66 #6443 üzenetére
Karakterkódolási hiba nálam nem jött elő, helyette volt recsegés, de most megszűnt. Előbbit azért beleírom én is. Végül is vasárnap estig van időnk nyúzni...
Igen-igen a százalék nekem is tetszik, bár mindig idegeskedek, mert olyan, mint egy visszaszámláló és ugye valljuk be, a lite-nak nem az akksi az erőssége.
Tetszik, hogy javították a szövegszínt, így végre látom is a pin kódomat, amikor beütöm.
Bővítették a ne zavarj beállításait, ami kifejezetten jól sikerült és végre ki lehet tenni állapotjelző sávba. -
bubus66
nagyúr
válasz MelindaP8L #6441 üzenetére
Nálam se volt eddig gond, a karakterkódolás továbbra se jó azonkívül a SmartLock de jelezve lett eddig ezt vettem észtre.
Lásd töltéshang ja az mondjuk jól sikerül igaz kaptunk helyette, "Bekapcsoló hang kikapcsolást"
azt is lehetne írni majd nekik, hogy lehessen kikapcsolni.
Nekem pl az teszik benne, hogy alapból benne van az akkumulátor % kijelző és az, hogy meglenítheted az ikonba is a %-ok
(#6442) James67
Képzel csúcskategóriás telefonnál sem villog mondjuk a lenovon nincs rajta gyárilag a viber??? Ha emlékeim nem csalnak..
[ Szerkesztve ]
-
MelindaP8L
csendes újonc
válasz bubus66 #6440 üzenetére
Igen, tegnap kaptam. Nálam eddig semmi bug, (smart lock hiányát leszámítva) nálad?
Érezhetően gyorsabb, vannak dolgok, apróságok, amik tetszenek benne, viszont olyan is, ami idegesítően felesleges. Lásd töltéshang... eddig nem volt, most meg még csak ki sem kapcsolható. De ez az én rigolyám... Hiányzik a külön állítható rendszer hangerő. Sms visszahívás korrektül működik, bár mire rájöttem a beállításra elküldtem vagy 6-ot Antutu nekem is 29500 körüli.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz MelindaP8L #6439 üzenetére
Igen én is azt mondom hogy mi köze a ROM-nak ahhoz hogy az viber jelez-e vagy sem. Play áruház és lehet írni a szerkesztőnek..
Neked is 6.0 van fent?
Eddig megvagy vele elégedve?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz MelindaP8L #6437 üzenetére
Nem a a viberbe kellene annak lenni?
Az fb-re meg nemtudok meg oldás mert az a legelső szemét ami a kukába köt ki.
[ Szerkesztve ]
-
rustee
csendes tag
Hali!
Aki feltette a 6.0-àt ès vibert hasznàl megtudnà mondani, hogy javìtottàk-e a led jelzès hiànyàt? -
Redome86
tag
válasz MelindaP8L #6430 üzenetére
Ez megvolt, köszi Be is állítottam értesítési hangot, de továbbra is csak rezzen egyet és villan a LED
"Nem tudom, hogy kell képernyőképet küldeni..." "Semmi baj. A billentyűzetet látod?"
-
Redome86
tag
Ebben tudtok nekem segíteni?
Még új vagyok kütyüvel, úgyhogy előre is elnézést, ha túl triviális a kérdésem.
Hol tudok hangot beállítani az alkalmazások értesítéséhez? És az mitől lehet, hogy facebook nem ad hangot, csak az értesítési LED villog?Köszönöm!
-
TCr
veterán
A telefon dobozában van (csak futólag láttam, nem igazán néztem meg, kiskönyvet sem nyitottam még ki) 2 db kis kör alakú átlátszó fólia-szerűség.
Az mi célt szolgál?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
válasz MelindaP8L #6425 üzenetére
Köszönöm, közben rátaláltam a Nillkin Super Frosted hátlapra és megrendeltem innen egy fehéret, ez volt a legszimpatikusabb.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
MelindaP8L
csendes újonc
-
retroid
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz DjShockh89 #6420 üzenetére
Akkor az, hogy a laptopon mentsd le az összes képem meg mindent formázd meg az SD kártyát majd tedd be a telefonba és nézd meg, hogy látja e. Csak egy vagy kettő képet másolj vissza
-
TCr
veterán
Használ innen valaki az alábbi tokok közül valamelyiket a telefonjához, van esetleg személyes tapasztalat?
Vettem hozzá tegnap sima egyszerű szilikon "tokot", de nem vagyok vele 100%-osan megelégedve, passzol rá, de a jobb oldali gomboknál kissé lifeg.
(#6420) DjShockh89
Első körben ments le róla mindent a gépre, csak a biztonság kedvéért.
A többit meg majd megírják a tapasztalt mobilos szakik.[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
válasz DjShockh89 #6418 üzenetére
Ha kiveszed a kártyát és beteszed egy notebookba mondjuk, akkor sem látszanak a képek?
-
DjShockh89
tag
Üdv,!
Különös problémával álok elétek!Konkrétan a párom telefonjáról az összes Camera fotó eltünt!A mentési hely a microsd kártyára van helyezve ami egy 8GB-s Verbatim kártya...eddig ilyen probléma nem volt!!!
Mitől lehet ez az egész jelenség?! -
TCr
veterán
válasz bubus66 #6356 üzenetére
Köszönöm az üdvözlést!
A Fogarasi úti Tesco-ban lévő OlcsoGSM-től vettem, itt számolták be emberi áron a G6-omat, amit hiába hirdettem több felületen is.Egyelőre nagyon tetszik.
A frissítő azt mondja, hogy nincs frissítés, ez az aktuális verzió:
ALE-L21C432B170Ez a rendes hivatalos, jelenlegi verzió?
-
retroid
senior tag
válasz kgabor6263 #6402 üzenetére
Nekem se jött mêg meg.... Várni kell....
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
tkonya
aktív tag
válasz bubus66 #6407 üzenetére
6.0 van fent.
Telefonomon nincs állandó adatkapcsolat, csak ha én akarom😃
Szépen írom a tapasztalatokat, ezért tesztelek 😃
Nem csináltam fr-t, mert így is nagyszerűen működik a telefon, ezt a két hibát leszámítva. Kék t hálózata miatt kell a 2g, mert a cégnél még ebben az esetben is van hogy csak segélyhívás van. Ez viszont nem telefonfüggő, mert más kék t-s is szív ottbent ezzel. Nálunk egyébként is "legendásan jó" a kék t hálózata. Telefon két simes, gyárilag független.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
bubus66
nagyúr
Te neked 6.0 van fent?
Én meg most beszéltem olyannal akinek szintén ilyen problémája, volt az 5.0.1-nél és feltette a 6.0 és megoldódott a gondja, pedig gondolta már, hogy SIM kártyát cserél.. Igaz csak akkor mikor telepítés után csinált egy FR az egabi71 nem csinált FR a 6.0 telepítésnél és kristály tisztán hallani és ő is ugyan úgy van a másik félel.
a 6.0 csak akkor tudod fix 2G-re ha kikapcsolod az adat forgalmat.
Én kényszerből használom a 2G-n nem azért mert (mert elakarom kerülni a nemzetközi hívást) de nekem se 3G se 4G nem csinálja.
Írd meg nekik aztán meg látjuk, tesztelsz akkor meg kell írni azért adták ki.
[ Szerkesztve ]
-
tkonya
aktív tag
válasz bubus66 #6405 üzenetére
Na most topikot visszaolvasva, többeknél meg volt ez a hiba 6.0 előtt is. A telefonom fix 2g-re van állítva, 4g-t csak akkor használom ha netezek. Mind a melóhelyemen, mind itthon ezzel kapcsolatban a helyzet ugyanaz. Ráadásul az egyik helyszin belváros közeli, a másik a széle. Nem tudom mitől van, de jelen van.
Motorola Edge 30 Fusion
-
-
bubus66
nagyúr
válasz maaniac #6399 üzenetére
Azt tudjuk hogy az 5.0.1-ben benne van de a 6.0-ról volt szó
(#6400) kgabor6263
Dual SIM-es a tied? Meg leírták, itt a fórumon is meg az facebookon is hogy hogyan lehet
Frissítések/Legfrissebb teljes csomag letöltése ALE-L21C432B524-FULL 1,53 GB
[ Szerkesztve ]
-
Redome86
tag
Sziasztok!
Még új vagyok kütyüvel, úgyhogy előre is elnézést, ha túl triviális a kérdésem.
Hol tudok hangot beállítani az alkalmazások értesítéséhez? És az mitől lehet, hogy facebook nem ad hangot, csak az értesítési LED villog?Köszönöm!
-
válasz kgabor6263 #6400 üzenetére
Türelem rózsát terem, ugyanis nem egyszerre adják ki, hanem szépen adagolják kifelé pont azért, hogy egyfelől ne legyen túlterhelve a szerver, másfelől meg ha valami gixer lenne a frissítés alatt, akkor csak egy kis része megy tönkre (újraflasshelés megoldja), ugyanis akkor le tudnák állítani a további károsodás elkerülés érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.