- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még alapban is futnak a háttérben gyárilag telepített alkalmazások. P7 -nél volt egy olyan program, amit én telepítettem rá, régebb óta használtam és kikapcsolt módban is rettenetesen ette az aksit. 30% -ot lazán lezabált egy éjszaka alatt, volt hogy többet is. Ráadásul a kilövés sem volt érdemben jó nála, mivel a folyamatos újraindításával is majdnem ugyan ott voltam vele. Tehát ment a kukába.
Egyébként vannak olyanok is, amik időnként bekapcsolgatják a képernyőt, jellemzően ezek háttérkezelő alkalmazások, esetleg locker -ek. Jó lenne rendesebben pucolni a Play kínálatot.
Névszerint őt használom, minden telefonon:
Google Play - Advanced Task Manager
Viszont pár CM -es cucc sem árt szerintem:
Google Play - CM SecurityEgyébként jó a P7 gyári kezelője, csak ez mint minden előre telepített, telefonhoz járó cuccnál jellemző, egy-két programot protekciósan kezel, ebből meg fakadhatnak hibák, hogy más programot is átenged, nem jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xiaomi 14T Pro 512/12GB Titan Black
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest