-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogyishijják
újonc
válasz
Plazmacucci #15197 üzenetére
Ez így nagyon tré
Akkor minek ekkora kijelző ha az elkészült fotó csak a felét használja ki a kijelzőnek😥 -
tothjani81
senior tag
Üdv mindenki. Na megléptem és Máté 9 dől cseréltem 10 prora. Egyből kérdés ez a mindig aktív kijelző amin mindig látomnaz időt ezen nincs?
-
válasz
Hogyishijják #15196 üzenetére
Szia,
Üdv itt, 4:3 az alap, 18:9 - illetve meghatározott korábbi firmware verzióknál 16:9 - csak alacsonyabb felbontáson van.
-
válasz
Hogyishijják #15196 üzenetére
Fényképezéskor nem 4:3-ban jelenik meg?
Igen, 4:3 a szenzor és csak levágni tud belőle.
-
Hogyishijják
újonc
Üdv. Új mate tulajként
segítséget kérnék
Fotozáskor és a galériában is csak 4:3 arányban jelenik meg a kép. Van valami beállítás vagy csak 8mpixelbe képes teljes képernyős megjelenésre? -
-
-
válasz
gusthy #15183 üzenetére
De itt is alig írták néhányan, abból nem, hogy 10%-ot, de még a harmadát sem tudom kihozni.
Nem is írtam, hogy senki ne frissítsen adott módszerrel, csak annyit, hogy én így nem, mert ez valóban mindenkinek a saját döntése, várok még, majd jön OTA vagy HiSuite útján, részemről ráér még. -
gusthy
veterán
Az az alig nem annyira alig, és szerintem ha a felhasználók 10%-ánál fellép, az is gáz. Mindenesetre előtte, utána nem volt, a 142-vel meg volt, és azért a 142 fenn volt vagy egy hónapig. Persze mindenki annak megfelelően cselekszik, amik az ő preferenciái, ez, amit leírtam, a személyes véleményem.
-
válasz
RCKZSTFU #15180 üzenetére
A másik telefon biztos, hogy nem azonos feltételekkel és beállításokkal hozta ezt, mert akkor mérvadó lenne a különbség.
nem csak az alkalmazások indulása és futása számít, hanem nagyon sok más tényező is.gusthy: Nem találkoztam semmi ilyesmi problémával, pedig az első pillanattól használom a 142-est, de ahogy olvasom, nem csak én nem, sőt, fordítva, alig látok olyat, akinél igen.
-
gusthy
veterán
Ami a 142-t illeti, tényleg sokkal jobb lenne az előzőknél, ha nem lenne benne az app nyitási bug, ami viszont szerintem elég súlyos probléma.
A FullOTA problémát nem értem, a sima OTA se azt telepíti, akkor van jelentősége, ha nem az előző verzióról frissítesz, tehát nem 142-ről 145-re például. Egyenként csak annyi történik, hogy a nem változott rendszerfájlok is újból felmásolásra kerülnek, tehát picit gyorsabban kopik a háttértár. -
Köszi a válaszokat, akkor frissítem
-
válasz
zoleeno1 #15170 üzenetére
Egy hónapon pláne nem sok múlhat a biztonsági szint tekintetében, ha valaki tudatosan használja a telefont.
Én is többször frissítettem FF-el, de így a PC-s FF + HiSuite kombóval nemnem, hogy a FULL-OTA nem megy fel, mert a HiSuote sem véletlenül húzza le alapértelmezetten a teljes verziót a sima frissítéskor is.Tesus: Nem jól látod, feltétlenül érdemes frissíteni, a 137-es sokat javított a kamerán, hogy csak egy előnyt említsek a 129-hez képest, de a 142-es a korábbi 13x verzióktól is jobb, több tekintetben is.
RCKZSTFU: Nagyon sok minden számít még azokon kívül, amiket összemértek, rengeteg dolog befolyásolja, ami mindenkinél más és más (környezeti tényezők, beállítások...stb.), így csak a kijelző időt nem érdemes összehasonlítani, még úgy sem, ha a sok befolyásoló tényező közül néhányat hozzávesztek, mert az kevés az összképhez.
Ettől persze lehetséges, hogy tudsz még adott tekintetben finomítani a beállításokon olyan funkciók korlátozásával, amikre nincs szükséged. -
RCKZSTFU
csendes tag
Nézem itt az üzemidőket, hogy mindenkinek 6-8óra aktív felhasználás mellett.
Nálam akkor valami nem oké.
Aktív mobiladat,wifi valtogatva,nfc,helyinfo akkukimélőn, 3 alkalmazás automatán minden más kézin.
Jó ha van 4 nagyon max 5 óra kijelzőidőm.
Ja és van egy rakat alkalmazás ami meg sem jelenik az inditás alatt szóval nem is tudom szabályozni. -
Végül inkább vettem újat megbízható helyről
Első kérdésem : jól látom, hogy nem érdemes frissíteni 142-re? Jelenleg a 129es verzió van rajta. -
andreas49
senior tag
Köszi mindenkinek az LG G4->Mate 10 Pro váltással kapcsolatos információkat.
Nekem főleg a kamera és a navi teszi ki a használat 7-80%-át.
Valószínűleg még ma berendelek egyet.
+1* köszi a válaszokat. -
kosmoo81
tag
válasz
Roland861010 #15161 üzenetére
És pixel után?
Én évek óta szemezgetek a google mobilokkal de valahogy sose jutottam el addig anyagilag hogy be merjem vállalni 😂 -
válasz
Roland861010 #15161 üzenetére
G4, G5, P9, P10, S8. Utána kerültem ide
-
zoleeno1
veterán
Most akkor a telos FF mar kuka? Nem fog mukodni?
-
kp78
addikt
válasz
andreas49 #15154 üzenetére
Megerősítem Aryon87 kollégát.
Én is G4-ről váltottam hosszas tanakodás után, és egyelőre teljes megelégedéssel használom a Mate10Pro-t.
A kijelzőidő G4-en nekem 2 óra volt, itt 5-6 óra ugyanolyan felhasználás mellett.
Az EMUI más, mint az LG felülete, de megszokható.
Arcfelismerő feloldás nekem nagyon jól működik, ujjlenyomat olvasó szintén. -
Szia,
Magyarországon egyik szolgáltatónál sincs kétkártyás Mate 10 Pro, de más országokban van kivétel, ezért számla és/vagy jótállási jegy nélkül előfordulhat kétkártyás szolgáltatós készülék is.
kosmoo81: Aki a kétkártyásítás után szoftveresen rendbe tette a telefont, az kap(hat) OTA frissítést.
-
andreas49
senior tag
Hali,
Telefonváltás előtt állok. Leejtettem az LG G4-emet és a kamerának annyi.
Aki erről váltott Mate 10 Pro-ra, milyen tapasztalatai vannak LG G4-hez viszonyítva?
Elég sürgős lenne a váltásom, mivel 1 hét múlva megyünk üdülni. -
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #15152 üzenetére
Mifene
Nekem ilyet nem kert.
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #15144 üzenetére
Mi volt a baj vegul hogy nem akart osszejonni?
-
Roland861010
veterán
válasz
Májkülnájt #15146 üzenetére
Aki rá ér !
-
Sziasztok. Mate 10 pro dual simesbe volt/van valamelyik szolgáltatónál. Használtban gondolkodom, de nem akarok szolgáltatósat venni. Azaz ha valaki dualoskent hírdeti biztos, hogy előfizetés nélküli?
-
Májkülnájt
tag
válasz
Roland861010 #15142 üzenetére
-
válasz
Roland861010 #15144 üzenetére
Nagy küzdelem volt
-
Sly189
senior tag
válasz
Roland861010 #15142 üzenetére
Hi, 145-ben már bele rakták az AI assisted cuccokat? Független/T/Voda/Telenor a telód? SSim Dual Sim?
-
CartmanLand0
senior tag
Köszi, inkább hagyom akkor
-
válasz
CartmanLand0 #15138 üzenetére
Szia,
Maga a telefon gyári állapota visszaállítható, de minden nyom nem tüntethető el, így ha biztosra akarsz menni a gyártói jótállás tekintetében, akkor inkább ne kockáztass adott készülékkel, mert a hibalehetőség adott.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
CartmanLand0 #15138 üzenetére
Szerintem hagyd és keress másikat.
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Adott egy Mate 10 pro. Még másfél év gari van a készülékre. Az elözö tulaj rootolta, és állitolag szoftveresen van megoldva hogy dual sim-es legyen. Na most gondolom igy bukta a garancia ... vissza lehet állitani a készüléket gyári állapotra ? Vagy inkább ne foglalkozzak ezzel a telefonnal, nem érdemes ?Szeretném megvásárolni de igy picit félek.
-
marco0007
aktív tag
Ha factory resetet állítok be akkor mindenem törlődik ami a telefonon van? Illetve vissza lehet menni 142ről 137re? Köszönöm!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bandigyerek #15134 üzenetére
Nos, az is.
Nálam minden készüléknél a gyári google mail rögtön kuka és az Aqua mail pro megy a helyére... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bandigyerek #15128 üzenetére
Mit nem tud a led? Ezt most nem vágom...
A Aqua mail-ben is pinkre kevertem a beállításokban a színt és ha jön mail, akkor úgy világít villog rózsaszínben, ebből biztosan tudom, hogy csak mail jöhetett, amíg nem volt nálam a készülék, vagyis itt mitől lenne már más a beállítás híváskor, amit nem tudna a led? -
Sterilzona
senior tag
Ooo a tokomet
Elso volt hogy a mobilarenas tesztet elolvastam
De ott en nem lattam. Specifikciot meg kihagytam -
kp78
addikt
válasz
Sterilzona #15129 üzenetére
Nem tudom milyen guglid van
>>[link]
-
hacki87
senior tag
válasz
Sterilzona #15129 üzenetére
IP67-es por és víz elleni védelem
-
Sterilzona
senior tag
Most ez ip hanyas besorolasu?
Hiaba guglizom nem talalom -
bébi67
aktív tag
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni abban, hogy a Locus Map Pro útvonal rögzítése közben pár perc után leáll. Akku optimalizálása nincs egedélyezve. Indítás kéziben, mindhárom kapcsoló bekapcsolva. Az applikáció erre vonatkozó beállításai ellenőrizve, rendben. Háttértárnál lakat bezárva.
És mindig kilövi magát, vagy az Oreó teszi, nem tudom. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én sem, csak gondoltam szólók, ha ez esetleg annyira fontos.
Ha jól emlékszem, akkor ez a DRUPE volt, ami egyszerűen zsenilasian fejlődő már-már nem (csak) tárcsázó, hanem szinte mindent tudó app. De kb vagy 1 éve használtam utoljára, akkor még angol volt, azóta nem tudom hol tart, nekem bőven elég a gyári is... -
gusthy
veterán
válasz
bandigyerek #15119 üzenetére
Jah, hát ez egyéni ízlés kérdése, nekem nem tűnt fel, de kinek hogy.
-
kp78
addikt
válasz
bandigyerek #15119 üzenetére
Szerintem is gyenge, de együtt lehet vele élni.
Az LG G4-ben lévő led nappal is észrevehető, sőt még a színe is változtatható, h melyik partner milyen színnel jelezzen. -
válasz
Sterilzona #15116 üzenetére
A tűző napon biztos nem tűnne fel, hogy villog, bár (szerintem) nem is ott kell felkeltenie a figyelmet, a lakásban vagy egyéb beltéren látom (még ha nagy jelentősége nincs is számomra, mert okosórát is használok).
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Sterilzona #15118 üzenetére
Én írtam, és szerintem gyenge. Meg pici. Legalábbis az előzőekhez (note 3 neo, Honor 6) képest. Csak a Smart-tok, meg a karperec miatt nem érdekes.
-
gusthy
veterán
válasz
Sterilzona #15116 üzenetére
Ez honnan jött? Eddig nem panaszkodott rá senki.
-
Sterilzona
senior tag
Köszönöm a tok javaslatokat.
Amikor beüttem keresőbe ( ali ), mofi elsők közt volt, fain. Jó ez a szövet? Nem koszolódik nagyon ?Amúgy, tényleg gyenge az értesítő led fényereje ?
-
gusthy
veterán
válasz
Roland861010 #15111 üzenetére
Nekem ilyet nem csinált, volt 3-4mp-es kép is, a zajosságot néztem.
Pro módban azt hiszem, nem működik, csak automatán. -
gusthy
veterán
Rövid visszajelzés a 145-ről. Az AIS-t nem tudom megítélni, mert nem tudom, előtte milyen volt, de a random app indulások úgy tűnik, megszűntek.
-
D4ni
őstag
válasz
Sterilzona #15090 üzenetére
Flip okostok: S-view cover, jobb oldalt az információs sáv
Vékonyabb: Mofi
Vastagabb/ nagyobb védelmet nyújtó: Spigen, ipkaky
Tankelhárító/ önvédelmi fegyver: UAG plasma series -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
evolka #15100 üzenetére
Ez egy nagyon jó applikáció lenne, de feltelepítés után egyből szembetűnt és egyben a legidegesítőbb számomra, hogy mikrolaggolt (ami lehet/talán másnak fel sel tűnik) a készülék, holott pont emiatt dicsértem az S9-cel szemben. Letörlés után minden helyre állt, kár érte.
-------------Ha már szóba került az időjárás, most akcióban a Weather live pro, a nem normális 15 ezres ár helyett, 0 ft. [link]
Egész frankónak tűnik eddig... -
válasz
Sterilzona #15090 üzenetére
+1 MOFI
-
jézusom
addikt
Én ilyet rendeltem, de még nem ért ide. Funkcióban jó, mert kocsiban is mágnes van, meg elég sokat youtubozok, és ezt ki lehet támaszatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest