-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Én is raktam fel már teszt céljából egy-két romot tesztelésre.Többekközött MIUI-t is.
Na most sajna a MIUI-nak van úgye az a gyerekbetegsége,hogy nem mindegy,hogy milyen típusú a telefonon a baseband.
A MoDaCo-n olvastam,hogy állítólag ha az angol miui oldalról töltöm le a romot,nem pedig kínairól,akkor jó lesz az európai telefonokhoz is.Van valakinek ezzel tapasztalata?
Meg megkérném a hardcore magot,hogy legyen szíves nézze már meg azt,hogy a telefon beállítások nenüben a telefonról almenüben látszik-e a baseband-nál valami sorozatszám?
Az a helyzet,hogy én már nem emlékszem,hogy gyári romon ez látszodott e ez egyáltalan,vagy ott is unknown(ismeretlen) e.
Mivel volt fent a MIUI , ami persze hozta a bugot,a tárcsázóval,ami ráadásul egy idő után még az IMEI számot is elvesztette,de úgy,hogy újraindítás után sem lehetett telefonálni.Aztán Xfusion B03,de rom felrakás után már minden jó lett,annak ellenére,hogy a baseband eu-t külön flashelnem kellett volna.
Ezután felment egy újabb LewaOs amivel minden rendben.
Jobban megnézve a baseband résznél most ismeretlent ír.
Na erre lennék kíváncsi,hogy kinek mit ír erről a telefon az adott résznél.
Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged