Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #26308 üzenetére
Nem gondoltam, hogy kézből lőtted a képet.
Pár napja láttam az FB-n a csoportban..
Gondolom akkor max. 6-8 másodpercig készítette az éjjeli mód!
Gondolom előtte ráböktél a képernyőre hogy készítsen fénymérést?! Ha így volt és emlékszel, hogy hová "böktél" a területen,.. érdekelne..vagy teljesen automata éjjeli?
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #26210 üzenetére
Igen, én is látom, hogy mekkora különbség van egy pl.: PC-s LR és egy mobilos LR szerkesztés között.
Te profi fényképész vagy, neked kell is a PC-s utómunka, hogy ilyen gyönyörű minőséget alkothass.
Én a magam kis amatőr szintjén azt vallom, hogy egy mobilos fotózás akkor mobilos fotózás igazán, ha a "végtermék" is mobiltelefonon készül. Vagy maga a nyers kép megfelelő, vagy a telefon gyári szerkesztőjével vagy ugye erre hivatott appok segítségével állítom elő a mobilfényképet. Ha egy mobiltelefonnal készült képet PC-n szerkesztenék nekem az már egy hibrid megoldás lenne, persze tudom: soha nem lesznek ilyen minőségűek a képeim, de hát én csak hobbiból tanulom a "szakmát". -
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #22167 üzenetére
Igazán köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszettek a képek. Úgy fél éve indultam teljesen nulláról és még nagyon az elején vagyok. Ezért is örülök minden olyan érthető instrukciónak mint amit Te is leírsz számunkra.
Priviben átküldök pár Youtube linket a Snapseed-ről ha nem bánod, számomra nagyon jó video-k voltak. Nem akarom itt ezzel a témával zavarni a topiktársakat. Véleményem szerint nagyon sokoldalú és - ha kiismerted - egyszerű alkalmazás, bár elsőre bonyolultnak tűnik.
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #22155 üzenetére
Engem sem zavar, hogy írsz és mutatsz nekünk ilyeneket, ill. okítasz minket. Szép lett a szerkesztés utáni kép.
A 9-es frissítésről amúgy sem nagyon jönnek tapasztalatok, valószínűleg még kevés ember kapta meg és tette fel, ill. még gyűjtik az infokat.
Közben én is próbálok belemélyedni a témában autodidakta módon. Pont ma néztem meg videokat a Youtube-n a Snapseed szerkesztőről, az is hihetetlen mennyi mindent tud annak a kezében aki megfelelően használja. -
magicbox
senior tag
-
válasz
Bensid #21884 üzenetére
Szia,
Sok embert érdekel, amit ténykedsz, ezért érdemes lenne akár külön blogot (is) csinálnod - van rá célirányos szekció a fórumon -, ott egyben lenne minden, nem kellene külön és egymástól távol eső hozzászólásokat összeszedni innen, ha valaki összességében kíváncsi az általad leírtakra.
Ide attól persze továbbra is betehetnéd, vagy belinkelnéd, de a blog linkjét a topik összefoglalójába is egyszerűbb lenne betenni. -
golyós
addikt
válasz
Bensid #21792 üzenetére
Jó lett a kép, tetszik.
Nekem továbbra is annyi a gondom a telefonnal, hogy mint írtad is, utómunkával szuper képek készülnek, de simán előkapva, csípőből tüzelve rengetegszer elvérzik, értékelhetetlen képeket produkál.
Hétvégén is próbáltam egy jó témát fényképezni: csillámos telefontokon "játszott" a fény a alról kapott szines ledről kapott színekkel, hát se pro, se automata módban nem tudtam használható képet csinálni.
Pro módban érthetetlen módon,- kikapcsolt vaku mellett - állandóan bekapcsolta a vakut, így teljesen más kép jött létre. Ha éjszakai módban próbáltam akkor meg értelem szerűen kivilágosította a képet, pedig pont úgy lett volna jó, hogy sötét a háttér, az előtérben a telefontokon csillog a led tükröződése, a háttérben meg látszik a falon a led.
Hát sehogy nem lett jó.
Vagy sötét, vagy világos lett a kép, elveszett az eredeti lényege. -
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #21792 üzenetére
Én is köszönöm a részletes leirásodat. Ha lenne kedved még további képekhez és leirásokhoz nagyon jó lenne, pl. portré. Milyen okosságok vannak a készítéséhez, mire kell figyelni..? (Pont tegnap vettem egy Huawei tripodot állványnak, h fixen álljon a kamera)
Az utómunkálatokat mobilon vagy PC-n végezted és milyen programmal ha meg lehet kérdezni? -
törölt tag
válasz
Bensid #21347 üzenetére
Jol van gyerekek, kiboritottam a kavet igy reggel meg leesetem a szekrol.
Irsz a sracnak, hogy ismeros a neve, valaszol, hogy igen ott volt a temaban es volt ott egy agyhalott, aki vitazott masokkal. Aztán kiderul te voltal az. Vegem van.Na de az tényleg mar a mult, itt ne legyen harc.
-
eurolac
senior tag
-
Ricardo
titán
válasz
Bensid #21279 üzenetére
Jó kép lett.
Ha van kedved hozhatsz képet a mobil fotós topikokba is.
Van a sima mobil fotós topik Fotók, videók mobillal , ahova a telefon saját alkalmazásával készült képeket lehet tenni, amiken nincs semmiféle utólagos szerkesztés,és van a Szerkesztett és makrofotók mobillal, ami ahogy a nevében is benne van a makrók, és a szerkesztett képek otthona, és ide mehetnek a külső alkalmazással készült képek is. Mindkét topiknak van összefoglalója ahol le van írva milyen képeket lehet ott megosztani.Én személy szerint szívesen látnék több képet is tőled.
-
JDMKid
tag
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Billentyűzet ügyben hasonló a gondom nekem is.
Nálam a Huawei Swype az etalon, a P9-emen még az volt. Sajnos a fejlesztését lelőtték idén év elején, ezért a Huawei is átállt a Swiftkeyre, ami nekem egyáltalán nem jön be.
Szeretem, ha kint vannak az ékezetes betűk + a mondatvégi írásjelek is max egy swype mozdulattal elérhetők.
Ezt a Gboard már majdnem tudja mióta van magyar elrendezése is, viszont a ?-hez például 3x kell odabökni még mindig.Úgyhogy visszatértem a még innen-onnan letölthető Swype-hoz. Annyi a szépséghibája, hogy az utolsó verzióban nem állítható be ez a szellős téma, amit korábban még tudott.
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Szia!
A billentyűzetes kérdésedhez...engem is zavar a hosszan nyomogatás feleslegesen:1. megoldás: Gboard billentyűzetben be lehet állítani "magyar" kiosztást, így jobb oldalon lesznek rövid ékezetes betük. Pl.: ü, de ott is hosszan kell nyomni h ű legyen. Á; É van...
2. megoldás: régi Xperia portolt billentyűzet full kiosztást be lehet állítani, (számok+hosszú, rövid magánhagzók is) gyorsan tanul, ezen a telón és régi telóimon is használtam. megbízható! Innen tölthető a felső "Omod" jelölésűt használom:
[XDA]Valamelyik csak fog tetszeni!
-
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Azért tört neked 2x 2 leejtésből mert olyan üvegfóliákat használtál ami nem értek ki a telefon kijelzőjének a széléig.A telefon leesett valamelyik sarkára és be is tört a kijelző. Én filléres gagyi kínai pet védőket használok ami kiérnek a szélekig és vagy 15 leejtésből egyszer sem tört be a kijelző csak a védőfólia
-
zoltanbalazs
csendes tag
válasz
Bensid #20906 üzenetére
Én kB fel éve vettem egy ilyen fülest. Nekem teljesen megfelel, bár nem vagyok egy vájt fülű zenehallgató. Egész korrekt a zajszűrés is buszon, metrón én max fél hangerő felett hallgatom kicsivel. Sajnos ha bekapcsolod a zajszűrést akkor a mély hangokból elvész valamennyi. Nekem megtért ennyi pénzt mert én egy Sony Z2-ről váltottam és ahhoz is hasonló agybadugós zajszűrős füles volt amit szerettem, de sajnos azt ezzel a telefonnal nem tudtam használni.
-
válasz
Bensid #20863 üzenetére
Szia,
A frissítés konkrét verziójára már nem emlékszem pontosan, de több hónapja - közel fél éve is lehet - megkapta a jobb éjszakai módot a kamera szoftvere.
Gratula az új tulajoknak, használjátok egészséggel a készüléket!
Oldman2: Egykártyás sajnos a Mate 10 Pro mindegyik szolgáltatónál.
-
basaja
senior tag
válasz
Bensid #20863 üzenetére
Hali
Üdv a klubban. A legújabb frissítés a 157 vègződèsű. Van éjszakai felvétel, állvány nélkül, kézből kitartva is lehet frankó éjszakai fotókat lőni.Golyós: ilyen Mofi tokom van, kávébarna színben. Nagyon jó főleg, hogy a pereme az üvegfólia fölè ér, is jól védi a kijelzőt is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Xiaomi 15 BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest