- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
keselyü57 #10399 üzenetére
úgy néz ki, hogy emui alatt gyári tárcsázóval egyik sem megy, legalábbis ezt olvasom mindenhol.
próbáltam kicselezni is, hogy alapértelmezettnek a DW-t adom meg és a gyáriból indítom a hívást: bár feljön a DW megerősítője, de a hívás mégis elindul.
szóval jelen állás szerint a DW-t vagy egyéb ilyen beállítással rendelkező hívóalkalmazást kell használnod, ha mindenképpen kell a call confirm opció. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
keselyü57 #10394 üzenetére
DWContacts-ban beállítások-telefon- tárcsázás megerősítése. a letiltás idejét is be lehet állítani.
nálam működik. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #10396 üzenetére
Igen, csak B619 -re. HA jól emlékszem nem volt még 100 mega sem az OTA változat, úgyhogy csak kisebb javítások lehetnek benne. Ami viszont nem feltétlen haszontalan.
Szerk.:
B619 pedig B133 -ra épül.Bár nem szokott gond lenni az "áttelepítéssel" EMUI 3.0 -n, de fontos infó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #10393 üzenetére
OTA-n?
nálam nem volt ilyen, pedig kíváncsiságól szoktam nézni.
vagy ezt csak a 619 jelzi be?
most már én is kivárom az 5.1-et, persze a visszaállás lehetőségével.más:
lehet, hogy találtam egy bugot B613-ban:
írtam múltkor, hogy random időnként megszakad a wifi kapcsolat, ha le van zárva a képernyő.
nos, mióta átállítottam a "wifi alvó mód bekapcsolása-mindig"-re, azóta nincs ilyen gond.
viszont fontos, hogy ezután olyan alkalmazásban, aminél van hasonló beállítás (viber pl) nem szabad az eszköz beállításainak a használatára hagyatkozni, mert megszakad a kapcsolat a szerverrel.
szóval még bugnak is furcsa -
törölt tag
válasz
zeon.hu #10392 üzenetére
B619 -en jelezte be még OTA -n. Korábban.
Feltételezem ugyanaz. Ettől függetlenül az egyéb EMUI 3.0 -ba tettem, mert nálunk csak B609 -ig ment a számozás. + más FW sorra épül. Ahogy pl. a B615 is. Viszont utóbbi szerintem a legjobb FW. Gyári állapotban is.
Szerk.:
A Kang természetesen nem arra épül, mert az nem L10 ROM.Szerk.2.:
B620 nálam nem volt fent, de már nem is lesz több 4.4 -es ROM. Tehát nem tesztelt. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Pandaboy #10386 üzenetére
wakelock detector megmutatja, hogy mi és hányszor ébreszti a telefont és mennyi ideig tartja ébren.
root kell hozzá!
ha nincs, akkor a beállítások-akkumulátornál megnézheted, mi zabálja az aksit.nem találtam, csak hogy említve volt.
-
törölt tag
válasz
Pandaboy #10386 üzenetére
3 gombos ROM újratelepítés után is lehet ilyen, főleg főverzió csere után. Szoftveresen kell beállnia a fogyasztás optimalizálás miatt.
keselyü57:
Hívás megerősítő? Rögzítőre gondolsz? HA nem, akkor nem értem a kérdést.zeon.hu:
Manual -ban szerintem benne van, de korábban írtam róla az egyik hozzászólásban. Majd rákeresek, ha gép előtt leszek. -
keselyü57
tag
Sziasztok!
Hívás megerősítő apk-t tud valaki ajánlani? Szerintem az összeset kipróbáltam ami létezik, de ezen a telefonon egyik sem működik. -
törölt tag
Korábban említett B620 letöltője a "további FW -k" között frissítve az összefoglalóban.
--------
CM11 (jellegű) téma.
Képek később. -
törölt tag
Szerintem valamelyik utólag telepített codec vagy program bekavar, vagy az SD. Nálam nagyon szépen lejátsza. FHD -t csináltam és néztem vissza (most).
Pandaboy:
Néhány töltés kell, hogy beálljon az akksi. Nálam kb. 1 hét alatt állt be, akkor még nem túl aktív használattal.HA csak nem manuálisan lett beállítva az óra, akkor az FB és/vagy a google hibája. Szedd le az FB -t, töröld a Play Áruház és a Szolgáltatások frissítését, indíts újra, majd tedd vissza az FB -t. A többi automatikusan vissza frissül. Talán megoldja. HA nem, akkor tovább gondolkozunk a megoldáson.
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Fhd-ban felvett videok visszanézve nálam nagyon szaggatnak vagy egyszerűen kiírja a telefon,hogy a video nem játszható le.Több programmal is próbáltam nem csak a gyárival!PC-re másolva is ugyan ez a helyzet.Van,hogy hd-ban is szaggat de ez annyira nem jellemző.Tapasztaltatok már ilyet? -
Pandaboy
tag
Sziasztok!
Pár napja én is P7 tulaj vagyok. Nálam 1 feltöltéssel, wifi használattal 4-5 órát bír az akksi. Nálatok mennyi ideig bírja?? Reggel töltöttem fel maxra, 2 óra használat után lement 50 %-ra.
A másik hiba, hogy a Facebook alkalmazásban az órát rosszul írja ki, 2 órával kevesebbet mutat. Mi lehetne azzal kezdeni? (A FB alkalmazásban néztem, nincs olyan, hogy óra beállítás) -
vzoli1987
aktív tag
én most vmi töltési hibával szenvedek a mai napon, kikacsolt állapotban tölteném és randomba belép a fastboot-ba fehér képernyő stb..., töltsem inkább bekapcsolt állapotban? mókolva van a b609_cwm.zip féle rommal (mikesa), eddig még nem volt ilyen remélem nem hardverhiba ez!
-
törölt tag
válasz
#86973952 #10363 üzenetére
Azért azt hozzátenném (és nem véletlenül ismételem), hogy csak olyan tegye fel, aki tisztában van azzal, hogy mit vállal.
1. Bár nem jellemző, de lehetnek bugok.
2. EMUI 3.0 bétánál működött a visszatérés, de lehet itt nem fog. Illetve meg kell várni a köztes ROM -ot.
3. ROOT -ra nem biztos, hogy már az elején lesz megoldás.
4. Erre nem fog felmenni korábbi custom ROM.
5. Igen valószínű, hogy a recovery is új lesz, tehát új custom kell.ricsi8800gt:
Előfordul, hogy egy darabig áll 100 százalékon, de nem sokáig. Meg az első boot ilyenkor ugye hosszabb lesz. -
ricsi8800gt
addikt
100 % után még csinál valamit mert 100 % van
-
ricsi8800gt
addikt
Na most már csinálja
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10369 üzenetére
Igen. Illetve lehet hülyén hangzik, de tok nélkül próbáld, hogy rendesen le tudd nyomni a gombokat.
-
törölt tag
válasz
Tompie #10367 üzenetére
Én B116 -tal kezdtem előző év júniusban. Az volt az utolsó (és egyben ugye az első FW), amivel problémám volt. Nem is kevés, azzal jelent meg a telefon. Wifi eldobálás, GPS problémák, akadás, fagyás, nem volt jól "mérte a fényt". Aztán szinte majdnem megjelenéskor jött is a frissítés. Júniusban (B121), ami javította ezeket a problémákat.
DE EMUI 2.3 alatt (szerintem) a B133 volt a legjobb. Az értesítőn lévő parancsikonok elrendezése miatt a B602 (szintén szerintem), de stabilitásban, vagy inkább kiegyensúlyozottságban már inkább B610+ környéke (pl. B615).
-
törölt tag
HUAWEI Device DACH
22 órája ·"Es ist fast so weit… Ein Update für das HUAWEI Ascend P7 steht in den Startlöchern. Auch dieses Mal habt ihr wieder die Möglichkeit über den HUAWEI Club zum Beta-Tester zu werden. Sendet einfach euren Namen, sowie die jeweilige IMEI Nummer an: p7lollipop@huawei.com"
-
Tompie
őstag
Tud valaki segíteni abban, hogy ha letöltök egy képet netről 1080x1920 méretű felveszem telóra beállítom háttérnek akkor kinagyítva teszi be. Ha galériából választom ki akkor nem. Hogy lehet egy felmásolt képet megjeleníteni a galériában, hogy onnan tudjam kiválasztani?
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10356 üzenetére
A dload mappát tedd az SD -re a benne lévő update.app -vel. 3 gombos előtt ments, mert automata wipe van.
-
espi38
őstag
Sziasztok P7 tulajdonosok
)
Júliust írunk így bármikor jöhet a frissítés a típusra -
ricsi8800gt
addikt
A recoveryin bellül az sd győkerébe nem látszik a Gyári EMUI3 ha oda teszem.Azért mert rar és nem zip ?
D__documents_Temp_upload_P7-L10V100R001C00B609.rar -
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10353 üzenetére
Igen, mert nem EU -s ROM, ezt írtam is korábban párszor. Mármint ezt a jelenséget.
Telenor irányba és onnan érkező hívásoknál 3G/4G -n. 2G -n jó csak, ha abba az irányba beszélsz.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
#86973952 #10352 üzenetére
Meg van a Backup mentésem mielött ment rá a custom rom.
Igazábol ezt az egyet probáltam de volt vele hivás kapcsoláskor gond hogy a másik oldalrol ilyen mormogo hang jött nem lehetett érteni mit mondanak.Meg az én felemröl se volt jö.
De az aksi használat eszméletlen jó volt custom romon.Látványossan jobb volt -
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10351 üzenetére
Előtte azért csinálj mentést. Nem jellemző ennél a telefonnál custom ROM utáni gubanc, de előfordulhat.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10349 üzenetére
A gyári recovery nem CWM. Custom recovery -ből kell telepíteni.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10347 üzenetére
CWM -ből egyszerű zip -pel vissza tudod rakni.
Boot logó = bekapcsoláskor, animáció előtt megjelenő állókép.
Boot animáció = általában mozgó, jelen esetben több gif fájlból álló animáció. -
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10345 üzenetére
Akkor az animációt nem tette vissza? Az érdekes, milyen ROM volt fent?
Gyári animációt is vissza lehet rakni (külön). Mindkét dolog benne van az összefoglalóban.
Egy mentés persze ajánlott előtte. Custom nagyon ritkán okozhat gubancot.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt #10343 üzenetére
Animáció előtti boot logóra gondolsz, azt nem teszi vissza a generál sem. Külön kell megcsinálni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #10341 üzenetére
Milyen rom van fönt?
Nincs cserélve a boot logó? -
ricsi8800gt
addikt
Bekabcsolás után ki írja ugye hogy Huawei Ascend P7 majd utánna nem a Huawei Logo jön be hanem hogy andrid ez mitöl van?
-
GSPLR
senior tag
Nem tudom ki mit csinál, de nálam az Asphalt hasít,Real Racing meg ugye eleve szarul van megirva, almán is fos. Ez tèny, nem kitaláció... Azt azonban hozzátennèm, hogy ez egy telefon, nem XBOX!!!
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Alister71 #10322 üzenetére
Ahhoz képest nekem az RR3 akadás nélkül fut. Kb fél óra után amikor már jó meleg, néha akad egyet, de nem szaggat. B133 as romon. Sőt még a B121-en sem. Kb 1 éve játszottam sokat vele.
B609 alatt csak 2-3 napot, de sokat szaggatott előzőekhez képest, azóta meg már nem játszok, így nem zavar.Asphalt8-at csak meg néztem, kb az óvodás kategóriájú játékba sorolnám, kb mint anno még a 80-as években a kvarcjátékok. Nem játszottam vele sokat, de játék közben azon sem láttam szaggatást, (a bejátszásoknál igen) legalábbis 10 percig. Annyit játszottam vele, és felismertem az elavultságát a játéknak.
Ellenben letöltöttem egy sakkot, mint stratégiai játék. Vazze be van szakadva, brutális a szaggatás, percekig nem változik a kép.
-
törölt tag
MIUIv6 újabb javítás. L05/L07, egyelőre nem tesztelt. HRT csapat által készített.
5.6.29
"After the repair connect the data cable back loop error problem (although not affect the use, but the error will cause power) Repair using digital lock screen password, you can not turn unlock "password directly display interface" problem Optimize system memory usage, improve stability"5.6.28
"[Details] ROM
-based portable version 6.22 ry09iu greatly, thank, has been fixed now known BUG, this ROM has been for daily use. Unicom / Telecom Dual cards available, but shows only one signal, use third-party software resolve communication problems.[Update log]
to adjust the settings - more system settings layout
set to increase - more system settings - frame module
set to increase - more System Settings - System Interface
set to increase - more system settings - the default storage
set to increase - more System Settings - flash notification
set to increase - more System Settings - eye mode
set to increase - more System Settings - Green Guardian
set to increase - more System Settings - Key - Screen assistant
set to increase - more -USB mount system setup mode
set to increase - More System Settings - charge - battery information
set to increase - Notification and Status Bar - The status bar immersive
set to increase -WLAN-WIFI password to view the
increase in Settings - Sound and vibration - Viper Sound
set to increase - more System Settings - Advanced ( RE Manager required switching system mounted read-write )
IOS / original status bar cut change
DPI 400/450/480 Switching
Dolby sound switch (not built-in Dolby sound, this switch is invalid)
Camera Sound switch
Advanced Power
Application start frequency trackingRepair tips DTS sound Authorization Error
Repair call problem
Repair dial FC
Repair signal display
All important functions are normal
Beautify local modules
open kernel init.d support
modifying the default ringtone
increased sleep module, double-click
the script to increase optimization
optimize memory usage
optimization power
to enhance fluency
crack the system core
system joins authorized root
topic is not cracked, cracks have problems
lifting restrictions SD card, you can any data written
details of their own experiences of otherknown bug
No, if BUG, please rational feedback." -
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #10335 üzenetére
Hát igen, csak ezek túlságosan drágák egy ratyi magyar fizetéshez.
Én csak azért tartok a telefonon 1-2 játékot, hogyha várni kell, orvosnál, vagy bárhol, legyen mivel elütni az időt.
44 éves elmúltam, nem a játék nekem sem az elsődleges.Fiam szokott játszani a mobil játékokkal, azért ismerem őket mert az én telómon is meg szoktuk nézni, hogy bírja. De ez a 615 + andreno 405 tényleg egész jó.
Bár egy kicsit bánom már, hogy nem a Galaxy A5-öt vettem meg, mert tetszik a super amoled, 16 gigás, és a snapi 410 igaz, hogy nem erőbajnok, de elég. -
törölt tag
válasz
Alister71 #10334 üzenetére
Számomra most derült ki a napokban (ÚJRA), hogy miért utáltam meg a Sony -t.
HA valaki gond nélkül akar játszani, akkor Snapdragon 810, vagy Exynos 7420. A többinél van kompromisszum. Legalábbis ha nekem a játék fontos lenne biztos azokat venném. Természetesen a teljesítmény alapján.
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #10329 üzenetére
Nekem igazából az tette be a kaput, mikor hozzámerült egy Oneplus one, snepi 801-el, és akkor jöttem rá, hogy hol lakik az igazi erő.
Az M4-be jó a hardver, jó a 615, kellően erős. Ha a tárhely gondom egy működő root-al megoldódik, nem fogok panaszkodni.A P7 egy nagyon szép telefon, formára is kijelzőre is nagyon tetszett, De ettől még tartom, hogy egy kicsit gyenge lett hozzá a hardver, ahogy a P6-ban is.
A P8 már egy kicsit jobban indít, de a lite abból is felejtős.NagyZL: az SP régi telefon, gyenge már. Most egy M4 aqua-t vettem, amivel egyenlőre tárhely gondjaim vannak, sajna csak 8 gigás. Szóval tényleg nincs tökéletes.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Alister71 #10331 üzenetére
Nincsen olyan telefon aminek nincsen negatív jellemzője. Vagy tudsz olyat?
Sok mindent ki lehet hozni a mali 450-ből ha ért hozzá az ember. DE
Lehet, hogy nem egy "Gamer Phone" de stabil és megbízható és az anyaghasználata meg szerintem tökéletes.
Vehet az ember Sony Xperia Sp-t 45k ért Adreno 320-al és akkor majdnem minden tökéletesen megy a HD felbontású TFT kijelzőn, de a telefon anyaghasználatát inkább ne említsük. Félreértés ne essék, nem a Sony Xperia SP-t akarom lehúzni, csak felhoztam példának, hogy ott is vannak ám kompromisszumok. -
Alister71
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #10330 üzenetére
Kb 3 hete adtam el, pont a gyenge hardver miatt.
-
törölt tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
GordonSamway #10319 üzenetére
Mc5-el nem kompatibilis, az Asphalt 8 alatt pedig 2 térdre rogyik a Mali450. RR3 rajtnál már 12 autónál is lassul.
Nem játékra való a P7. Nagy a felbontás és harmat gyenge hozzá a gpu.
LE kell venni 720p-re a felbontását, akkor lehet vele játszani. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #10320 üzenetére
Modern Combat 5 valamiért nem kompatibilis. Ami nem értem miért van, mert ennél jóval gyengébb SoC -val is az, meg más Kirin -nel is. Valami szoftveres gubanc, gondolom a következő rendszerverziós FW -vel javítják.
Amúgy nagy valószínűséggel független lesz, de előtte inkább érdemes megnézni a szerviz kóddal, illetve a szerviz menüben.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
GordonSamway #10319 üzenetére
Nem játszom ilyeneket, de eddig senki nem panaszkodott
Vodás készülékek függők tudtommal, de meg lehet nézni a boltban is. -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Most szeretnék venni egy ilyen telefont.
Két kérdésem lenne.
Játékok terén,hogy muzsikál a kicsike?MC5,Asphalt8,RR3stb.
És,hogy a telekomos P7 az független pont úgy,mint a Honor6?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #10317 üzenetére
Bele lehet tenni a kártyát a telefonba és tovább is lehet osztani. Csak a megfelelő csatlakozási pontot kell beállítani hozzá a telefonon.
HA jól értelmezem amit írsz, mert bitang hosszú mondat kevés tagolással.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Hogyha van egy ilyen Huawei Mobil internetes Pendrivom, amibevan egy SIM kártya amin az internet adatmennyiség elő van fizetve, hogyha azt a kártyát beleteszem a telefonba, a Huawei P7 be vagy akár más telefonba is, és hogyha beírom azt a Pin kódot bejelentkezésnél, amit akkor is meg kellett adni amikor a számítógépre csatlakoztattam ezt az USB benne a Sim-el, hogy legyen net, akkor elvileg lesz internetem a telefonon? És azt akár meg is tudom osztani wifi-n?
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10314 üzenetére
Nem konkrétan ma. ÉS elvileg.
OTA -n jön, jelezni fog a telefonod. DE biztos fel fogják tenni több helyre is, így onnan letöltés után is frissíthető lesz.
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv. Hogy kell majd frissíteni, a 3.1 betara? Linket küldenek emailba, vagy meg fog jelenni a frissítések között? Elvileg ma jön a Németekhez a beta, igaz?
-
TaRka94
senior tag
Üdv!
Névjegyképet be lehet úgy állítani hogy ne csak kis karikába jelezze, hanem nagyobb felületen? (amikor hívnak vagy hívok)
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Most szeretnék venni egy ilyen telefont.
Két kérdésem lenne.
Játékok terén,hogy muzsikál a kicsike?MC5,Asphalt8,RR3stb.
És,hogy a telekomos P7 az független pont úgy,mint a Honor6?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
HRT -s MIUI. L05/L07, L00, L09. Nem tesztelt.
-
törölt tag
válasz
JDMKid #10295 üzenetére
Az az ázsiai béta (Malajzia).
Ezt a hozzászólást nézd (olasz). Ott van, hogy milyen adatokat kell megadni.
Tompie:
Kis részében van némi logika, a többi hülyeség. -
GSPLR
senior tag
válasz
Tompie #10303 üzenetére
Én nagyon remélem, hogy a cikkben lehozott információk nagy része igaz. De ez jelenleg csak szimpla találgatás, hivatalos infó nem nagyon van még szinte semmiről. Majdnem 1 év van még vissza a P9-ig, sok minden változhat. Remélem jót gurítanak jövőre is mert szándékomban áll a P7-et 9-re váltani, plusz a pakliban lesz még a Honor 8 mint vészmegoldás.
-
Tompie
őstag
Ezek az állítások helytállóak a P9-ről, vagy túl korán van még erről beszélni?
-
ricsi8800gt
addikt
Vissza tértem customrol gyári EMUI3-ra meg un root is lett meg gyári reco vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest