Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonflake
tag
Na az a lényeg, hogy megfeleljen neked
Olvastam a tesztet az egy jó ketyere a kijelző meg szerintem nem gàz ha TFT. Amoledet mégegyszer soha: egy év alatt csökkent a fényerő, értesítési sàv, Youtube logo beégett, jah és: felàll a hàtamon a szőr a pentile màtrixtól
Szerencsére nekem ez nem forrósodik, de miutàn jàtszàs utàn teljesítményen hattam a profilt a tűző napon én is éreztem, hogy dolgozik (meg dolgoztattam is). Az újabb procik màr termelnek és nem csak mi vàgyunk szobahőmérsékletre 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Olvastam a tesztet az egy jó ketyere a kijelző meg szerintem nem gàz ha TFT. Amoledet mégegyszer soha: egy év alatt csökkent a fényerő, értesítési sàv, Youtube logo beégett, jah és: felàll a hàtamon a szőr a pentile màtrixtól