Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #18405 üzenetére
Mentés nélkül nem könnyű
Mindenesetre megoldódott , tehát szoftveres hiba volt.Szerviz szerint alaplap hiba .. Ühüm
ülj le egyes
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #18403 üzenetére
Nem hinném hogy olyan baja lenne , amit otthon ne lehetne orvosolni.
Valszeg valami Windows anomália és együttható lesz.Jobb gomb a képen ismeretlenként jelölt usb-re , majd hardver eltávolítása? Majd refresh és új hardver keresés?
Netán Hisuite reinstall install? <----- majd egy regedit átvizsgálás , mert millió helyre beírja magát. -
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #18402 üzenetére
Így sem megy... Irány a szerviz, amiből már csak egy van Budapesten.
-
N.otorious
senior tag
válasz
janosibaja #18400 üzenetére
Rakd fel a hisuitot, próbáld ki másik számítógépen
-
anonymus89
addikt
válasz
janosibaja #18311 üzenetére
Persze hisz ezt írja: "Indítsa el a folyamatot az MKB Mobilalkalmazás Főoldalán a „Bankkártyák” panelről vagy a „Bankkártyák”/”Kártya részletek” menüpontjából.Válassza ki a digitalizálni kívánt kártyát és nyomjon a „Hozzáadás a Mobiflizetéshez” gombra."
ergo Te mondog meg melyiket szeretnéd digitalizálni
más: lehet még valahol gyári szilikon tokot szerezni?
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #18310 üzenetére
Kicsit kaotikus a dolog, mert lejjebb meg ezt olvasom:
"Hány fizikai kártya digitalizálható az alkalmazásban?
Valamennyi saját névre szóló fizikai kártya, amennyiben azok státusza aktív, de fizetésre mindig csak a mobilfizetésre kijelölt kártya használható."Ha ezt a mondatot nézem, akkor a hitelkártya is mehet...
-
kabalababa
tag
válasz
janosibaja #18308 üzenetére
Ez nem jó?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #18301 üzenetére
Curve / Revolut , aztán mehet alá bármilyen kártya .
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Ha jól tudom a K&H app használható bármelyik bank ügyfeleként, abban lévő kártyákat én hozzáadtam a Google Payhez és azt hasznánlom.
-
kory24
őstag
válasz
Kérdés melyik banknál van a kártyád.
Amiről én tudok (mert nekem van és használom):
Erste működik a saját Mobil Pay alkalmazásával, de 26-tól már Google Pay app-al is.
CIB már megy Google Pay app-al
OTP működik Simple-el.Illetve Curve "megy" Google Pay app-al és Curve alá bármelyik bank kártyája betehető (erste,otp,cib is)
Nyílván más bankok kártyáival is van mód, de azokat nem ismerem, nincs tapasztalatom.
-
kory24
őstag
válasz
janosibaja #18175 üzenetére
Rendszergazda fiók :)
-
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #18170 üzenetére
HiSuite telepítve van a gépeden?
Egy jó ideje már úgy működik a dolog, hogy a telefon csatlakoztatásakor a telefonon és a PC-n is el kell indulnia a HiSuite-nak, ekkor a telefonon kiír egy sok számjegyű kódot, amit be kell gépelned a PC-n a csatlakozáshoz. És csak ezután tudsz böngészni a PC-s HiSuite-al a telefonodon, fájlokat másolni/mozgatni, üzeneteket, híváslistát menedzselni, stb. -
válasz
janosibaja #18170 üzenetére
Szia! Milyen OS-en nem megy?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
janosibaja #17937 üzenetére
Nem csoda, rákerestem.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
janosibaja #17937 üzenetére
-
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #17920 üzenetére
Egyébként - ha jól emlékszem - az Android 7-ben szűnt meg a "végtelen kijelző" lehetőség, tehát nem mostanság volt (és így természetesen a P20 szériában sem volt eleve ilyen).
-
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #17918 üzenetére
A beállításokban biztos nincs ilyen, mert aktívból alvó módra váltásnál max. 10 perc késleltetés lehet, "végtelen"-t nem lehet beállítani.
-
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #17908 üzenetére
Hosszú hdmi megoldja a távolságot
-
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #17899 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom, sima hdmi-type c vel használtam egy időben
-
Tommee
aktív tag
válasz
janosibaja #17901 üzenetére
Ilyen kábelem van: [link]
Ilyen a dokkolóm: [link]
Dokkolót AliExpress-ről érdemes nézni olcsón vagy itthon nem tudom milyet érdemes. Előnye persze hogy lehet tölteni mellette, de ilyenkor eléggé melegszik a telefon és a dokkoló is. Mondjuk én kb alis áron vettem enyémet használtan.Előző hozzászólót cáfolom
Működik vezeték nélkül és kábellel is a tükrözés és a desktop mode is p20 pro esetén! -
Tommee
aktív tag
válasz
janosibaja #17899 üzenetére
Működik a dolog. Van sima type c hdmi kábelem és dokkolóm is, mindkettő működik.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
janosibaja #17875 üzenetére
Sziasztok! Tegnap megfigyeltem, hogy töltőre dugva a kábel a telefon felöl szinte forró egy jó negyed órát, utána vissza hül. Másnál is ilyen, mert eddig nekem ez nem tünt fel..
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #17874 üzenetére
Azért kérdezem itt, mert a családtag mobilján nem vágja le Dóri a hangokat, s a Waze fórum sem hallott a problémáról. Készülékspecifikusnak tűnik.
-
ratobi
senior tag
válasz
janosibaja #17834 üzenetére
Nem.
-
ratobi
senior tag
válasz
janosibaja #17832 üzenetére
A Nova beállítások között, ki lehet választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett indító. Én így használom.
-
ratobi
senior tag
válasz
janosibaja #17830 üzenetére
Hát én nova-t használok ennek érdekében.. 😀
-
Repsol600
addikt
válasz
janosibaja #17254 üzenetére
Köszönöm.
Viszont nekem csak futárral jó, nem tudom így fogadnak-e telót. Majd megkérdezem ha lehet akkor ide fogom küldeni. -
vidaila
senior tag
válasz
janosibaja #17225 üzenetére
Hol ha szabad tudni?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #17139 üzenetére
Semmi gond , ez csak beszélgetés.
Én továbbra se aggódom. -
gegekutas
aktív tag
válasz
janosibaja #17110 üzenetére
Nagyon kétértelmű, többször elolvasva,mintha visszamenőleg akarnának google mentessé tenni bennünket.Akkor nem véletlenül erőltetik ránk az AppGaleryt?Most már, nem hogy frissítést nem kapunk,de örüljünk,hogy a jelenlegi formájában még működik a telefonunk?
-
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #16711 üzenetére
Beállítások - Főképernyő és háttér - Lépésszám megjelenítése (Android/EMUI 10).
-
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #16658 üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy .nomedia fajlt tettél oda valamikor? Biztos ami biztos, fájlkezelővel nézd át a rejtett fájlokat
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
janosibaja #16656 üzenetére
Nekem az a könyvtár üres."Kowalsky" könyvtárból és "Download" könyvtárból is feladja a zenéket...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
janosibaja #16654 üzenetére
Zenelejátszóval szoktad azt a hangot hallgatni? Szerintem onnan veszi a listát.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
janosibaja #16652 üzenetére
Értesítések-Gmail-Hang-Zene a készüléken....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
janosibaja #16649 üzenetére
Fordítva működik. Jelöld ki a hangot és ott találod opcióként, hogy mihez társíthatod.
-
Karcsi1964
tag
válasz
janosibaja #16587 üzenetére
Ebben a cikkben van a link:
https://huaweiblog.hu/igy-aktivalhatod-a-hivasrogzitot-emui-9-alatt/ -
ratobi
senior tag
válasz
janosibaja #16587 üzenetére
Az összefoglalóban linkelve van. Szerintem arra gondoltak..
-
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #16229 üzenetére
Én nem csináltam.
Kényelmes vagyok, a telefon meg eléggé be van lakva.
Wipe cache-t azért csináltam, az nem kerül semmibe... -
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #16229 üzenetére
Mióta megvan még sose csináltam és most sem érzem szükségét
-
törölt tag
válasz
janosibaja #16205 üzenetére
IMEI alapján megy elvileg a frissítés, legfeljebb annyi összefüggés lehet, hogy a szolgáltatók által értékesített darabok más-más kupachoz tartoznak (de ez csak az én tippem). Másik SIMmel nem fog hamarabb jönni.
-
bikkamokka
tag
válasz
janosibaja #15968 üzenetére
Gondolkozom rajta... Élőben még nem láttam.
Amin még gondolkozom: Sony Xperia 1 II
Ez még csak gondokozás. Semmi olyan telefont nem látok, amire azt mondanám, hogy kompromisszum nélkül megvenném. Pedig választék van bőven. -
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #15859 üzenetére
Az Áruház frissítését (is) a Google Play Services intézi automatikusan, azt meg nem lehet kikapcsolni.
De ha mondjuk ledúrod a telefonról az egész Google szolgáltatásokat és helyette átállsz a Huawei-féle AppGalery-re, akkor máris nem fogsz kapni olyan üzeneteket.
Eltart egy ideig, míg megtalálod az összes helyettesítő alkalmazást a Play-ről letöltött alkalmazások helyett.
Amúgy az AppGalery is tud üzengetni. -
válasz
janosibaja #15859 üzenetére
Szerintem nem lehet, az automatikus
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
janosibaja #15783 üzenetére
Egyszerűbb lenne a Google Drive szerintem. Szinkronizál PC-vel is. Ráadásul, ha telefonról törlöd a képeket, videókat, Drive-on megmarad. 1500 forint kb. havonta a 200GB tárhely, ha nem elég az alap (nyilván nem).
-
válasz
janosibaja #15783 üzenetére
Fájlkezelőből eléred a Huawei Cloud-ot...
Fájlok,alul Huawei Drive és elvileg ott kell lennie -
ADAM1337
nagyúr
válasz
janosibaja #15779 üzenetére
Oneplus-t én imádtam a rendszere miatt, nagyon gyors fürge volt, a p20 pro-m lassabb volt, de kamerában meg mérföldeket vert.
-
gegekutas
aktív tag
válasz
janosibaja #15769 üzenetére
Nézegettem én is OnePlust, ami jó az még mindig nagyon drága! Nagyon sokáig sony telefonjaim voltak, de azt nem akarok,ezért gondoltam a samura, mert még nem használtam, de ez csak a végső megoldás.Nézegelődök még, az iPhone-tól meg írtózok😁
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Én is néztem, de volt op-m anno nem volt nagy eresztés kamera terén, közép kategória teteje volt.
-
Gabesz87
veterán
válasz
janosibaja #15774 üzenetére
Jó hát ez az oldala nekem sem szimpi. Mármint a sok sznob divatmajom, aki sátrat ver a megjelenés napján a volt előtt, hogy mindig a leghamarabb magáénak tudhassa a legújabbat. Nekem nem ezért kéne. Feleségemmnek (illetve mindkettőnknek) volt előtte Lumia, volt valami Samu, régebbi droidos, de neki nem jöttek be, az Apple meg kezelhetőségben igen, ő ezt szokta meg. Az ilyen "buherálások", mint pl. gyári luncher tiltása, cseréje meg megint c sak hidegen hagynak. Nekem jó úgy a kinézete ahogy van, sosem váltogattam. Szóval számomra ez sem szempont.
OnePlus-al én is szemeztem, de k.va nagyok már azok is. Nekem a P20Pro is súlyos néha egy kézzel tartva, ágyban fekve.
No de ennyi OFF elég is lesz. -
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #15771 üzenetére
Nekem is valtanom kéne, p20p hátlapját idegállapotba ripityára törtem, megjavíttatni nem érdemes sztem, egyébként működik, csak már nem olyan stabil a készülékház és zsebben ha picit meghajlik, a Bluetooth pl elkezd szaggatni, lehet a térerő is. Megrágott alma nálam se jöhet szóba a marketingjüket utálom, mintsem a rendszert. Remélem elérhető lesz a IQOO neo 3, ígéretesnek tűnik, de a realitás sokszor más.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Én csak a vásárolt appokat bánnám...
-
Gabesz87
veterán
válasz
Én is ugyanígy voltam vele...Feleségemnek 6S-e volt, utáltam...de amióta XR van neki, valahogy megszerettem. Pedig maga az OS nem sokat változott nyilván. Inkább a gördülékenység, összeszedettség fogott meg, a frissítések szinte percre pontosan érkeznek, amikorra beharangozzák, illetve ami még nagyon megfogott, az iStyle-ban tanusított vevőközpontúság, kiszolgálás milyensége, minősége. Engem sajna csak egy valami tart vissza: az autóm csak Android Auto-t tud, ezért nem szívesen váltanék Applre-re. JÓ nem mondom, azért néha, ha keresek valamit a telóján, fel tud idegesíteni még most is
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Android fronton bezárul a kör... Ki kell jelenteni hogy az iPhone marad mint alternatíva
-
Sumptuous
senior tag
válasz
janosibaja #15578 üzenetére
Szia, korábban már írtam ide ebben a témában. [link]
Ezzel a megoldással könnyebb ki/be kapcsolgatni a különböző appokat. Ha ezzel deaktiváltad volna a launchert, akkor most elég lenne csak egy enable parancs. Viszont így, hogy az uninstall lett használva, tudomásom szerint csak az FR lehet a megoldás. -
emerzee
aktív tag
válasz
janosibaja #15407 üzenetére
Igen, osztom a véleményed. Amúgy is alig van hely odafönt. Újabb ok amiért utálom a vodkát...
-
válasz
janosibaja #15409 üzenetére
A volte ikon nem fog eltűnni a szolgáltató nevének eltűntetésével
beállítások-megjelenés-további kijelző beállítások
-
válasz
janosibaja #15407 üzenetére
A Diginél sincs kapcsoló ha jól emlékszem... a Telekomnál nincs VoLTE ikon, a Telenor és Vodánál van.
Elvileg root nélkül nem kapcsolható ki, rootolni meg bootloader nyitás hiányában nem lehet. -
hangyász2
aktív tag
válasz
janosibaja #15360 üzenetére
Szerintem pont az írta ki, hogy 0 felhasználó részére installálva lett. Azt kellene jó esetben.
WhiteWalker
EMUI 9-en az égvilágon semmilyen problémát nem okozott, azon kívül nálam, hogy megváltozott az alkalmazásváltó. DE valóban, ez haladó szint. Csak annak érdemes alapjában véve, akinek van hozzá affinitása. Egyébként én akkor szedtem le, amikor hiteles szakik írták szakmai topikban, hogy nem lesz gond, kipróbálták.
10-esen meg írtam én, hogy nem jó.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #15360 üzenetére
Szerintem a gyári launchert letiltani elég butaság , mivel elég komplex a rendszer és a gyári launcher elég sok mindennel össze van drotozva szoftveresen.
Azt jobb nem piszkálni. -
hangyász2
aktív tag
válasz
janosibaja #15357 üzenetére
Működnie kell. Az a parancs csak visszatelepít a gyárit, és utána vissza is kell váltani.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #15357 üzenetére
De az letölthető APK fájlba nem? Mármint a Google időjárás.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
janosibaja #15355 üzenetére
Akkor most már le is szedheted.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #15354 üzenetére
Elnézést a cirkuszért, sikerült visszaállítani (nem a visszaállító parancssorral), Nova-t felrakni,
-
hangyász2
aktív tag
válasz
janosibaja #15350 üzenetére
Nova kevesebbet fogyaszt, de most együtt van a kettő, és gyáritól minden engedély, hozzáférés, adat, stb. letiltva, és így sincs gond.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
janosibaja #15341 üzenetére
Leírás van az összefoglalóban a "mélyvíz szekcióban", csak ott a Hisearch a példa.
Ez a fogyasztás relatív dolog, nekem a Nováért nem kiabál, hogy sokat fogyaszt, az én szokásaimmal reggel leveszem a töltőről és másnap este kell újra feltennem. -
ZoleeWolf
tag
válasz
janosibaja #15339 üzenetére
Én még régebben megcsináltam (nem 9.1-en) nekem jelenleg csak a Nova van rajta, és azóta már többször is frissült a telefon, nem volt gond.
ADB-n keresztül lehetett az alábbi parancssorral eltávolítani:
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.huawei.android.launcher
Siker esetén a "Success" szöveg jeleneik meg.visszaállítás:
adb shell pm install-existing com.huawei.android.launcher
Na ezt még nem próbáltamA telóról egyébként nem távolítja el, csak az adott felhasználói fiókba lesz letiltva a gyári launcher.
Én egyébként csak azért tiltottam le mert a Nova és a gyári launcher alkalmazás váltója összeakadt, nem tudom, hogy ez azóta megoldódott-e, nem próbáltam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
janosibaja #15331 üzenetére
De hát a kilencben van sötét mód. A 10-ben nincs világos mód?
-
Bferibörs
addikt
válasz
janosibaja #15327 üzenetére
Nem tudom én p20p-n 9-et a p30 p- n tizest használok,szemüveggel,mindkettőn szemvédelemmel,nincs gondom a sötét móddal,sőt könnyebben olvasom.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #15327 üzenetére
Érdekes, én is szemüveget hordok munkához, olvasáshoz, de nekem kifejezetten jó a sötét háttér.
Amúgy én nem a Droid 10-et várom, hanem a havi frissítéseket nem fél év késéssel. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #14965 üzenetére
Van egy callrecords nevű mappa a Sound mappán belül a belső tárhelyen , ott keresd.
Jah kérdés viszont hogy EMUI10+ droid10 alatt fog e működni...
Sok esélyt nem látok rá (remélem tévedek) ... De azért várjátok nyugodtan az újabb verzió frissítését -
válasz
janosibaja #14963 üzenetére
nem kell... nekem is fent van és nem rootolt a telóm...
-
válasz
janosibaja #14956 üzenetére
Szia, HwRecorder... ez egy gyári hívásrögzítő, a gyári tárcsázóba épül be... További részletek a TémaÖsszefoglalóban
-
Karcsi1964
tag
válasz
janosibaja #14915 üzenetére
De a telefonon futó alkalmazás a telefon gps-ét használta, látom nem érted, hagyjuk.
-
Karcsi1964
tag
válasz
janosibaja #14913 üzenetére
Elég lett volna az okosóra alkalmazásban a helyhozzáférést letiltani, állandóan használja a gps-t, azért merült a telefon.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #14870 üzenetére
Nahát , ez tényleg meglepő.
Hatalmas piros pont a Huaweinek ismét
Én sírni fogok ha nem Huawei készülék lesz a következő telefonom , a mostani helyzetüket figyelembe véve. -
Rotyi
aktív tag
válasz
janosibaja #14857 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #14857 üzenetére
Igen , igazad van. A József körúti valóban zárva van szombaton. Ezt tévesen írtam
A harmaik a Shopmarkban lévő amit fentebb írtál.
Alkotás út , Shopmark , József körút ( szombaton zárva) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janosibaja #14855 üzenetére
Mindhárom budapesti szervizük nyitva van szombaton.
HiCare appba megtalálod őket.
De megtalálod GPS szerint is ami közelebb esik , akár vidéki akár fővárosi cím legyen.(Ááá egyszerűen imádom a Huaweit ezek miatt is )
-
Janaboy
veterán
válasz
janosibaja #13493 üzenetére
Ez nekem sem működik jól..
Megneztem a masik telom, ott se jó pedig teljesen mas android verzió.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Nekem .328 van és működik.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Az alkalmazás engedélyeknél a névjegyekhez való hozzáférés be van kapcsolva?
-
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #13328 üzenetére
Dehogynem!
Beállítások - Keresőbe: "Jelszótároló" kifejezés. -
whYz
őstag
válasz
janosibaja #13187 üzenetére
Ha median blendinget hasznalsz akkor az csokkenti a noise-t. Konkretan nagyon magas iso-val is tueles es tiszta kepet tudsz csinalni. Ennek csak annyi feltetele van, hogy amit fenykepezel ne mozogjon.
-
whYz
őstag
válasz
janosibaja #13165 üzenetére
A magasabb iso nem rontja a felbontast, raadasul magas iso-val photo stacking segitsegevel akar tisztabb kepet is tudsz csinalni mint alacsony iso-val.
-
Spet
addikt
válasz
Nem. Állítólag 800-as ISO környékét ajánlják.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Mivel a Föld forog a csillagok nem fognak neked fèlórát egy helybe állni
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz
janosibaja #13101 üzenetére
Hát, elég csak megnézni a Mobilarénás tesztfotókat... Biztos azóta javítottak rajta valamennyit, de én még sosem lőttem 40MP-en fotókat.
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #13097 üzenetére
Én is meglepodtem
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #13092 üzenetére
-
zsoltip
őstag
válasz
janosibaja #13085 üzenetére
Grad icon pack + gyári ikonok a téma sajátja helyett. Kezdetektől ezt használom. A lockscreen is tetszetősebb elrendezésű számomra.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #13006 üzenetére
Köszi, éjszaka repülőn szoktam tartani, de akkor nem ez a gond.
Régebben nagyon megszoktam Samsungon a normális AOD-ot, azt várom.
-
atosan
veterán
válasz
janosibaja #13006 üzenetére
Nekem mindig wifin van a teló éjszaka, de a frissítést manuálisra raktam. Mikor eszembe jutott ráböktem, egyszer csak bedobta. Ha a frissítésre gondolsz.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #12986 üzenetére
Köszi a választ, nem akarok offolni. Volt már master reset, akkusaru levétele, egy jó szerelő kéne, aki ért az Androidhoz is.
-
wandorka
tag
válasz
janosibaja #12986 üzenetére
Nem tudom mi lehet. Nekem sync3 van, de nem használom a hangutasítást a nagy kijelző miatt, azonban volt már egyszer, hogy csak annyit írt, hogy connect phone, pedig a bluetooth be colt kapcsolva. Végül másnapra oldódott meg, amikor reggel újra beültem. Máig mem tudom mi lehetett a gond. Néha vannak ilyen furcsaságok. Azt nem értem, hogy miért csak a hívásra nem reagál? Szerintem csak egy bug volt, ha újra előfordul, akkor indítsd újra a telefont, hátha az segít, más ötletem nekem nincs, de hátha másnak volt már ilyen és tudja a megoldást :)
-
wandorka
tag
válasz
janosibaja #12984 üzenetére
Mi a gond?
-
gulyasa
őstag
válasz
janosibaja #12942 üzenetére
Most épp valami hibát javítottak a biztonsági mentéssel és rendszer visszaállítással kapcsolatban.
Az a vicc, hogy mióta elkezdték "osztani" a P20 Pro-kra az EMUI 9.1 frissítést - amit még én sem kaptam meg -, azóta ez már a második frissítés a HiSuite-ra kb. 1 hónap alatt...
-
Thoty
senior tag
válasz
janosibaja #12925 üzenetére
A Beállítások közt a "Két kártyás beállítások" menüben tudod szerkeszteni a nevet.
-
NoOne1976
őstag
válasz
janosibaja #12817 üzenetére
Ne aggódj, nekem se talál semmit. .286-on vagyok, és a 293-at se dobja be, nemhogy a legújabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest