Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Wow, köszönöm szépen
Most már megjelent a "Mobil" ezeknél is.
Ha jól emlékszem, én a címtárból a "Tegye a kezdőképernyőre" opcióval próbálkoztam. Ha valakinek viszont így kellene (egy névhez tartozó több telefonszám közül nem mindig ugyanazt a számot akarja hívni, és nem akar híváslistában vagy címtárban keresgélni, hanem a főképernyőn rábökve 2-3 telefonszám (mobil, vezetékes, munkahelyi, stb.) közül kiválasztani), akkor ez a jó megoldás erre.
Még egy kérdés: a "Wi-Fi alvó mód bekapcsolása". Többször próbálgattam állítgatni, de nem igazából jövök rá. Ugye 3 lehetőség van: Mindig, Csak ha csatlakoztatva van és Soha (növeli az adatforgalmat). Ez utóbbi van most beállítva, és úgy veszem észre, hogy ha töltőn van, akkor megtartja a wifit, ha nincs töltőn, akkor eldobja és amikor felélesztem a képernyőt, akkor rákeres, majd ha talál, csak akkor csatlakozik rá (illetve azt mondom, hogy egyszer így működik, máskor meg jól és nem tudom melyiket miért csinálja). Én meg azt szeretném, ha alvó módban is működne, megkapnám az e-maileket és jelezne nekem a beérkezettek esetén. De ugye ez most nem működik. Először azt hittem, fordítási hiba, és próbálkoztam a "Mindig" opcióval, hátha félrefordították, és úgy értette a fordító, hogy alvó módban a wifi mindig be legyen kapcsolva, de a kívánt opciót azzal sem értem el. Meg a "növeli az adatforgalmat" is arra utal, hogy az kellene nekem (ilyen akksi mellett ki nem sz*rja le azadatforgalmat
), de nálam nem működik állandóan. Kinek mi a tapasztalata ebben a kérdésben? Nem rootolt B221-em van. -
-
B.i.L
senior tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Erre gondoltam

Igaz nekem sima Defy van....
DonLaca@ : Nagyon bíztató!
Más : az a bajom,hogy az aTab5-ös a szervízben,és félek ha az *Asszony kipróbálja az 'újj kicsikét - hát biztos neki is kell egy ilyen - csak az ágyban olvasgatni a Szerencsejátékot,Tipp-Mixet..
Akkor egyből kettőt vegyek? -
nagymedve970
tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Szerintem már a Samsung nem más mint kívül csilli-villi-csocsirogyi belül meg egy rakás Kakszi Laller :-)
Úgy látom, hogy ők már csak a szép dizájnra és a különleges, látványos szoftverekre gyurnak s közben elfelejtik a legfontosabb tényezőket:1,megbízhatóság 2,megfelelő energia ellátás, mert szerintem senki nem azért vesz a tényleg okos telefonokat, hogy pár óra aktív használat után töltőre kelljen tennie. Arról nem is beszélve, hogy nagyon utálatos, ha pár hét vagy hónap használat után mókolgatni kell. Én már vagy 2 hónapja nyúzom a Mate-m, de még semmi kókányolást nem igenyelt. Pörög mint a ringlispil és teszi szépen a dolgát. -
kovicska
aktív tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Üdv !
Még tegnap este megrendeltem a Web Shop-ból, viszont ma lemondtam az ajánlásod miatt, inkább holnap besétálok a helyi telenyomorba, és megnézem a függőségét.
Napokban bent voltam és nyomogattam, nagyon tetszett, a kezem is eléggé nagy.
Igazán nem nézek filmeket, netezni is csak napi pár percet használom a telefont.
Igazán nincs rá szükségem, csak egyszerűen szeretnék egyet, tetszik hogy nagy.
Az s3-tól nem vagyok elájulva, én óriásit csalódtam benne, talán az is hozzá járul a vásárláshoz.
Amiket eddig olvastam , mindenki dicsérte, tényleg jó telefon ? Hangminőség milyen ? ( beszédhang )
Az ébresztésnél be lehet állítani az 5 perces szundit ? És kezdi az ébresztést 5 perc múlva ? Ezt azért kérdezem, mert volt egy régebbi Huawei telefonom, és az nem kezdte elölről az ébresztést.Tehát szerinted ( szerintetek ) jó telefon ? érdemes venni ?
-
derrik
őstag
válasz
Neonflake
üzenetére
Homogén színekkel tesztelve minimálisan látszik alul és felül egy kicsit lekerekített szélű szűrkés sáv, alul vastagabb de halványabb, fent sötétebb. Most azért nem értem mert ha az alsó kapcsoló dokkot hozom be akkor is beljebb ugrik az egész, tehát a vastagsága nem csökken.....
-
dauphin
aktív tag
-
Brockey
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy ha beírom a két sor elejére a #-et, akkor ki tudom törölni a twittert és számomra felesleges társait (hangouts)?
Egyébként nálam is C432 az operátor (ez a Telenor?). De ez mihez kell?
B113-ról B221-re frissítéskor semmit nem mentettem le, és semmi nem veszett el. Mondjuk nálam csak a telefonkönyv, képek, play-ről letöltött alkalmazások, személyes beállítások tűnhettek volna el, de ezekben semmi változást nem észleltem. -
nagymedve970
tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Ez a "független dolog" felkeltette az érdeklődésem. Ha lehetőségem lesz, akkor én is megnézem egy másik szolgáltató SIM-mel, bár nem szándékozom váltani, de érdekességnek nem rossz, pláne, ha az árakat vetjük össze, hogy mennyi a Telenornál és mennyiért vesztegetik függetlenként más üzletek.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Szia, már írtam neked, lehet nem vetted észre:
"Oké, köszi, sikerült, én voltam a láma. Szóval ott hibáztam, hogy én a Total Commander-en kívül más fájlkezelőt nem ismerek (el)
De sajátgépben ott csücsül hordozható eszközök címszó alatt. Bocs a problémáért
"Tehát Win7 alatt is látható a sajátgépben, csak a TC-vel nem tudom kezelni, márpedig az lenne nekem kényelmes. Még1x köszi.
-
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Köszönöm. Feltettem a linkelt drivert is, de semmi. Újraindítottam mindent, továbbra sem tudom elérni a tárhelyeket MTP vagy HiSuite módban. Meghajtóként csak az SD kártyámat látom, de csakis USB-Háttértároló módban. HiSuit-tal tudom kezelni, de fájlkezelőkben nem jelenik meg. Amatőr kérdés, de lehet átsiklottam felette, root-olni szükségeltetik a az eredményhez?
-
dauphin
aktív tag
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Szia! MTP módba kapcsolva a telefont nem hajlandó a Windows felismerni, és nem telepíti a megfelelő illesztőprogramokat. Sikertelennek ítéli meg a kísérletet. Mit tehetek még?
U.I.: Érdekes: elkezdtem a telefon fejlesztői lehetőségeiben bogarászni, és kikapcsolva az USB hibakeresést, hirtelen megjelent az SD kártya és a belső memória tárhelye! Ez még nem sikerült eddig! Nem tudom mi történhetett.
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Köszönöm szépen.

Az kijelző értesítős app kérdésében pedig dűlőre jutottam, a NoLed-nél állapodtam meg egyelőre. Érthetőek a beállítási opciói és még magyarul is beszél! Ami hab a tortán (nekem mindenképpen újdonság, ha másnak talán nem az
), hogy van olyan beállítási lehetősége, hogyha zsebben vagy tokban van a mobil, a kijelző nem kapcsol be (miért tenné, ezzel amúgy is az aksit merítené feleslegesen). Amikor előveszem, akkor ébreszt a közelségszenzor, hogy szabad a pálya és életre kelti az értesítést a kijelzőn. Szuper. 
-
FoxPuppy
tag
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Még egy apró kérdés: a gyári naptár alkalmazás widget-je miért csak egy hétre előre mutatja a napokat? Vagy valami beállítást elmulasztottam volna? Most csak szeptember 2.-ig mutatja napokat, és hiába is növelem meg a widget méretét, nem ad ki több dátumot, az utolsó nap után üres sorok (mező) látszanak. 
U.i.: A Gmail fiók alap email kliensbe való konfigurálás mit takar pontosan?
-
dauphin
aktív tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Köszönöm szépen! Megtaláltam az általad említett beállítási módot. Itt három opciót ajánl fel:
- Mindig
- Csak ha csatlakoztatva van
- Soha
Akkor a "Mindig" opciót válasszam? Az általad leírtak fényében értelemszerűen ez a győztes
, a "Csak ha csatlakoztatva van" lehetőség pedig az, amikor töltőn van a mobil? Jól értem a dolgot? -
Enigmagate
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Sziasztok!!
Teljesen 1etértek Neonflake állításával. Én is vettem egy ilyen "szörnyet" és nagyon jól gyorsan és szépen teszi a dolgát. A szuflát a 4050-es aksi szépen bírja. Én nem nyomkodom egész nap, csak pár telefonálás meg este egy kis netezés és így 4-5 igen 4-5 napot bír. Otthon távirányítónak is ezt használom, viszi a házimozit, a TV-t meg minden kütyüt
Én a Telenornál függőset vettem, de így csak 64.000be van, és nem kell 120-200e kiadni, mikor ez is tudja azokat mint a Samu vagy a Sony. Valszeg a neve miatt van ennyiben.
Tehát csak ajánlani tudom mindenkinek.
üdv János -
Neonflake
tag
válasz
Neonflake
üzenetére
N7000 Galaxy Note-hoz képest:
Amiben jobb lesz:
-élesebb, nagyobb kijelző ami már 16/9-es
-több memória
-érezhetően jobb teljesítmény
-jóval nagyobb üzemidő
-több videóformátum támogatása
-gyorsabb fotózás
-beépített hangszóró jobban használható, főleg dolbyvalAmiben nem:
-fogásához át kell állni
-nincs annyi custom rom
-fülhallgató kimenet halkabb(ez idővel változhat) -
Neonflake
tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Utánanéztem ennek a mindig be cuccnak: az a mobiladatok a háttérben, csak át van nevezve. Az kell a szinkronizálós alkalmazásoknak, háttérfolyamatoknak.
A dolby meg szerintem szoftveres dekódercsomag ami, legalábbis ezt írták, ez egy licencelhető cucc, jó kérdés hogy mibe van beépítve.
-
Heinekel
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Őm .... hát csak annyira szinkronizálta le a facebookot, hogy a fiókomat látom, meg be tudok lépni, de a faces képeket már nem rendeli össze a telefonkönyvvel, mint ahogy azt már megszoktam a Samsungtól. Kicsit olyan üresnek tűnik képek nélkül a telefonkönyv. Vagy van rá megoldás? Neked hozzárendelte?
-
Brockey
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Jó, az hab lett volna a tortán, hogy az 1-1,5TB vinyóimat vinné. Otthon én is wifin megosztva néztem ES File Explorerrel, az tökjó kis progi. Csak nyaraláskor, síeléskor, amikor nincs itthon az ember, nem kellett volna pendrive-ra másolni filmeket.
derrik: Nekem is hasonló a tapasztalatom, a kínai 7" Hyundai tabletem (de volt korábban Freelander típusúm is, csak azt ellopták) mindent visz (ES File Explorer + BS Playerrel), amit meg itthon lehet kapni, az le van korlátozva (vagy nem tudom, miért van így).
-
derrik
őstag
-
Brockey
csendes tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Pont ez a mondat ragadta meg az én figyelmemet is. Akkor a 3G Telenor hipernet is megy rajta mobilsticken keresztül? Nekem csak ez lenne a lényeg, meg az, hogy ne kelljen filmeket-zenéket felmásolni rá foglalva a helyet, hanem pendrive-ról (esetleg külső vinyóról?) le lehessen játszani.
Egyébként megrendeltem én is Telenornál 75k-ért, jövő héten érkezik. -
Tombi
őstag
válasz
Neonflake
üzenetére
Koszi az infokat, rootolni mar lehet a telot, igazabol a custom rom
Csak extra lenne nekem, most neztem LG 4x hd amiben tegra 3 vga
Van de nagyon melegszik. En leginkabb tablet kivaltasara hasznalnam pdf olvasgatas
Es netezes. Eddig galaxy s en neteztem a legtobbet, de kicsinek erzem.
Van egy elado galaxy tab 2m, es rajottem 1 eszkozt viszek max mindenhova.Telenornal vett mar vki ?mert ha 1gb ram verzio van 2gb helyett akkor nem kell
-
Nigér
őstag
válasz
Neonflake
üzenetére
Köszönöm szépen!

Mint mondtam, még nem hekkeltem telót, ez viszont egyszerű volt, kb 5 percig ha tartott.
Érdekes egyébként, hogy (bár nem élvezkedem a bencsmarkokra, de) a frissítés után mind az Antutu, mind a Quadrant jóval kevesebb pontot dobott.
Ha jól láttam akkor ez egy custom patch lehet, ez a B217?
Az akksi merülésre meg, a másik telómon a GSam Battery Monitorral szoktam ilyesmit nézni (ritkán kellett de akkor jól jött), rádobom erre is.szerk:
most látom hogy észrevetted a custom dolgot.
ha pl. gariztatni vinném akkor ezt azért vegyem le és tegyem vissza a fullos gyárit?
Lekopogom a fafejemen
hogy eddig minden rendben van a motyóval. -
Nigér
őstag
válasz
Neonflake
üzenetére
No, érdekes, napközben 84%-ról 45%-ra esett az akksi töltöttsége, úgy hogy csak a teló rész volt bekapcsolva, de hozzá sem nyúltam.

Most teszem fel a B217-et, aztán tolok egy képernyőfotót a szoftververzió változásáról.No, itt van, úgy néz ki sikerült:
Neked milyen tapasztalataid vannak ezzel a szofttal?
-
tybsen
addikt
válasz
Neonflake
üzenetére
Koszi. Sajnos nekem a telenoros nem jatszik mert fuggetlen keszulek kell. Legolcsobban jelenleg 360 EUR-ert tudnam megvenni kb fuggetlenul 2 ev gyari garanciaval (a mega 6.3 pedig 450 EUR ugyanigy 2 ev gyari garival - bar gsm boltban is lattam 399 EUR-ert, elvileg 2 ev gyari garival, de az ilyen gsm boltos "gyari garanciak" hat nem tudom..).
Igen, akarki akarmit is mond, ha egyszer volt mar ekkora kijelzos cuccod, akkor ha visszavaltasz egy kisebbre, egyszeruen visszavagysz a nagyra mert bar neha tenyleg kenyelmetlen tud lenni de boven karpotol erte az allandoan keznel levo hatalmas kijelzo.
-
tybsen
addikt
válasz
Neonflake
üzenetére
Koszonom szepen a reakciot - mokolni egyaltalan nem ill. jatszani is csak nagy ritkan, szoval ez nem szempont.
Amire hasznalom: alapvetoen bongeszes / rss hirolvasas / edzes-eredmenyek rogzitese meg futas ill. a szokasos viber/skype/stb. Igazabol egy dolog zavarna Nexus utan, ha folyton bezarna az utolso nehany hasznalt alkalmazast - de gondolom a multitasking itt is ugyanolyan jo a 2 GB rammal (vagy 1,5 GB a Galaxy Mega-nal). Ami fontos, hogy a GPS jol mukodjon / gyorsan talaljon jelet es tartsa is, ez gondolom nem gond a Mate-nel?
Gondolkodtam azon is, hogy veszek a telefon melle egy 7" tabletet, de tenyleg olyan ertelmetlen allandoan megosztani a wift (vagy ket sim kartyat fenntartani - es akkor ugye a tablet beszerzese is tobbe kerul), meg eleve 2 kutyut magammal hordani. hogy inkabb letettem errol az otletrol. Volt mar korabban mindenfele meretu eszkozom amugy kulonfele kombinaciokban, de arra jottem ra, hogy szamomra 1 db keszulek a praktikus, aminek nagy a kijelzoje. Telefonalni amugy sem telefonalok sokat, de ha kell, akkor nem szeretnek egy ujabb keszuleket magamnal hordani, hanem akkor mar legyen 2-az-1-ben cucc, amit mindig magamnal tarthatok. Ha a 7" tableteknek nem lenne (olyan nagy) a kijelzo koruli kerete, akkor az is lehet, hogy azt vennek inkabb, de jelenleg nincs ilyen - az uj Nexus 7 is egy hosszukas cucc igazabol, bar teny, hogy eleg jo.
(#181) Neonflake: a 85 ezres ar a telenoros feltoltokartyas ar?
-
maki12
senior tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Na,ebben nagyon egy az izlésünk
Nagyon sok baj van az Amoleddel,de az elején gyönyörű képe van..aztán az idő telésével egyre rosszabb... Lehet majd megbánom hogy nem Ascend-et vettem de az a fórum jó hangulata miatt lehet csak
Mindig jó érzés a fórum születésétől végigkövetni egy fórumot 
-
maki12
senior tag
válasz
Neonflake
üzenetére
Mint az atom...
Jó mondjuk 40 fok volt a belvárosba, +napon voltam...Akkor frissített mindent amikor kijöttem az árkádból,és YouTubon néztem egy tesztet na meg elötte ismerkedtem a rendszerrel..kb 40 perc alatt olyan meleg lett hogy azt mondta OFF
"Túlmelegedés miatt a készülék leáll."
De max fényerőn a tűző napon simán láttam a képét,ez hatalmas pozitívum,hamár ilyen csúnya színei vannak akkor legalább legyen valami előnye nem igaz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nigér
őstag
válasz
Neonflake
üzenetére
Akkor így nem tudok téglát kreálni belőle?
Csak azért kérdem, mert még nem igazán mókoltam telót...
Nem éreztem szükségét.
Most sem..., csak kíváncsi vagyok.
+1 kérdés: ha így "felhekkelem" rá az újabb rendszert, minden adatot és progit töröl és újra kell rakni mindent?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most már megjelent a "Mobil" ezeknél is.
), de nálam nem működik állandóan. Kinek mi a tapasztalata ebben a kérdésben? Nem rootolt B221-em van.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"

De max fényerőn a tűző napon simán láttam a képét,ez hatalmas pozitívum,hamár ilyen csúnya színei vannak akkor legalább legyen valami előnye nem igaz?