- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Formázd le a kártyát SDFormatter-el ha akkor is sz*rakodik akkor én azzal a kártyával nem is biztos, hogy hozzá mernék kezdeni

-
jegenye77
addikt
válasz
fatomas673
üzenetére
Azzal csomagoltam ki.
Gépen meg totalc ommanderben próbáltam másolni vagy létrehozni a dload mappát. -
jegenye77
addikt
válasz
fatomas673
üzenetére
Csak nem engedi,hogy csináljak egy ilyen nevű mappát.
-
jegenye77
addikt
Egy kis segítség kellene!
Letöltöttem a B839-et és kicsomagoltam.
A dload mappát miért nem tudom rámásolni az sd kártyára?
Azt írja a dload könyvtár nem jött létre.
dload-ban az UPDATE-et rá tudom másolni.Úgy is jó? -
zorb
tag
Nálam nem lett jó a messenger videó
-
Cunaja
addikt
Van valakinek baidu fiókja?
-
coyote55
őstag
Még ennyi taknyos 40-50 éves sihedert...

Megszenvedtem a felrakással, mert nekem pre-rootolt Mikasa-féle B609-es volt fent előtte. Mire a rootolást kilőttem

Előtte az alap B609 boot és B609 recovery visszalapátolása bakfitty volt csupán, de a roottól leizzadtam rendesen. Wipe után nem akarta elfogadni a "háromgombost", kénytelen voltam helyi frissítéssel felrakni a B830-at. Utána nem is próbálkoztam a B839 "háromgombos" felrakással, eleve helyi frissítéssel telepítettem.
A telefon echte Vodafone-s, egyenlőre különösebb gond nincs. A Next Launchert használom már sok-sok éve, azzal kb. 1GB a szabad RAM.
Rootolásról tud valaki valamit? -
Cunaja
addikt
Felraktam a B839-et. A véleményem, lehet hogy minden működik, de ha megnyítok mindent, amit használni szoktam, rendesen akadozik.
Hiába a szabad ram, ha nincs rendesen optimalizálva.
Egyszóval, anyagnak jó lesz, de azon kívül nem.
Már szét is bontottam.
-
orbit76
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha lehetne, ezt lájkolnám. :-) Bár csak 40 vagyok, tehát én már ebben nőttem fel. Ja, és tudod, van az a fészbúk, ott lehet megtanulni lájkolni... :-D
-
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha tudnátok mi a szakmám, kinevetnétek. Nem árulom el, mert akkor felfedem magam és lehet valakinek nem tetszik, hogy átirkálom a gyári romot. Amúgy most készül a Cunaja 2 verzió. B851 és B839 mix, Zeon barátunk kérésére.
Végre lesz egy tökéletes rom.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fatomas673
üzenetére
Hiába tanultam műszerésznek, amikor végeztem még csak a Knight Riderben volt mobiltelefon...
Azóta nekem sincs közöm a szakmához...
-
fatomas673
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen! De nekem az alap szakmám is merőben eltér a mobilkomunikációtól! Amit tudok azt csak a kisérletező énem tette úgy, hogy sokszor ráfaragtam! De itt a fórumon azért van pár hozzáértő ember. Nekik külön köszönet!! Ugye tudjátok kikről van szó és nem kell őket név szerint említeni!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fatomas673
üzenetére
Várj, míg ötven leszel...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem már maradnak a kipróbált dolgok, a Tempered Glass feltételéhez is végignéztem mindent...
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673
üzenetére
Dicséret, nem látod a tapsot? Azért mert, ügyesen nyomtad a wipe-t. Megdicsértelek.

-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673
üzenetére
Te egy Zseni vagy!

-
fatomas673
tag
válasz
treck1985
üzenetére
Szerintem felteheted!
Arra figyelj, hogy mire teszed. Előfeltételek a lenyilló összefoglalóban! Nekem már fent volt a B839 pár mb-os ota frissítése, utána nyomtam egy wipe-t.és utána telepítettem három gombos módszerel!
Előtte B609 volt minden működött, de ez szerintem minden tekintetben jobb. Mondom ezt úgy, hogy egy napja sincs fent a rom!
Biztosan más vodás készülékkel rendelkezők is feltették, én is várom a véleményüket! -
ricsi8800gt
addikt
válasz
fatomas673
üzenetére
Onnan fel tette érdekes.
-
treck1985
tag
válasz
fatomas673
üzenetére
Szia. Voda függő készüléknél kellett valamit "mókolni"?
Egyik barátomnak vodás készüléke van, és már nyaggat egy ideje, hogy tegyek rá neki újabb rom-ot, mert a voda sz@rik rá... :S Én már ezt a B839et használom, de nekem független a telóm. Ez a rom már neki is ideális lenne. Előre is köszi a választ! -
ricsi8800gt
addikt
válasz
fatomas673
üzenetére
Onnan még nem de meg prosza
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
Tompie
üzenetére
Számokban annyit tudok mondani, hogy nekem jelenleg 50%-65% százalék közötti, viszont nem futtatok túl sok mindent a háttérben minimális alkalmazást engedélyeztem. Mivel 80%-ban telefonálásra és levelezésre használom. (munka miatt) Ha mást is használok akkor mikor befejeztem rábökök az optimalizálásra így rendszerint 55% környékére visszaáll.
-
Tompie
őstag
válasz
fatomas673
üzenetére

-
Tompie
őstag
válasz
Papirkutya00
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ
még esetleg a szabad RAM számokban?
Köszönöm -
ricsike1995
csendes tag
Üdv mindenki. Mi lehet a probléma, ha összes romnál, kivétel a 2.3-on, ami fent volt eddíg a telefonomon, bizonyos időközönként elkezd minden akadozni. Nem vészesen, csak kissé, de nagyon idegesít a dolog. Tudom, az összefoglalóban van GPU-s kód, de egyenlőre nem használtam. Másnál is van ilyen?
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
Tompie
üzenetére
Üdv!
Tegnap telepítettem fel a B839-et, amit linkeltem. Nálam rendesen működik minden. Kifejezettem a B830 hibáira koncentráltam, de sikerült nekik javítani a hibákat.
- Facebook és messenger videó rendesen megy, belepörgetéssel is
- Youtube videók is futnak rendesen, itt is belepörgettem, stb.
- Ébresztőóra fagyás nélkül működik
- Értesítési és egyéb hangok is rendesen állíthatók, mindig jeleznek ahogy kell
- Chrome, Firefox fagyás kihalás megszűnt, böngészőn keresztül is mennek a videók, zenék
- GPS hamar talál jelet, navigáció rendesen működik
- Kamera is megy kép és videó rögzítés egyaránt, helymeghatározással együtt is
- Magazinban az előfizetések is le lettek fordítva félig angol félig magyar de jobb mint a kínai
- Akkumulátor használat szerintem elfogadható, bár ha jól tudom kell egy kis idő még optimalizálódik
- Bluetooth kihangosítóval tökéletesen működikA rom elég gyors és gördülékeny, memóriahasználat is szerintem megfelelő.
Zeon: A rom-hoz csatolt leírásban tényleg szerepel a vendor telepítése, azonban kicsomagolás után, nincs benne külön mappa, ami tartalmazná. (szerintem csak simán mindig másolják ezt a doksit és csak a verziószámokat cserélik le benne)
u.i.: Én B623-ra húztam fel gond nélkül, előtte volt wipe.
-
fatomas673
tag
Még egy újdonság számomra, hogy játék közben bejövő hívásnál nem lép ki a játékból, hanem a felső sávban megjelenik a fogadás illetve a bontás jelzése. Ezt az eddig általam használt egyik rom sem produkálta.
Szerk: Nem csak játék közben, hanem minden alkalmazás során. Ez nálam nagy pirospont. -
fatomas673
tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
És helyi telepítésből próbáltad frissíteni?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
kicsit sok volt tegnap a hozzászólás, ezért kérdezem:
B830 van most fent?
gyári recovery?
frissítés a külső sd gyökerében lévő dload mappában?
beállítások-frissítő menüből látja a frissítést? -
ricsi8800gt
addikt
Le is formáztam az Sd-t de igy se kezdi el a 3gombos modszeres app telepítést.szikásost irja ki
-
fatomas673
tag
válasz
Tompie
üzenetére
Korábban írtam, hogy nekem minden szuperul megy a B839-n YT tökéletes, a gyári videólejátszó is minden formátumot visz" mkv, avi, stb..." hangal együtt. Nekem FB-om nincs így arról nem tudok tesztadattal szolgálni. Szerintem jól dolgoztak a fejlesztők. Ram használat képernyőképen feljebb. Az akksi merül gyorsan, de azt nem csodálom. 1-2 hét és az is remélem beáll.
-
Tompie
őstag
Akik feltették a B839-et majd írhatnának tapasztalatokat, gyorsaság, RAM, Facebook, videók stb.
Köszönöm -
jegenye77
addikt
Supersu ban van a teljes unroot.
Arra katt, újraindítás és kész az unroot.
Mehet fel az új rom (B839) ? -
fatomas673
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jogos!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48
üzenetére
azt ne feledd, hogy a B613 pre rooted rom, root mindenképpen törölve legyen, mielőtt bármit csinálsz.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48
üzenetére
ha a gyári B609 egyezik ezzel:
P7-L10V100R001C00BXXX
vagy P7-L10C900BXXX
(x helyére számok helyettesítendőek)Teljes részletes leírás 1-2 napon belül várható.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fatomas673
üzenetére
printscreen gomb aztán paint beillesztés új képként...

-
fatomas673
tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Mindegy mint írtam nem érint a hiánya.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
fatomas673
üzenetére
Abban sem volt, amit én töltöttem le.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Macipalika
üzenetére
nem kell rá várnod, épp ez a téma.
ma jött ki a hivatalos B839 rom, elvileg javították a B830 hibáit. -
zeon.hu
nagyúr
a hivatalos B839 előfeltétele:
P7-L10V100R001C00BXXX
vagy P7-L10C900BXXX
(x helyére számok helyettesítendőek)
custom romokról előtte állj vissza gyárira, root ne legyen!kizárólag külső sd kártyáról telepíthető!
a csomag tartalma:
dload\UPDATE.APP
Test\TestSoftware\vendor\hw_eu\update.appa teljes leírás megtalálható angol nyelven a letöltésben, mindenki alaposan olvassa át!
-
zeon.hu
nagyúr
olvasom, hogy vendor mappa is van a B839-ben.
aki frissít erre, ezt is tegye fel helyi frissítés menüből, de csak ha már felment előtte a B839! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673
üzenetére
asztali nézetben csak.
hozzászólás szerkesztő ablak alatt kis ablak "fájl kiválasztása", majd ok.
itt várni kell pár mp-et, majd megjelenik a feltöltött kép linkje, alatta lesz a "beillesztés" gomb. -
fatomas673
tag
Telefonon képernyőképet hogyan tudok feltölteni a fórumra? Nem vagyok gép közelében.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karl_fischer
üzenetére
írtam privátot.
elvileg igen, de én minden új kártyával így kezdem, az a biztos. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
és formáztad a kártyát?
ha nem, akkor ments le róla mindent, tedd a telóba, majd beállítások-tárhely-saját sd kártya (tehát nem a telefontárhely!)-SD kártya törlése.
ez fat32-re formázza a kártyát. -
ricsi8800gt
addikt
Az nem tudom hogy szerepet játszik e abba hogy nem akarja telepíteni az app-ot hogy volt SD kártya csere a telefonomba,Régiröl a 3 gombos dload mappábol simán ment a telepítés.Most nem B830 recoveryvel
-
zeon.hu
nagyúr
B839 letöltésben van leírás?
ha igen, valaki küldje át nekem privátban please!
menj vissza hivatalos 830-ra, és gyári recoveryre. -
vzoli1987
aktív tag
most hogy van megint official az jó ha b830 recovery megy rá a b839-re? cunaja féle b851c rom van fent csak kérdem...
-
jegenye77
addikt
B609-re mehet ez az új B839?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
fatomas673
üzenetére
FB videó milyen?
ezt ugye olvastad: "Sajnos vendor mappa nincs a csomagban, vagyis Vodafonosok óvatósan"
ez még a B830-hoz volt írva, de nyilván itt is érvényes.
FAT32 jó, amíg nem akarsz 4GB-nál nagyobb fájlokat egyben rátenni.
B839 link. ha van benne leírás, tessék elolvasni, főleg az előfeltételek miatt! -
fatomas673
tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Ne nekem!
-
Atlantisz48
őstag
válasz
fatomas673
üzenetére
Köszönöm

-
fatomas673
tag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
12781 Papírkutya00 hozzászólásánál a link!
-
Atlantisz48
őstag
válasz
fatomas673
üzenetére
Üdv!
Most szeretném én is lecserélni a ROM om, tudnál esetleg erről egy linket adni? Amúgy ez teljesen gyári? Akkor a Telekomosoknak is elérhető?
-
ricsi8800gt
addikt
SD kártya (2) van a dload mappa benne az APP és nem indul el,
Az gond lehet hogy az SD-n FAT32 van és nem NTFS -
fatomas673
tag
Jelentem alásan, hogy az új B839 nálam tökéletesen működik minden tekintetben. Korábban panaszkodtam, hogy az Mx player és a Vlc nem vitte az mkv videóformátumot, most az is tökéletes! Szabad ram 1.2-1.3 gb. Vodás függő!
Most néztem a gyári is visz minden formátumot mkv, avi hangal együtt! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zyelor
üzenetére
régebbi kép, 5 óra SOT.
B613KangVip rom, igaz, ki is volt pucolva. -
Zyelor
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Pontosan B609-es végű ROM.
Használt, nincs egy éves, családban volt, kímélő üzemmódban - gyakorlatilag csak WiFi-vel volt használva, mobilnet sose volt rajta benyomva, esetleg néha zenét hallgattak rajta

Ohh, köszi az infót, akkor majd felvarázsolom én is.3 óra SOT alatt böngésztem csomót, meg csevegő programokat használtam... A G620S-emnek is ez volt a betegsége, hogy 2-3 óra SOT után lemerült

-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Nekem a neten keresztül jött be a vírus..Semmi köze nem volt bármilyen app-hoz.A páromnak,a laptopon,nekem két telonál is csinálta.Az egyik pont p7 volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
ADB link
(összefoglalóban benne van amúgy) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
adb drivert letöltötted és az adb mappába másoltad a megfelelő fájlokat?
RSA-val ne törődj, ha már volt összekötve a géppel. amúgy megjelenik egy ablak és ott klikk.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
ez alapján járjak el recovery ügyben B830 recovery
Gyári recovery visszaállítása.
B805-B815-B817-B830
adb devices ( A telefonon engedélyezni kell a számítógép RSA ujjlenyomatát, ha még nem volt.)
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
adb reboot bootloader ( belép bootloader módba ) egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
fastboot flash recovery recovery.img ( Ha végzet, pár másodperc, finished )
fastboot reboot ( újraindul )
! Root eltüntetése. Teljes unroot vagy root eltávolítása a root alkalmazásban.( A telefonon engedélyezni kell a számítógép RSA ujjlenyomatát, ha még nem volt.) Ezt hogy értelmezzem ?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
valamit nem jól csinálsz.
(a phone unlocked azt jelenti, hogy a bootloader nyitva) -
ricsi8800gt
addikt
Nem nagyon akar össze jönni.mikor fehérképrnyő van piros betükkel azt irja ki hogy Phon unlocked.B830 recoveryt nem tudom hogy vissza e rakta,leirtak szerint csináltam.APP-telepitéskor ugyan az a kép fogad mind amit feljebb tettem be
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Egy érdekes momentumra lettem figyelmes. Az egyik írásodban azt írod, hogy B830 van fent, a másikban meg a B609 recovery-t rakod fel. Többször kértük itt Zeon és én, hogy a rom verziókat és a recovery típusait ne keverjétek. A szerencséd, hogy a P7 egy tényleg okos telefon, és a telepítést mindig a hardver diagnosztikával kezdi, szerencsére. Rakd fel a B830 recovery-t, a gyárit és menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest