Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz Loboda #27107 üzenetére

Túl sok értelmetlen dolog kerül bele, tény, hogy testreszabható nagyon, de ez túlzás. A Sense Toolbox meg hasonlóknak van értelme, de pl az xposed is fölösleges az esetek 90%-ában.
    Aki meg ugye annyit akar mókolni rajta, az lazán egy AOSP-t használ, ami fele annyi rammal beéri (főleg, ha még abból is eltávolítod a vackokat).
    A mókolt apk-k grafikai változtatásokról nem is beszélve, ami akár stock témával is megjelenik. Persze a VRThemes módszer óta egyszerűbb, de így is vannak benne bakik.
    Mindemellett egy stock, kiszelektált rendszer még gyorsabb is, mint a Viper. Ha már mókolunk legyen minden szempontból patent a rendszer, ne csak testreszabhatóságra. Ebből adódóan csalódás volt a Viper mindig is, de felőlem mindenki azt használ ugye, amit akar, csak magánvélemény :)
    Pl az ARHD-t se szeretem, vannak ügyes dolgai mike-nak, de azért aki jobban megnézi, nem egy Maximus vagy ICoin munka.
    Ha már romok, érdemes shnizlon OrDroid-jára is figyelni, csak ő ritkán frissít. Egyik legstabilabb és legfürgébb rendszer.

(#27115) dns86: szeretem, jól felépített, sok hasznos funkció. Hibával még nem találkoztam (fürgébb is az egész).

Új hozzászólás Aktív témák