Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
válasz
Neonflake #790 üzenetére
Wow, köszönöm szépen
Most már megjelent a "Mobil" ezeknél is.
Ha jól emlékszem, én a címtárból a "Tegye a kezdőképernyőre" opcióval próbálkoztam. Ha valakinek viszont így kellene (egy névhez tartozó több telefonszám közül nem mindig ugyanazt a számot akarja hívni, és nem akar híváslistában vagy címtárban keresgélni, hanem a főképernyőn rábökve 2-3 telefonszám (mobil, vezetékes, munkahelyi, stb.) közül kiválasztani), akkor ez a jó megoldás erre.
Még egy kérdés: a "Wi-Fi alvó mód bekapcsolása". Többször próbálgattam állítgatni, de nem igazából jövök rá. Ugye 3 lehetőség van: Mindig, Csak ha csatlakoztatva van és Soha (növeli az adatforgalmat). Ez utóbbi van most beállítva, és úgy veszem észre, hogy ha töltőn van, akkor megtartja a wifit, ha nincs töltőn, akkor eldobja és amikor felélesztem a képernyőt, akkor rákeres, majd ha talál, csak akkor csatlakozik rá (illetve azt mondom, hogy egyszer így működik, máskor meg jól és nem tudom melyiket miért csinálja). Én meg azt szeretném, ha alvó módban is működne, megkapnám az e-maileket és jelezne nekem a beérkezettek esetén. De ugye ez most nem működik. Először azt hittem, fordítási hiba, és próbálkoztam a "Mindig" opcióval, hátha félrefordították, és úgy értette a fordító, hogy alvó módban a wifi mindig be legyen kapcsolva, de a kívánt opciót azzal sem értem el. Meg a "növeli az adatforgalmat" is arra utal, hogy az kellene nekem (ilyen akksi mellett ki nem sz*rja le azadatforgalmat), de nálam nem működik állandóan. Kinek mi a tapasztalata ebben a kérdésben? Nem rootolt B221-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest