Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien19
tag
Egy újraindítás megoldotta a problémát, azóta nem csinálta az akadásokat, és letöröltem néhány újabb alkalmazást. Köszönöm

-
alien19
tag
Sziasztok!Olyan gondom van a telóval, hogy ha böngészek a neten, vagy facebokozok és megnyomom a home gombot, a kezdőképernyőn az ikonok eltünnek, majd pár másodperc múlva visszajönnek.Kb. 2 napja csinálja ezt a drágám. Mi lehet az ok?Esetleg találkozott valaki ilyesmivel?Köszönöm

-
-
alien19
tag
Valaki használja a lebegő gombot?Nálam időnként eltűnik, majd kikapcsolom a funkciót ès vissza újra megjelenik.Ötlet?
-
alien19
tag
Melegedést tapasztaltatok? Csak neteztem, fájlokat küldtem bluetoothon, tesztelgettem.Kb fél òra után meleg volt a hátlap.Nem volt forrò de melegedett.
-
alien19
tag
Sziasztok ma megvettem én is ezt a gyönyörűséget
Eddig minden jò, gyors szép és okos
Viszont a t-nél vettem és független
Egyébként korrekt és szép képeket csinál 
-
alien19
tag
válasz
üzenetére
Ismerős az aksi mizéria
Nálam a ZTE Blade S aktív használat mellett bírja estig.Ha dolgozom (fizikai munkát végzek) és csak este használom 2-3 nap meg szokott lenni töltès nèlkül. Szóval a P7 akkuja is inkább átlagos mint rossz. De manapság ez így van, kivéve ha 3310est hasznàl az ember 
-
alien19
tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, és többek között a p7 is rajta van a listámon.Pàr kérdésem lenne.
1. Probálta valaki a komolyabb játékokat? (GTA SA, Modern combat 4 stb.)
2. Akadàs, laggolás előfordul a menüben?
3. Mennyire sérülékeny?
4. Wi-Fi, GPS megbízhatò?Köszi a válaszokat előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébkènt imádom nagyon jó telefon. Anno nekem is szóbakerült a G2, de gyorsan elhesegettem eme bűnös gondolatot