Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

laaceee98
tag
A közösségi médiát kioffoltam, nem érdekel, többet árt, mint használ. A YouTube-ot tegyük fel megoldom böngészőből, ahogy írtad. 2 érintéssel több, túlélem. Gmail dettó.
Viszont a Play áruház ugrott, és sok alkalmazás nem elérhető biztonságosan máshonnan.
KH OTP stb. ebank gáz, mert az ilyen dolgokat meg pláne nem csinálja az ember, csak 1000%-ig megbízható alkalmazással. Ráadásul manapság háromszor annyiba telik gépről belépni SMS megerősítéssel, meg a többi hercehurcával a bankba, mint a mobilon egy ujjlenyomattal.
Sőt, én használok olyan szakmai (növényvédelmi) appokat, adatbázisokat, amik csak a Play-ről érhetők el és frissíthetők, kvázi munkaeszközként, amiket maximum 300 oldalas tizenezer ft-os könyvekkel tudok "helyettesíteni". Had ne mondjam, miért az ingyenes, folyamatosan frissülő adatbázist használom, amit a zsebemben tudok hordani.
Biztos nem soroltam fel mindent egyébként, és amúgy tényleg nagyon belejöttem a Huawei-be, szeretem ezt a készüléket, viszont csak a márkahűség miatt nem vennék GMS nélküli telefont. Nem azért, mert ne tudnék vele mindent megoldani így-vagy úgy, hanem mert 150-200-250 ezer forintért még nem én akarom rászenvedni kérdéses forrásokból az egyébként tényleg fontos alkalmazásokat, szolgáltatásokat. Hozzáteszem, ha 100-ezer lenne egy P50 nyilván átgondolná az ember, de akkor sem biztos, hogy megvenném. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
 - HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest