-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Loboda #27107 üzenetére
Túl sok értelmetlen dolog kerül bele, tény, hogy testreszabható nagyon, de ez túlzás. A Sense Toolbox meg hasonlóknak van értelme, de pl az xposed is fölösleges az esetek 90%-ában.
Aki meg ugye annyit akar mókolni rajta, az lazán egy AOSP-t használ, ami fele annyi rammal beéri (főleg, ha még abból is eltávolítod a vackokat).
A mókolt apk-k grafikai változtatásokról nem is beszélve, ami akár stock témával is megjelenik. Persze a VRThemes módszer óta egyszerűbb, de így is vannak benne bakik.
Mindemellett egy stock, kiszelektált rendszer még gyorsabb is, mint a Viper. Ha már mókolunk legyen minden szempontból patent a rendszer, ne csak testreszabhatóságra. Ebből adódóan csalódás volt a Viper mindig is, de felőlem mindenki azt használ ugye, amit akar, csak magánvélemény
Pl az ARHD-t se szeretem, vannak ügyes dolgai mike-nak, de azért aki jobban megnézi, nem egy Maximus vagy ICoin munka.
Ha már romok, érdemes shnizlon OrDroid-jára is figyelni, csak ő ritkán frissít. Egyik legstabilabb és legfürgébb rendszer.(#27115) dns86: szeretem, jól felépített, sok hasznos funkció. Hibával még nem találkoztam (fürgébb is az egész).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest