-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
Redplee #6168 üzenetére
Amire tudok választ:
-Kontaktok képeit direkt csúfítja el, egyesek szerint az általában gyenge minőségű fotók miatt így "jobban" néz ki.
-A telefon rezgésére én nem tudok megoldást, régi telefonomon custom kernellel és annak a vezérlőprogramjával lehetett az erősségét szabályozni. Én nem találtam a telefonban még a fejlesztői lehetőségeknél sem ilyenre lehetőséget. Talán van külön app rá marketben?
-Az alsó menügombokat a menübe belépve tudod cserélni
-A kész lapokat nem tudod cserélgetni, elvileg 4.2-ben lesz ilyen lehetőség.
-Dropbox nekem megadta a tárhelyet (jelenleg 1.2 GB of 74.75 GB used). Telefonon léptél be?
-Nekem nem voltak matricák a dobozban, igaz nem elsőkézből van a telefonom.
-Akkor melegszik, ha a proci terhelés alatt van, estleg töltés közben ha használja az ember.. Más esetről nem tudok
-Blinkfeedbe nem tudsz semmit sem betenni azokon kívül amiket felajánl alapból a program. -
Xaels
félisten
válasz
Redplee #6168 üzenetére
1. Szinkronizáld a képeket a FB-kal és jó lesz.
2. A rezgés erősségét nem lehet állítani, de tényleg durva
3. Belépsz az App Drawer-be és behúzod ami oda kell és kihúzod ami nem.
4. Az oldalakat egyelőre nem lehet átrendezni, a Blinkfeed mindig a bal szélső lesz.
5. Majd hozzáadja.
6. Ha melegszik akkor valami pörgeti a CPU-t. Rakj fel egy ingyenes GSAM-ot és azzal meg tudod nézni mi dolgoztatja.
7. Instagram még tudtommal nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest