Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van olyan videó lejátszó amivel normálisan le lehet játszani mkv videót és az srt formátumú feliratot is kiválasztani hozzá?A teló semmilyen mkv-nek nem játsza le a hangját valami kodek hibát ír és a feliratot sem tudom kiválasztani ami a film mappájában van.Mx playert és a huawei beépített lejátszóját próbáltam eddig.Ötletek?
-
Nuada herceg
őstag
Üdv ismét!
Bocsánat a kérdésért, mivel már többször is volt róla szó.
De sehol sem találom, bolyongtam a menüben eleget, már meguntam.
Levettem minden feloldási védelmet. Aztán újra hozzáadtam az ujjlenyomatot, meg az arcot. És most ha felébresztem a képernyőt, csak azt mutatja, hogy mi jelzett. Pl messenger, email, de a tartalmat nem mutatja.
Hol tudom ezt átállítani, hogy mindent mutasson? Előre is köszönöm. -
Kija
aktív tag
válasz
bandigyerek #15796 üzenetére
BT fülesnél csinálja.
És ami érdekes, hogy pl P20 plus-al nem csinálja. De P7-el vagy Samsung S8-al sem. -
bandigyerek
senior tag
Túl vagyok rajta. (rohadtul örült a szomszédom
) Full basszus, telefon hangszóró kép beállítva (az jó erős) De csak buffogás van. Tücsökzene nincs. Én egy kicsit speciális eset vagyok, mert rossz a hallásom, és a hangok közül a mélyeket hallom kevésbé. Szóval ami másnak sok basszus, az nekem normál.
A zenék amiket próbáltam:
Gigi D'agostino: The Riddle
Kate Ryan: DesenchanteeAmikkel próbáltam:
Fejhallgató: Zealot B21
BT speaker: Tronsmart Element Pixie. -
D4ni
őstag
válasz
bandigyerek #15790 üzenetére
Én egyedül a Plantronics headsetemmel tudok telefonálni, mert az támogatja a hd hangot is. A többi alkalmatlan, főként ha kültéren telefonálok
-
maci25
aktív tag
válasz
Jabra easygo bt fülest használok a telefonnal és semmi panasz.
-
Kija
aktív tag
válasz
Próbálj ki bármely olyan mp3 player appot, amiben van equalizer. Kapcsold be a mélyhang kiemelést.
-
Kija
aktív tag
Hiába jött le a 145 update a bluetooth hiba megmaradt.
-
válasz
Plazmacucci #15783 üzenetére
Lehetséges.Rendszeressen rendelek aliról es általaban 1 hónap mire megérkeznek a cuccok.Most 2 hónap telt el.Remélem igazad van.
-
Kija
aktív tag
válasz
tothjani81 #15646 üzenetére
Nekem is jött ilyen...
-
-
Én május 27.-én rendeltem 2 ilyen tokot aliexpresszről kékben és feketében:
Azóta sem érkezett meg....
Vásárló védelem lejárt pár napja. Írtam az eladónak ő azt mondta keressem fel a helyi postaszolgálatot.Van rá esély megérkezzen még szerintetek?Hallottam olyanról hogy aliexpresszes cucc 3 hónapnál később ért célba -
Dictator^
veterán
A Nillkin üvegfóliának a széle másnál is buborékos?
Igaz kétszer levettem miután felraktam, mert két porszem alá ment azonnal.. -
Aki esetleg Ford Sync3-al használ(ta volna eddig) android autot, annak jó hír, hogy már van on-call képernyő hívás közben, így tudunk fogadni-letenni hívást kábeles használat esetén is. Öröm bódottág!
-
Tomtotom
senior tag
Nekem ez a tok jött meg feketében. Nem olcsó, viszont tényleg valódi bőrből van 🙂[link]
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
körömpörkölt #15773 üzenetére
No, ez mán olajbogyo....Szóval én írtam az előbbit is!....sorry
-
körömpörkölt
csendes tag
válasz
majszter99 #15732 üzenetére
Szia!
Nos, előkotortam pár oktató videót képszerkesztés témában, a NAS-on még meg van belőlük pár darab, pedig már elég régiek, valszeg véletlenül úszták meg a delete gombot.
Nos, van photoshop titok nevezetű videó 2 részes+van photoshop mesterképző oktató videó+ lightroom gyorstalpaló videó +photoshop tanfolyam+zsebkönyv+fotós könyvek Scott Kelby-től....hamár így rákapott a jó nép a fotózásra
Ha kellene, akkor jelezz rám, és dobok neked egy linket, jelszóval hozzá, hogy hozzáférj a nas-omhoz. De most megyek el, de szerintem hétvégén megoldhatjuk.Már, csak azt lenne jó tudni, hogy miért nem olajbogyó, válaszolt neked, hanem körömpörkölt??!!
Sorry, rájöttem......a gyerek laposáról vagyok, és ő valóban "körömpörkölt"....én viszont, ha átülnék az asztalihoz, mindjárt olajbogyó lennék.....vedd úgy ő válaszolt neked!!
-
jézusom
addikt
Nekem ez a fajta volt p9liteon.
Erre ragasztottam egy fém alátétet, jó volt a mágneshez, és patentül illeszkedett. Jól is nézett ki.
Ennél viszont sajnos a támasztó láb letört elég hamar, de lehet mégis ilyet veszek.
-
-
jézusom
addikt
Kinézetre nem rossz, esetleg a kilógó fém gyűrűs részbe bele lehet kötni. A telefon hátára fektetve így érdekesen felül rá, viszont maga a tok így nem kopik ilyenkor sem.
A gyűrűs megoldás elég jó, amikor kézben van, videót nézni, és a mágneses autós tartóra is jó. Külön jó, hogy a gyűrűt rá lehet akasztani a mágnes golyójára, és nem tud lehullani
Viszont mégsem tudom ajánlani a tokot. Sajnos az oldala, ahol a karbonnak kinézőgumi van, az egy nagyon lágy anyag! Semmi köze a karbonhoz, egyszerűen nem fogja a telefont
kissebb méretű telefonnál lehet, ogy jó ez a konstrukció, de itt nagyon instabil érzetem van, mint ha ki akarna hullani a tokból a telefon
Most megtartom, de nézek másikat.
-
bébi67
aktív tag
Megjött OTA-n a frissítés. Extrem Digitalos,dualsimes teló,telekom kártyával.
Megoldódott vele a Locus Map állandó pár perc utáni kilövés problémája. -
törölt tag
válasz
majszter99 #15761 üzenetére
Az egy picit más..
-
Aryon87
félisten
válasz
A pdf olvasot is atallitja? Mert nekem csak azt kell. Amolyan ejjeli mod mint az Operanal.
-
japy
őstag
válasz
Az nem is ott van és az összes szint átírja!
-
Aryon87
félisten
Sracok, tud valaki olyan olvaso alkalmazast, ami fekete alapon adja? Talaltam egy jo kis olvasnivalo regenyt, es a nyaralasra utazason olvasnek. PDF formatumban van az olvasmany..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak az ikonokat ki lehet cserélni, vagy csak téma szinten működik?
Bár már rég megvan a nova pro, de ez a gyári launcher teljesen frankó, emiatt nem váltanék. -
papelado
aktív tag
válasz
majszter99 #15712 üzenetére
-
válasz
majszter99 #15748 üzenetére
Esetleg a Forgalom használati besorolásnál tudod még ellenőrizni, hogy mi forgalmaz és mennyit, az alkalmazásokba belépve, a grafikon alatt külön szerepel az elő- és háttér forgalma is, 24 órásra átlépsz és kielemezhetők az éjszakai órák is.
Tomtotom: Adott alkalmazás javító módja nem sokat ér úgy, szerintem legalábbis.
A hosszabb intervallum, valamint az eltérő használat és megjelenítés többet ér. -
Tomtotom
senior tag
Egész éjjel nyomattam este fél 9-től reggel 10-ig az Oled tools alkalmazáson beül a beégés javító részt. Nem javult semmit, cserébe lefagyott a teló. Viszont így megvan a 12óra kijelző idő, mert még volt 15% kraft az akksiban🙂. Ja, és 100%-os fényerőn változtatja a színeket folyamatosan 🙂
-
válasz
majszter99 #15744 üzenetére
Lehet, bármelyik online alkalmazás miatt előfordulhat, úgy tudod szűkíteni a kört, hogy a hálózati alkalmazásoknál korlátozod a wifi/mobiladat elérést - fejlett módban külön a háttéradatot is lehet - egyik vagy másik alkalmazásnál külön éjszakákra és talán megmutatkozik a különbség, bár a Facebook és a Messenger elég sunyi ilyen szempontból (is)...
Plazmacucci: Én rendszeresen használom, a T-email abban van beállítva.
-
-
majszter99
tag
Azt figyeltem meg mostansag, ha este mobilnettel VAGY Wifi kapcsolattal rakom le a telot siman merül 6-8 szazalekot is, viszont ha mobilned es wifi off akkor 0%-ot merül neha max 1-et, Fogyasztot nem mutat a digarammokon, optimalizacio oke, tererö/halozat oke .145 rendszer van rajta.. lehetseges, hogy a Facebook app eszi? Vagy esetleg a sima messengert megerne levaltani lightra? Bar ezek csak szörszalhasogatasok
nagyon jo a telo, gyors is (bar az Oxygen OS gyorsabb volt, ha lehet ilyet mondani).
-
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #15741 üzenetére
Hát a sima email alkalmazást nem a gmailt. Fehér boríték.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
majszter99 #15736 üzenetére
Ami tokot hasznalok, azzal kicsit nezkesen megy bele, de lehalabb nemnizeg mozog a telo.
Ez is egy mezei kinai tok, viszont nem veszit a telo a mereteibol, kenyelmes fogni, a tok nem csuszik, es a sarkakat vedi. Elotte levo tok az 4x vedte meg a csunya esestol, csak veletlen tonkrevagtam. Plexi hatlap, vastagitott szilikon szelu volt.
-
golyós
addikt
Nincs változás sajnos. Továbbra is feldobja.
Észrevettétek, hogy a 145-ből törölték a Recoveryből a Cache törlést?
+ egy idegesítő dolog: napi szinten fényképezek a munkám miatt, minden nap közli a galéria, hogy létrehozozz nekem egy emlékalbumot a tegnapi képekből. Ki kérte?
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
majszter99 #15733 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
majszter99 #15721 üzenetére
Azert csekkold le hogy milyen fajta. Az enyem 3x-os legmentes zarral rendelkezik.
Bollizolee:
Ugyanugy maradt az ejjeli modnal, annyi kulonbseggel, hogy akkor aktivalodik, ha sok feny van (pl belvarosi fenyek). Gyenge fenyviszonynal ugyanugy a hosszu zarido ervenyesul amihez kell az allvany tovabbra is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bollizolee #15728 üzenetére
Szerintem csak bebeszélitek magatoknak, nekem a 142-vel is villám volt szinte minden, gyorsabbnak meg nem érzem. De hát nem is kell.
-
válasz
bollizolee #15728 üzenetére
A korábbi éjszakai módba integrálták bele, azóta valóban mérvadóan nagyobb fájlmérettel is dolgozik adott módban.
-
bollizolee
tag
Az új 145 ös frissítéssel érkező éjjeli fotó hol van a fényképezőben. Csak az van ami eddig is volt. Vagy azt buherálták át?. Amúgy mintha kicsit nagyobbak lennének a fényképek fájl méretei, én úgy vettem észre. És tényleg érezhetően gyorsabb lett a telefon.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Szia!
Ha érdekel a lightroom, akkor szétnézek majd, mert nekem volt(reményeim szerint van is) egy elég komoly magyar nyelvű oktató anyagom róla. Ha komolyan akarsz vele foglalkozni, akkor megpróbàlom fellelni neked."fellelni".... Lehet nem is értelmes, akkor inkább "felkutatni"
-
golyós
addikt
Pár napja a gyári email kliens levél írásnál, amikor elküldöm a levelet rákérdez, hogy mentem-e a google névjegyzékbe a címzetett. Egyrész eleve ott van, másrészt miért kérdezi meg, eddig miértnnem?
Találkoztatok vele, ki lehet ezt valahol kapcsolni? -
Aryon87
félisten
válasz
Tavaly a kinaiban vettem 1000ft-ert vizallo tokot, akkoriban meg HTC U11 volt, azt vittem a tengervizbe. A tok tokeletesen megvedte, persze elotte otthon leteszteltem a vizallosagat
Lightroomot magam tapasztaltam ki.
Mobilra ingyenes, PC-re meg egy tort verziot tettem fel.
-
magicbox
senior tag
Olyan élethelyzetbe kerültem, hogy kénytelen vagyok hívásrögzítést használni. Megvettem az ACR Pro-t, eddig hibátlan, persze mindenhol engedélyeztem, a telefon nem lövi ki, mindent szépen rögzít és gyönyörűen hallatszik a másik fél. A beállításaiban csak annyit állítottam, hogy mp3-ban rögzítsen. A felső sávban folyamatosan látszik, de nem nagyon hat meg, illeszkedik az ikonja a többihez. Ajánlott...
-
majszter99
tag
Nem rég kérdeztem de nem kaptam választ
Tud valaki vízálló tokot a telefonhoz amivel bátran lehet tengerbe vinni? Hiába vízálló, nem szorakoznék vele.Aki komolyabban űzi a Lightroomot, honnan sajátította el? A fullos verzióval dolgozik, vagy a free is jó valamire?
-
golyós
addikt
Most este végre megjött nekem is a frissítés.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Nekem is megjött a frissítés, Vodás teló 😉
Még nem tudtam ránézni a kamerára, hogy mik változtak.
Tényleg, a tömörítésen nem akarnak változtatni? Egy Samu J3 ugyanazt a képet kb. 4.1MB-ban menti, míg a Pro 1.9MB-ban. És még így is sokkal jobb a Mate ...
El sem tudom képzelni mit produkálna ha normális algoritmus lenne alatta
(Most szigorúan az automata módra gondolok, ritkán akarok pepecselni a raw-val) -
atikó
őstag
Meglepett, hogy OTA frissítés jelzett b145 mert az en telefonom az vodanonos de dual sim megcsinaltam, igy bla-l29 lett b142 legutobbi frissitessel amit a ff progival frissitgettem, de ez meg szolt hogy van update eleg erdekes, eddig miert nem szólt., na mind1, csak érdekesség ként irtam.
-
Apaxp
senior tag
Nekem csak a gyári fólia van rajta de ezt a tokot használom
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest