-
PROHARDVER!
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
pajorgergo #17561 üzenetére
Nem zavar, hogy ott van, csak felmerült most egy ütközés a GPay és a Budapest Bank app NFC fizetés rész között, lényegében a BB app NFC fizetését kicsinálja pár órával később a GPay app, ha telepítve van, ha törlöm a GPay appot, akkor meg egyáltalán nem működik a BB NFC fizetés hiába van az NFC fizetésben oda állítva.
Szept. 12-én telepítettem sajnos a GPay appot és azóta megkergült a BB app. NFC része.
Az Erste Bank mobil appja is fenn van, és azzal nincs gond, ha arra állítom a fizetést, azzal tudok fizetni folyamatosan a GPay telepítésétől vagy törlésétől független, és ebből már kiderülhetett, hogy BB és Erste B. mobilfizetést használok felváltva.A 9.1 azért van fenn, mert nekem a HiSuite és a telefon is ezt írja legújabb verziónak, és tavaly hiába csináltam már teljes telefon törlést Recoveryből, akkor sem jön új verzió...
Megmondom őszintén annyira nem is bánom, hogy 9.1-em van, mert tökéletesen megy majdnem 2 éve, és az alap akkuval majdnem 2 napot bír készenlétben, keveset nyomkodva. Januárig garis, de lehet akkut sem cseréltetek így, hogy ennyit bír még a 9.1-el.
Maximum a 10-es érdekelne, ha feltennék újat, de a 11-est semmiképpen sem, minden ismerősöm szidja, azért mert önállósítja magát pár dologban, és a usernek nincs "beleszólása".
Szóval, mivel a GPay zavarja össze a BB NFC részét, ezért gondoltam valahogy letakarítom teljesen a telefonról a GPay részt, és akkor hátha a BB NFC is észhez tér, és nem blokkolja a GPay.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest