Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29395 üzenetére
Ezek a beállítások nekem: készülék feloldása húzással, hozzáférés az alkalmazás zárhoz. Arc keresés közben annyit jelez, hogy üzenet érkezett és miután felismerte az arcomat így mutat előnézetet is. Valszeg itt lehetett a probléma. Kipróbáltam megy az összes csevegő app-al.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29392 üzenetére
Hmm... fura. Be van kapcsolva esetleg az arcfelismerés? Mert ott szintén be kell állítani, hogy feloldási módtól függően láthatóak legyenek az értesítések. Ha nincs bekapcsolva akkor esetleg külön-külön az alkalmazásoknál is lehet állítani, hogy a zárképernyőn jelenítsék meg az értesítéseket. Érdemes lehet ránézni, hátha más beállítás van ezeknél.
Most végigbogarásztam a beállításokat, de nem sok lehetőség van az ilyesmi testreszabásnak.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
neo-geo #29388 üzenetére
Szia a kamera app elindítása után a továbbiakra mész és kiválasztod a lassított mozgást. A kis kör ikonban kivalasztod a lassítás sebességét pl. 8x 240fps és a videód elkészítése után a visszajátszás közben egy mozgatható sávban be tudod állítani, hogy hol legyen lassitott a felvételed.
Ui: 8x lassításnál nincs korlátozás, 32x már van és itt él az automatikus inditás is.
Másik: Beállítások - értesítések - zárképernyő - mutatás (talán ez a gond)
-
neo-geo
senior tag
válasz
neo-geo #29360 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem találtam meg egyik helyen sem.
Próbáltam Én is a TC-el
de a kereső nem talált találatot, de biztos telepítve van mert azt a bill.zetet használom csak ugye nincsenek meg a szavaim, mivel nem tudom a backup mappába beilleszteni western.usr
fájlt ami tartalmazza a szavaimat -
gusthy
veterán
válasz
neo-geo #7679 üzenetére
Két dolgot mindenekelőtt érdemes megvizsgálni:
1, A telefon egyszerre max 2 bt eszközhöz képes kapcsolódni
2, Sony fülesekkel volt másnak is problémája az XDA-n, ott a Beállítások->Rendszer->Visszaállítás->Hálózati beállítások visszaállítása gomb segített.Ha még mindig fennáll a hiba, akkor nyomozzunk tovább.
-
válasz
neo-geo #5225 üzenetére
Szia,
- igen, van olyan, a témától függően változhat a helye, de egy kis mikrofont ábrázol
- lehet csökkenteni a kamera beállításaiban a felbontást, de nagy méretű képnél az e-mail kliens is rákérdez, hogy teljes méretben akarod mellékelni, vagy felkínál különböző csökkentési arányokat és azok közül lehet választani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest