Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
philoxenia #18521 üzenetére
Köszi! Akkor a max 2 óra már kevésnek tűnik. Vannak még ilyen huawei szerviz napok ahol olcsón cserélik? Utánanézek amint lesz időm
-
mexel
veterán
válasz
philoxenia #18519 üzenetére
Értem. De most a kérdés hogy amit írtam időket az jó vagy nem?
tudom hogy egy idő múlva esetleg nem lesz akksi hozzá, de ha jobb nem lesz sokkal akkor nem költök rá feleslegesen. -
mexel
veterán
válasz
philoxenia #18517 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Hogyhogy még érdemes? Nem inkább már érdemes?
Akkor ez a képernyőidő kevés? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #18511 üzenetére
+1
-
ZoleeWolf
tag
válasz
philoxenia #18511 üzenetére
Én is ennél a verziónál tartok.
-
gegekutas
aktív tag
válasz
philoxenia #18494 üzenetére
Néha, kézbe veszem, hát nagyon aprónak tűnik.
-
minilego
senior tag
válasz
philoxenia #18475 üzenetére
-
liba1
tag
válasz
philoxenia #18470 üzenetére
Nem hiszem...
-
minilego
senior tag
válasz
philoxenia #18465 üzenetére
Kemeny
-
minilego
senior tag
válasz
philoxenia #18463 üzenetére
Jó kis készülék
-
anonymus89
addikt
válasz
philoxenia #18447 üzenetére
Igen ez a csend és a tétlenség engem felőrölne az tuti....
Nem ehhez vagyok szokva. -
Caldera
senior tag
válasz
philoxenia #18428 üzenetére
Ezt a szerviz tudja megmondani. De mivel gyári technológiát használnak, gondolom igen. A hátlapot ugye körbe ragasztó tartja. Ha a ragasztót cserélik, és normálisan rápréselik a hátlapot, akkor a gyári új összeszereléskori állapotot kellene kapni.
-
gulyasa
őstag
válasz
philoxenia #18394 üzenetére
Mint azt már a kezdetektől tudjuk, ez így működik a Huawei "elosztási" rendszerében.
Amíg az a készülék csoport, amihez a te telefonod is tartozik, nem aktualizálódik, addig nem fogja jelezni, hogy van frissebb.
Az is lehet, hogy a legközelebbinél én kerülök a sor végére. -
FirstAndroid
tag
válasz
philoxenia #18390 üzenetére
Kellett volna neki kábé 3 hét, hogy megismerje a felhasználói szokásokat?
-
FirstAndroid
tag
válasz
philoxenia #18384 üzenetére
[kép] Nálam ilyen most.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #18383 üzenetére
-
FirstAndroid
tag
válasz
philoxenia #18364 üzenetére
Enegriatakarékos módban vagyok. Mit tudok még állítani? Köszi.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #18376 üzenetére
Egy újabb kártya , köszi de nem kell még egy kártya ,van már annyi így is ...
DonDragonka
, szomorúan olvasom. Így felejtős akkor a Huawei smartwatch.
-
FirstAndroid
tag
válasz
philoxenia #18354 üzenetére
2 hete véletlenül 9-ről frissült 10-re, azóta mint a nyeletlen fejsze a vízben, úgy merül. Ma is 3 órája vettem le és 2 percet telefonáltam, nem is nyomkodtam, merült 10%-ot. Előtte ilyen nem volt. Kamerával sem vagyok elégedett. Este vagy hétvégén megy is vissza rá a 9! Még a 8-as, amivel kijött, volt a legjobb...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #18360 üzenetére
Nekem is ez a dilemmám... Jövőben ha cserélnem kell bajban leszek... Xiaomi legvégső esetben , megfogadtam , hogy Samsung soha többet , de az A52s az tetszik. De ott van még a Zenfone 8 (pro) , Realme gt master ( Explorer) edition , Realme 5G telefonok. Ezek tetszenek jelenleg. Jah és a Sony új telefonjai szintén bejönnek: Xperia 5 III vagy ilyesmi a megnevezése.
-
thami
tag
válasz
philoxenia #18354 üzenetére
Köszönöm! Nézegetem a sima P30-at is mert használtan egy az áruk de nem tudok dönteni egyelőre
-
anonymus89
addikt
válasz
philoxenia #18338 üzenetére
Szóval majdnem egy síkban van a kijelzővel es a kamerával a marked armor kisebb védelmet nyújt.
Köszi -
kory24
őstag
válasz
philoxenia #18245 üzenetére
Na ja.
Csak ha az ő rendszerük mást mutat, mint az app az szívás.
Mert postán szoktam bekuldeni....
Na de remélhetőleg csak nem lesz már baja... :) -
válasz
philoxenia #18217 üzenetére
Akkor kopogd le, mert szerencsésnek mondhatod magad ilyen szempontból.
-
válasz
philoxenia #18215 üzenetére
Viszont az IPS-nek vagy 2 nagyon jó előnye az OLED-del szemben.
- Nem ég be a kijelző, vagy ha be is ég, nem tartósan(Nekem az LG V20 QuantumIPS kijelző beégett 1év után, többek szerint ez a kijelző fajta így sikerült)
- Az UV sugárzás nem teszi tökre pixeleket! -
depmod
aktív tag
válasz
philoxenia #18150 üzenetére
Újonnan telepített rendszernél is eszi az akkut, kikapcsolva is merul, semmit nem találtam, ami szoftveres gondra utalja. Android 10, most 9, mindegy, appok alig, és úgyis merül.
Számomra az jelzeserteku, hogy kikapcsolva is merül, jobban, mint régen használat közben. Ez van, kifogott rajtam a technika. Lehet valahol elszivarog a Kraft, nem tudom, de nem is az én dolgom lenne kideriteni... Na mindegy estére off, és ha reggelre kuka, akkor lesz egy köröm megint, vagy a falhoz vágom
-
depmod
aktív tag
válasz
philoxenia #18130 üzenetére
ha az enyém ilyen diagramot adna, nagyon boldog lennék.
gegekutas: próbáltam, igen, merül úgy is. Szervizben SIM nélkül volt, de ott akkut cseréltek csak, amint készen volt, hoztam el. Írtam nekik, de semmi válasz, kezdek kicsit gyanakodni lassan, habár próbálok optimizmussal állni a kérdéshez...
-
pedrobike
aktív tag
válasz
philoxenia #18128 üzenetére
sokkicióccóöccá
-
pedrobike
aktív tag
válasz
philoxenia #18126 üzenetére
rendben, dw azért egy biztonsági frissítés csak rá férne.. na mindegy... majd lesz valami 😃
-
depmod
aktív tag
válasz
philoxenia #18100 üzenetére
Lehet, nem tudom.
Mult heten gyorstolton volt, lehet ez kiakasztotta? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #18071 üzenetére
Ezért se értem ezt az állandó sírást az Update miatt
Mintha valami világmegváltó akármi jönne a telefonra.
-
Bferibörs
addikt
válasz
philoxenia #18071 üzenetére
Nekem p30p-re jött meg, annyi apró gebasz volt vele,hogy kénytelen voltam gyári vissza állítást csinálni,attól megszűnt, komolyabb változást én sem tapasztaltam, ami sokaknag gondot jelent,hogy a volte kapcsoló eltűnt,nem minden szolgáltatónál, de független készülékeknél is.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
philoxenia #18069 üzenetére
pedig jó lett volna...
-
válasz
philoxenia #17989 üzenetére
Javasolt kerülni.
Rotyi: Igen, se ha netán lefagy az AoD kezelő, akkor fixen egyhelyben maradhat a megjelenített infó. Bár szerencsére ilyenről nem nagyon hallani.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
philoxenia #17989 üzenetére
Az AOD változtatja a helyét néhány pixellel.
-
FirstAndroid
tag
válasz
philoxenia #17976 üzenetére
Esélyes, hogy nem kell. Meg bankolni sem fog. Fotózás, képnézegetés, messenger, viber, ilyesmikre kéne csak. Max 50-60 ropiért. Benézek Huawei-hez is akkor.
-
FirstAndroid
tag
válasz
philoxenia #17973 üzenetére
Samu helyett mit vegyen az egyszeri user az őseinek első okostelefonnak, hogy ne kívánják a pokolba érte és üzembiztosan menjen a készülék?
-
F.B.I.
veterán
válasz
philoxenia #17958 üzenetére
Nullára.
-
válasz
philoxenia #17944 üzenetére
Nekem anno a kijelzővel együtt cseréltek akkut is. Azt mondta a szervizes,hogy a kijelzőt akkuval cserélik, mert gyárilag egybe van szerelve
-
zsoltip
őstag
válasz
philoxenia #17944 üzenetére
S ha nem Huawei, hanem egyszerűbb helyet választanék, ami olcsóbb, mit ajánlanátok?
-
törölt tag
válasz
philoxenia #17936 üzenetére
Nekem azt hiszem, a 628-as, de céges volt, vissza kellett adni. Az első saját a Nokia 6150-es, még megvan és működik is.
-
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #17936 üzenetére
Nekem meg az Erzsike! Felejthetetlen volt
-
Rotyi
aktív tag
válasz
philoxenia #17932 üzenetére
Ericsson GH688 óta meg van az összes készülékem, 1 Nokia 5210 kivételével az is elveszett.
Minden készüléket annyi ideig használunk, hogy soha nem gondolkodom az eladásban. -
Rotyi
aktív tag
válasz
philoxenia #17930 üzenetére
Hát ennek nem szabadna kérdésnek lennie szerintem
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
philoxenia #17925 üzenetére
Próbáld meg így
[youtube] -
anonymus89
addikt
válasz
philoxenia #17894 üzenetére
Az igen szép üzemidő, okosórával?
Miket kapcsolsz ki estére? -
válasz
philoxenia #17882 üzenetére
Nekem sosem melegedett töltés közben a csati. A Pepcóban vettem az i11-hez textilszövetes kábelt, az melegszik ha a huawei supercharge töltöm, a gyári kábel viszont nem melegszik
-
kp78
addikt
válasz
philoxenia #17882 üzenetére
Szintén
[link] -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
philoxenia #17879 üzenetére
Tudom valahol állítani hogy töltsön?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
philoxenia #17877 üzenetére
Igen gyári supercharge töltővel.
-
kazan23
aktív tag
válasz
philoxenia #17806 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
philoxenia #17794 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
A feleségem P20 Pro-ja tegnap jelzette a .185-öt.
-
kp78
addikt
válasz
philoxenia #16969 üzenetére
10.0-val szerintem eltűnt...
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16812 üzenetére
Ott a fotós topic. Már csak az automata HDR miatt is jobb a képek dinamikája. 🤷🏻♂️
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
philoxenia #16782 üzenetére
Valószínűleg olyan témát használsz, ami nem teljesen működik az EMUI 10-el.
-
gulyasa
őstag
válasz
Ez azért nézhet így ki, mert fehérek a betűk is, mint a háttér.
Átmenetileg kapcsold ki a sötét módot, amíg beállítod, amit kell, aztán visszakapcsolhatod.
Egyébként előfordulnak még ilyen hibák a sötét mód alatt, de már egyre kevesebb.Szerk.: Viszont annyiban furcsa a te eseted, mivel én is sötét módban használom a telefont és az a rész is rendesen jelenik meg, fekete háttér előtt fehér-szürke betűk...
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
Wipe Cache?
-
ratobi
senior tag
válasz
Hűha..
És sötét módban használom.Vagy ha témát váltasz?
Amúgy a kapcsolók alatt van. -
válasz
Ez úgy baráti
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16741 üzenetére
Így van, 3 pont ki van emelve. 1x 3x 5x.
-
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #16657 üzenetére
Nekem is töküres volt az a könyvtár, de ahogy átmásoltam bele a fájlokat, akkor meglátta. Lehet, hogy más beállításom volt rossz, nem tudom.
-
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #16655 üzenetére
Meg van a megoldás, elég eszement megoldás szerintem: a Music könyvtárba kell másolni a fájlokat. Kösz, hogy próbáltál segíteni.
-
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #16653 üzenetére
Ez így sem megy sajnos. Csak az a hang kerül be a "Zene a készüléken" kategóriába, amelyiket "Értesítési hangnak" kiválasztottam. és az lesz a Gmail, valamint az Üzenetek hangja is egyúttal
Át kéne valahogy másolnom a Hangok közé a mobilon a megfelelő hangokat, hogy lássa -
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #16650 üzenetére
Azt megtaláltam, de csak csengőhang és üzenethang között tud különbséget tenni... Más hangot szeretnék adni a Gmailnek, és az SMS-nek. Valahogy meg kellene "mutatnom", hogy ott vannak a hangok a mobilon, mert nem látja.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
philoxenia #16629 üzenetére
+1
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16617 üzenetére
-
Anya11
csendes tag
válasz
philoxenia #16611 üzenetére
Akkor várom türelmesen, köszi
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #16608 üzenetére
Éjfélkor fekete macska égetés kimaradt
-
Krisz0418
őstag
válasz
philoxenia #16601 üzenetére
Én is élek, meloba kell tölteni inkább. Itthon alig
-
válasz
philoxenia #16546 üzenetére
Visszakeresve, 2017.10.20-tól már csak hálózatfüggetlenül lehetne árulni a készülékeket... Voltak olyan készülékek, amiket már korábban sim lock nélkül árult a telekom, de ugyan azon modelből előfordult sim lock-os is...
-
válasz
philoxenia #16543 üzenetére
ahogy mondod...elvileg...gyakorlatilag a telenor meg a vodafone hálózatfüggőbe árul még mindig sok készüléket.
A telekom még a határozat kihirdetése elött elkezdte árulni a hálózati zár mentes készülékeket. -
válasz
philoxenia #16537 üzenetére
Az más...
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16502 üzenetére
Hát, mindegy, eddig is offolva volt, mert semmire sem jó, főleg a Drive mellett.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16500 üzenetére
De közben updatelgeti magát mint a SwiftKey.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16309 üzenetére
A HMD nem a Foxconn része?
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16244 üzenetére
Gondoltam erre én is. Lehet, hogy majd csak kicseréltetem a szervizben az aksit és még 1 évet kibír ez bőven. Szolgáltató váltáson is gondolkodom már egy ideje.
-
válasz
philoxenia #16204 üzenetére
erről volt pedig szó, meg a témaösszefoglalóban is benne van, hogy a kiadás első két hetében az aktivált eszközök 1%-a kapja csak meg, a következő 2 hétben a 25%, utána lévő két hétben a maradék 50%-a, majd végül a összes maradék... ha jól emlékszem... és ebből a 4szer2hétből jön ki a maximális 8hét
-
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #16204 üzenetére
Nekem - itt nem részletezendő okok miatt - átmenetileg egy másik mobilban van a kártyám, de szeretném, ha frissítene a (két SIM, független) P20 Pro, mert vissza fogok hozzá térni.
Szerintetek a kártya hiánya meggátolja a frissítést?
-
válasz
philoxenia #16139 üzenetére
Az szép... úgy látszik a lista végén va a telód
nekünk már lassan 1-2 hónapja ez a verzió van fent... Ez csak egy márciusi android biztonsági javítás a leírás szerint...
-
piocasember
tag
válasz
philoxenia #16040 üzenetére
Két hete vettem a telefont. Megnyugtatlak, nálam is szörnyű (a szörnyű erős időzőjelben a Samsungokhoz és Xiaomikhoz képest) az akkuidő, pedig korábban volt már p20 prom és akkor sokkal jobb volt, úgyhogy szerintem is a frissítés rontja le.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #16037 üzenetére
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
philoxenia #15948 üzenetére
Google Drive!
-
Jani90
csendes tag
válasz
philoxenia #15896 üzenetére
RR rommal nem volt annyira rossz szerintem. Kicsi, könnyű teló volt.
-
Jani90
csendes tag
válasz
philoxenia #15891 üzenetére
Ha a fülemhez teszem akkor is kb 1/4 a hangereje mint az alsónak. Sajnos nincs 1 ismerősnek se ilyen ugyhogy nem tudok viszonyítani hogy jó e vagy halkabb mint lennie kellene.
-
válasz
philoxenia #15891 üzenetére
YT
Valami hasonlóra gondoltál? -
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #15809 üzenetére
Többször előfordult a magyar bírósági gyakorlatban, hogy az ítélkező bíró nem szívesen, de tudomásul vette és figyelembe vette a rögzített hanganyagot. Munkaügyi per is volt ilyen, amikor például valaki felvette, hogy a munkáltatója megfenyegette, menjen bele a "közös megegyezésbe". Én fölöslegesen soha nem használom, de van az az eset, amikor jól jöhet. (Nekem még nem volt ilyen
)
-
válasz
philoxenia #15807 üzenetére
Egy ismerősömet úgymond szépen és udvariasan elzavarták a rendőrségről, mikor a szomszédja veszélyesen megfenyegette telefonon,amit fel is vett. Megmutatta a rendőrségen a felvett hívást, a nyomozó tudomásul vette, de mivel nem volt hallható a felvételen a tájékoztatás a hívás rögzítéséről, így nem tudják bizonyítékként átvenni, így ügy sem lett belőle, mert nem tudtak más nyomon elindulni. Ennyit a jogos/nem jogos hívásrögzítésről.
A másik eset a feleségemmel esett meg.Fel is vettük a hívást. A Providentet hívta fel,tájékoztatták a hívás rögzítésről, a hívás azonosítószámáról. Elég alpári módon beszélt vele ügyintéző, panaszt tett a feleségem,elküldte a felvétel másolatát, de mivel nem találták a hangfelvételt azon a számon(mondván eltűnt),amin a hívás tárolva volt(elvileg),így nem indítottak belső vizsgálatot. Panaszt tett a Adatvédelmi hatóságnál, ők is ugyan azt állapították meg, hogy azon a azonosítószámon nem volt hívás rögzítve,pedig nekik is el lett küldve a felvétel.
Erről az egészről ennyit. Jog ide vagy oda, nem a polgárokat védik sok esetben, sőt, hiába ad lehetőséget bizonyos dolgokra , nem fogadják el vagy tudomást sem vesznek róla a hatóságok, hogy a polgár jogosan járt el a jog alkalmazásával.
-
andor80
senior tag
válasz
philoxenia #15690 üzenetére
Erre nem kell link hidd el EIS így működik.
aAnual kamera nem tudom támogatott e P20 pron p30pron használom mert ott is csak azzal van stabilizálás 4K alatt.Pattintsd fel kapcsold be az eist a beállításaiban 4Knál és indítsd el a felvételt.Minden linknél jobban fogja demonstrálni amit ítt írok meg a srácok ezerszer előttem. -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
philoxenia #15687 üzenetére
De te nem a 8mp-s lencsével videózól alapból, hanem a 40-essel! Csak akkor hogyha rányomsz video közben a 3x-os nagyításra,olyankor lehet látni, hogy működik az optikai stabilizálás. De csak ott! Ha nem nagyítasz bele (3x-os vagy fölötte), akkor nincs optikai stabilizátor, csak elektronikus. Ugyanez van fényképeknél is: ha 3x-os fölött nagyítasz, akkor jó fényviszonyok mellett van optikai stabi, alatta nem lesz ezzel a telefonnal sosem (a 40mp-es szenzorral).
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #15683 üzenetére
Mit kell kombinálni?
Leírtam világosan mi a probléma.
Nagyon elbeszélünk egymás mellett. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #15663 üzenetére
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #15663 üzenetére
Ha így van , akkor miért csak 30fps-nél van "zoom" , 60fps-nél miért nem "zoomol" ?
Ha ugyanaz a lencse állításod szerint. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #15646 üzenetére
Nálam is háromféle van , de nem ez volt a problémám.
Miért zoomol alapba a 30fps-nél ( erre jön rá a 1x/2x/3x zoom) , míg 60fps-nél nem. Jah és nem lehet kikapcsolni se... Miért nincs képstabilizátor 60 fps-nél míg 30-nàl van -
törölt tag
válasz
philoxenia #15488 üzenetére
OK, csak a Play zavart be.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
philoxenia #15465 üzenetére
Én a jövőt illetően értem.
Nyilván szeretném minél tovább a P20Pro-t használni , de ez se örök életű.
Mindesetre az árakkal kapcsolatos gondolatom fenntartom. -
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #15405 üzenetére
Nem lehet, hogy csak a Vodkafon tolja az arcunkba ezt a VOLTE kijelzést? Végtelenül boldog lennék, ha el lehetne onnan tüntetni
a notch miatt amúgy is kevés hely miatt.
Megjegyzem, vodán nincs is ilyen "VOLTE Hívások" opció, mint ami a te képernyőképeden látszik, hanem egyszer csak, minden figyelmeztetés nélkül megjelent. Eltüntethetetlenül... -
Bferibörs
addikt
válasz
philoxenia #15330 üzenetére
Én megszoktam a szemvédelmet,minden ezközömön használom, a fényerő pedig gyári automatikus. 4 dioptriás az olvasó szemüvegem amúgy.
-
janosibaja
őstag
válasz
philoxenia #15332 üzenetére
Hát jó
. Feladom.
-
válasz
philoxenia #15332 üzenetére
-
Sumptuous
senior tag
válasz
philoxenia #15319 üzenetére
Ennek az elsőnek amúgy mi értelme? Ha rövid a kábel, akkor azzal a plusz 30cm-el is rövid lesz.. nem? Arról nem is beszélve, hogy ennyiért simán lehet venni 2m-es drótot is.. Kizártnak tartom hogy erre a héten 16 embernek volt szüksége, ennyiért.. vagy ha igen, akkor lehet megtaláltak egy piaci rést..
(#15318) WhiteWalker : Nem tudom, mit néz. Viszont az olyan apk fájlokat, amik régiek, vagy már telepítve vannak, felajánlja szemétnek. Lehet magától is törli. De nem értem, mert azt írtad, egyik napról a másikra lesz oda az apk. Ez a funkció meg két hetes intervallumal dolgozik.
Sőt, nekem 119 nap.. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest