- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #28185 üzenetére
Annyival nem ér többet. Az öcsém n4-ét szoktam nyomogatni, simán el lennék vele. Mondja is mindig, hogy egy cserében benne lenne, rádob valamennyit. Néha elgondolkodom rajta, van amiben jobb a nexus, kevés dologban, de van.
Más kérdés, hogy 50 ezernél kevesebbért találsz e a nejednek normális telefont. Ha azt nézzük lesz két jó telefonotok, úgy már lehet, hogy megéri. -
FeRRaR1
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #28185 üzenetére
4.4.2 van rajta, és már a második frissítést kaptuk ezzel a verzióval, szóval jól állunk viszonylag, ha az asszonynak adod az N4 et, akkor mindenképpen M7-et vegyél magadnak, G2 felejtős.
Ez a megéri e, olyan kérdés, hogy ha nem keresel vele pénzt, vagy nem hozza vissza az árát, akkor nem éri meg, szóval 99% hogy NEM
De ezzel a telefonnal mindenképpen jól járnál, próbálj ki egyet, élmény használni. Alsó - közép kategóriás telefont nem ajánlom, főleg N4 - HTC One vonal után/helyett...
NandorHUN
Nem tudom, én soha nem használtam, de sokan szidták a frissítés után most. Multilinget használok, mert tökéletesen magamhoz tudtam szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest