Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Lenne két kérdésem.
Egy az, hogy amióta visszajött a szervizből kamera csere után a teló, azóta lassú néha. Néhány app beakad, előtte soha, tegnap pedig sötétben akartam fotózni, és ha éjjeli módra tettem a kamerát, akkor szaggatott a képkeresés... Sima automata módban nem, de ha éjjelire raktam, akadt mint valami pentium 1.
A másik pedig, hogy az embereknél hogy lehet alapétrtelmezett mentést beállítani? Mármint, eddig, a szerviz előtt tuti jó volt, hogy elmentettem vmit, automatikusan a saját, magán google accountomba mentette. Most pedig, telefon visszaállítás után a céges google accountomba akarja menteni magától, de azt meg sem jelenítem az emberek között (ezért beírok valakit, és ha nem állítom át, akkor meg se jelenik az emberek között...).
Szóval, bocs, hogy így körülírom, de összességében hogyan lehet beállítani, hogy az én google accountomba mentsen alapértelmezettként? (Tehét, GYK, 2 google account van beállítva a fiókoknál, de a cégeset csak a gmail miatt használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Battlefield 2042
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Silent Hill f teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest