Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tharkoul
tag
Üdv!
A családban lévő Vodás P7 úgy néz ki, hogy részben megadta magát: egyik pillanatról a másikra csak segélyhívásra lehet használni. Ki lett próbálva másik SIM-mel, megnéztem van-e bármi hívástiltás, vissza is lett állítva gyári beállításokra, semmi nem használt. A dolog érdekessége, hogy GPS pontos, hálózati lefedettség tökéletes, ennek ellenére se WCDMA, se 3G alatt nem lehet csatlakozni a szolgáltatóhoz, bár látja őket.
Mivel mikor ez bekövetkezett, 8% körül volt a töltöttség, én arra gyanakodtam, hogy valamiképp az akkukímélő/energiatakarékossági program sérült meg és írta át a rendszert, úgy ragadt, és mivel gyári beállításokra való visszaállás azt nem bolygatja, valamint saját buildjének visszaállítása sem nullázza a telefont ilyen szinten, csak frissíti, a mellett döntöttem, hogy ha már se repülőgép üzemmód, se ilyen-olyan akkukímélő beállítás állítása nem segít, buildet váltok rajta, hátha az megoldja. Fel is került a 906, de nem változott semmi. Azonban itt kezdődnek a problémáim.
Bár feltelepül a 906, 100%-nál hibát ír ki recoveryben, majd kéri, hogy kapcsoljam ki a telefont. Miután újraindítom, tökéletesen használható a 906-os build. Igen ám, viszont mikor vissza akarok állni a korábbira, az összefoglalóban szereplő guide szerint említett 'ROLLBACK133SP01.rar' dload tartalmának telepítése közben szintén hibával leáll. Próbáltam már a 906-ot újratelepíteni többször is (természetesen előtte gyári recoveryből töröltem az adatokat), mindig errorozott 100%-nál.
Hogy tudnék visszaállni 2.3-as EMUI-ra (tehát KitKat-re), milyen lehetséges hibát vétek?
Amúgy ha valakinek van bármi ötlete, hogy mit kellene tenni a segélyhívás problémával leszámítva azt, hogy szerviz, örömmel meghallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő